Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hiphop Novaka Đokovića
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hiphop Novaka Đokovića

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hiphop Novaka Đokovića
    Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2010 u 15:18

Đoković i Karlović snimili pesmu "Moja droga je tenis“

Srpski teniser Novak Đoković i njegov hrvatski kolega Ivo Karlović otpevali su zajednički pesmu
"Moja droga je tenis" u okviru humanitarne kampanje "Ambasadori regije protiv droge", saopšteno je iz agencije Exit Trip.

Regionalni počasni ambasadori protiv droge Đoković i Karlović snimili su "Moja droga je tenis" povodom Međunarodnog dana borbe protiv zloupotrebe i nezakonitog prometa droge, a od podneva 26. juna pesma će biti dostupna za skidanje sa strane www.ambasadori.org.

"Karlović je u hiphop i rok žanru prvi snimio svoj deo pesme, dok je Đokovic u pauzi 'Serbian opena 2010' otpevao svoju deonicu", navodi se u saopštenju.

"Pesma je bila zabavna i interesantna. Zahvalio bih i prijateljima Karloviću, kao i svima ostalima koji podržavaju ovu akciju", rekao je Đoković.

(MONDO, foto - MN pres, Beta/AP)

Ažurirao AcaNDr - 26.Lipanj/Jun.2010 u 15:19
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,157 sekundi.