Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Šarliz Teron u nastavku "Pobesnelog Maksa"
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Šarliz Teron u nastavku "Pobesnelog Maksa"

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Šarliz Teron u nastavku "Pobesnelog Maksa"
    Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2010 u 23:25

Južnoafrička oskarovka glumiće u četvrtom delu serijala.

AP

Uloga koju je svojevremeno tumačio Mel Gibson sada je pripala britanskom glumcu Tomu Hardiju.

"Svet Pobesnelog Maksa ćemo premestiti 30 godina unapred. Očekujte velike sudare, eksplozije, nasilje, sve što je cela franšiza nudila", rekao je on za britansku štampu.

Pored Hardija i Šarliz Teron, u filmu će igrati Tereza Palmer, Nikolas Holt, ali i ćerka Lenija Kravica, Zoi Kravic.

"Mad Max: Fury road" pojaviće se u bioskopima 2012. godine. Film će režirati Džordž Miler, koji je osim prethodna tri dela režirao i "Lorencovo ulje", "Bejb", "Ples malog pingvina" i druge.

(MONDO)
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2010 u 23:28
Je l' ovo nastavak ili reboot?
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2010 u 23:30
Verovatno nastavak, čim ide toliko unapred, ne znam da li kreće iz početka, čisto sumljam?
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2010 u 23:33
Nelogično mi je to.
Ako se događa još 30 godina u budućnosti onda je Gibson najbolje rešenje jer je i on ostario toliko.
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2010 u 23:45
Originalno postovano od strane ghostwheel ghostwheel piše:

Nelogično mi je to.Ako se događa još 30 godina u budućnosti onda je Gibson najbolje rešenje jer je i on ostario toliko.

I da znas da si u pravu, ovo ce biti sasvim novi film ovako a samo ce imati staru slavu.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2010 u 23:49
Onda bi Gibson imao sigurno preko 60 godina, tako da kontam da od njega nema leba, a ne znam, malo mi je glupo bez Gibsona i ta radnja, toliko godina unapred....

verovatno je neki Sequel, biće slično Terminator Salvation, ma nemam pojma. Samo glasno razmišljam LOL

- Armin van Buuren

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2010 u 00:01
Miler mi uliva nadu. Smile
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2010 u 00:12
Originalno postovano od strane ghostwheel ghostwheel piše:

Nelogično mi je to.Ako se događa još 30 godina u budućnosti onda je Gibson najbolje rešenje jer je i on ostario toliko.

Bilo bi to Reziser: ,,Akcija''.
           Mel Gibson: ,,AAaaah i'm old, i crap my pants''
           Reziser: Cut!
Samo da ne bude manekenski film sa dramom u prvom planu ..

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2010 u 00:13
ja se samo nadam da neće biti kao onaj treći deo.....

- Armin van Buuren

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2010 u 00:23
 Gibson je danas baš žestoka faca, ostario je ali je postao nekako zajeban, namćorast. Tera po svome i na filmu i u stvarnom životu.
Miler je stariji od Gibsona.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2010 u 00:25
Meni je treći deo guilty pleasure.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2010 u 00:26
Je l' gledao neko ovaj film što se pominje u prvom postu, "Lorencovo ulje"?
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2010 u 03:31
Koja glupost,ne znam dal da se smejem il da placem...ne razumem zasto snimaju film bez Mela Gibsona
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.