| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Hiphop Novaka Đokovića |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Hiphop Novaka ĐokovićaObjavljeno: 26.Lipanj/Jun.2010 u 15:18 |
|
Đoković i Karlović snimili pesmu "Moja droga je tenis“ "Moja droga je tenis" u okviru humanitarne kampanje "Ambasadori regije protiv droge", saopšteno je iz agencije Exit Trip. Regionalni počasni ambasadori protiv droge Đoković i Karlović snimili su "Moja droga je tenis" povodom Međunarodnog dana borbe protiv zloupotrebe i nezakonitog prometa droge, a od podneva 26. juna pesma će biti dostupna za skidanje sa strane www.ambasadori.org. "Karlović je u hiphop i rok žanru prvi snimio svoj deo pesme, dok je Đokovic u pauzi 'Serbian opena 2010' otpevao svoju deonicu", navodi se u saopštenju. "Pesma je bila zabavna i interesantna. Zahvalio bih i prijateljima Karloviću, kao i svima ostalima koji podržavaju ovu akciju", rekao je Đoković. (MONDO, foto - MN pres, Beta/AP) Ažurirao AcaNDr - 26.Lipanj/Jun.2010 u 15:19 |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |