Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lep gest hrvatskog sajta Index.hr
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Lep gest hrvatskog sajta Index.hr

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Lep gest hrvatskog sajta Index.hr
    Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2010 u 21:52

Hrvatski internet sajt Index.hr dao neobičnu podršku Srbima i Slovencima u danu odluke na Mundijalu.

Ne mora uvek da bude ono "da komšiji crkne krava".

Takvu, rekli bismo ispravnu, filozofiju ima hrvatski portal Index.hr, koji je u danu kada fudbalske reprezentacije Slovenije i Srbije biju odlučujuće bitke za plasman u osminu finala Mundijala, stao na stranu komšija!

Kada otvorite naslovnu stranu Indexa sa leve i desne strane na slovenačkom i na srpskom jeziku (i to na ćirilici!) piše: "Index za sosede" i "Индекс уз комшије".

E, pa komšije, stvarno lep gest. Umećemo da cenimo i pamtimo!

(MONDO - foto: screen shot)
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2010 u 04:12
E to je bas dobro i lepo i po meni nimalo neobicno...na Balkanu se mrze samo retardi koji jos misle da su u ratnom stanju i u 90-tim
Pa primeri su Luka Modric koji je jednom izjavio da je prijatelj sa mnogim Srpskim fudbalerima...onda primer je Krasic koji je izjavio da ne bi nikad postao dobar fudbaler u Moskvi da se nije sprijateljio sa Olicem i Rahimicem...
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2010 u 06:50
realno, među nama je možda ovo nešto normalno, ali ja nisam video  javno da se bodrimo, šta više, uvek je bilo ljubomore.Ovo je baš extra lep gest.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2010 u 11:19
pa dobro,ovo uopce nije neobicno za index,pa index je poznat po tome sto pise puno vijesti iz srbije,ne kuzim zasto,ali eto...da je to stavio net.hr,ili tportal,onda bi se zacudio,ovo nije nista cudno....ali inace lijepa gesta,steta sto su i slovenci i srbi ispali...

Ažurirao outside - 24.Lipanj/Jun.2010 u 11:20
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2010 u 11:34
b92 i index imaju neki poslovni dogovor i koliko god ja lično želeo neke stvari, ipak mislim da je ovo "poslovni potez".
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2010 u 11:34
Originalno postovano od strane darije darije piše:

b92 i index imaju neki poslovni dogovor i koliko god ja lično želeo neke stvari, ipak mislim da je ovo "poslovni potez".

+1
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2010 u 16:29

Soroševi pitomci...
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2010 u 16:38

je, jer uvek na index.hr ima sa strane vesti koji objavljuje b92.

- Armin van Buuren

Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2010 u 16:53
Bilo koji da je razlog, mislim da objava je za
Na vrh
N Force View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N Force Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2010 u 20:49
ClapSVAKA ČAST !!!Thumbs Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,547 sekundi.