Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - anime > Anime
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ANIME GOLDEN BOY
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

ANIME GOLDEN BOY

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
RapperVeddy View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RapperVeddy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: ANIME GOLDEN BOY
    Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2004 u 23:56
imali iko Epizode od Golden Boy na Njemacki ili sa Hrvatskim Subtitle ja imam Epizodu 2 na njemacki. I jeli iko ima Animes na njemacki Jezik znal mozda iko gdje se moze downloadat na njemacki ili sa hrvatskim subtitlom. Imam stvari i za mjenjat ali ja samo mjenjam preko mIRC ili DC++ program i MSN. Oni koji misle da mi nesto prodaju netrebaju se da javljaju jeli necu kupovat.
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2004 u 18:19
U jesi ti neki pametan trazis epizode animea na njemackom ili sa hrv. titlovima... dobro na njemackom mozda nadjes negdije ali sa titlovima na hrvatskom to je nemoguce, ovdije raja jest za razmjenu ali ovako posalji cd da dobijes cd a ne tako ko sto ti hoces preko mirca i tih stvari jer vecina na ovome forumu nema tako jaku konekciju na internet da bi mogli poslati nesto od nekih 500 mb za jedno pola sata...
Fission Maild
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RapperVeddy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2004 u 21:20
ja sam reko sa hrvatskim titlovima ono ko za BSPlayer ako toga ima OK. i sta ja znam jeli kod vas ima jaka konekcija OK i pokazimi gdje GOLDEN BOY ima 500MB i sta ti mislis da cu ja slat cd za bosnu ili hrv iz NJEMACKE Bolje cu onda prec na eMule OK. nisi ni ti bolji pametan od mene i BASTA
Na vrh
BLInD View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BLInD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2004 u 21:43

Nije ovo f**kin savaaonica

It's time to take the game up to the next level !!
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2004 u 00:28
to sam naveo kao primjer 500 mb ovdije slabo raja pita za to gdje se skida jer nas 80 % jos koristi 56k modem pa tako se nemoze mjenjati dobra ti je idea samo nemoze to sa nama tako, a to sto se tice slanja meni jedan clan sa foruma koji studira u becu poslao je vec preko 50 cdova,
samo me zamoli da postarinu ja platim i nista vise u cemu vidis problem kod takvog slanja, isto tako i ja sam slao cdove za spaniju i stigli su to nije uopste skupo... to ako ti neces da saljes to je onda tvoja stvar jer je nama ovdije lakse tako raditi i jeftinije nas izadje platiti postarinu nego mjesecno nekih 100 eura za adsl
Fission Maild
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RapperVeddy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2004 u 15:18
daj molimte 100€ za adsl ja ga samo 15€ placam, dobro ako je tako jeftino onda moze se slati ali i ja nemam bas toliko puno para. ZA SVIJU moze i bez mIRC-a sa postom ko hoce nek se javi.
Na vrh
Keiichi_ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Keiichi_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2004 u 17:06
Imash na stranici www.ilgamer.com titlove za goldenboy neznam koje oave al ynam da ima  ali su na srpskom
Jel mi netko vidio bojicu
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RapperVeddy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2004 u 19:46
tu sam stranicu vec nasao ali hvala ti ipak
Na vrh
dbzanime View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dbzanime Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2004 u 20:35
Originalno postovano od strane Blues-EXE Blues-EXE piše:

U jesi ti neki pametan trazis epizode animea na njemackom ili sa hrv. titlovima... dobro na njemackom mozda nadjes negdije ali sa titlovima na hrvatskom to je nemoguce, ovdije raja jest za razmjenu ali ovako posalji cd da dobijes cd a ne tako ko sto ti hoces preko mirca i tih stvari jer vecina na ovome forumu nema tako jaku konekciju na internet da bi mogli poslati nesto od nekih 500 mb za jedno pola sata...

na sajtu www.ilgamer.com imaš titlove za svih 6 Golden Boy epizodea, da HR titlove
a ja imam sve Golden Boy epizode
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RapperVeddy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2004 u 01:27
ej jel imas mozda dobro vezu da se mjenjamo ako hoces vako preko interneta ako imas dsl ili barem isdn pa mozemo uvjek prekint ako nam dugo traje pa posle nastavt.
w w w . b a l k a n - t i t l o v i . t k

The Torrent and subtitle site
Na vrh
Keiichi_ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Keiichi_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2004 u 02:05
nema on dobru vezu....
Jel mi netko vidio bojicu
Na vrh
BLInD View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BLInD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2004 u 11:25
It's time to take the game up to the next level !!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,202 sekundi.