| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ko se krije iza maske Spajdermena? |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ko se krije iza maske Spajdermena?Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2010 u 19:41 |
|
Američko-engleski glumac Endru Garfild koji je igrao u filmu "Imaginarijum doktora Parnasusa", biće novi Piter Parker. Guliver/Getty images Film "Spajdermen" će režirati Mark Veb koji je režirao "500 Days of summer". Garfild je igrao u filmu "The Social network" o osnivačima Facebooka koji uskoro stiže u bioskope, i u ostvarenju "Never let me go" sa Kirom Najtli. Novi, 3D "Spajdermen" pratiće doživljaje mladog Parkera koji dobija natprirodne moći pošto ga ugrize radioaktivni pauk. |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Sebastijan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 25.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 3347 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2010 u 19:53 |
|
E vala ako, nikad mi ona faca od Tobey Maguire nije pasovala za ovaj lik
mada mi i ovaj izgleda malo usukano ali srediće ga za film valjda ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
cenobit
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2010 u 04:26 |
|
Ovaj Endru Garfil mi je isao na zivce u filmu Imaginarijum Doktora Parnasusa ali to znaci da je dobar glumac
![]() U svakom slucaju nece biti lose jer Spajdermen ipak treba biti tinejdzer a Tobi Megvajer ima preko 35 godina
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |