Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Serijal o Hariju Poteru zaradio 5,4 milijarde $
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Serijal o Hariju Poteru zaradio 5,4 milijarde $

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Serijal o Hariju Poteru zaradio 5,4 milijarde $
    Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2010 u 06:40
Prošlog petka britanski glumac Danijel Redklif, koji je slavu stekao glumeći dečaka čarobnjaka Harija Potera, nevoljno je odložio čarobni štapić i uz puno emocija sa ostatkom ekipe završio snimanje poslednjeg dela serijala „Harry Potter and The Deathly Hollows“. Saga o Hariju Poteru otići će u istoriju tek kada se oba dela poslednjeg nastavka prikažu u bioskopima iduće godine, a mnogo ranije kao najuspešniji filmski serijal sa zaradom od 5,4 milijarde dolara.

- Svi su bili očajni. Bilo je veoma, veoma tužno. Istovremeno ovo je neverovatno uzbudljivo jer ipak je kraj - izjavio je glavni glumac Danijel Redklif po završetku snimanja, te dodao da mu je ova uloga drastično promenila život.

„Poteromanija“ prvi put je značajnije prodrmala svet 2001. kada je prikazan prvi deo pod nazivom „Harry Potter and The Sorcerer’s Stone“, a od ovog filma obogatili su se svi počevši od autorke Džoane K. Roling, preko producenata, glumaca, čitave britanske filmske industrije, do knjižara, štamparija, prodavnica igračaka i industrije video igrica. Do koje je mere ovaj filmski hit, koji podjednako vole i deca i odrasli, uspešan govori i podatak da Amerikanci na Floridi otvaraju zabavni park „Čarobnjački svet Harija Potera“. Smatrajući Harija Potera domaćom franšizom, Britanci su smislili kako da doskoče Amerikancima i prigrabe deo finansijskog kolača, te užurbano grade „Iskustvo Hogvortsa“. Ovaj tematski park predstavljaće i svojevrsni muzej jer će u njemu biti izloženi originalni kostimi, objekti i rekviziti iz filma. Bilo kako bilo, „poteromanija“ će i dalje drmati svetske bioskopske blagajne, a sva je prilika da će prerasti u legendu na kojoj će odrastati generacije, kao što je to nekada bio slučaj sa Indijanom Džons i „Ratovima zvezda“.

blic.rs

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2010 u 10:32
I onda neka mi netko kaže da ovo nije dobar film i da nije dobra knjiga...

Btw, Rowlingova je prije toga bila praktički na prosjačkom štapu, othranjivala sama djecu i onda se gotovo preko noći pretvorila u milionerku... Clap

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2010 u 11:08

Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

I onda neka mi netko kaže da ovo nije dobar film i da nije dobra knjiga...

nisu dobri filmovi, nisu dobre knjige, a ova je plagijatorica, samo sto je ukalupila sve u fini celofan pa se ne moze dokazat

Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2010 u 11:22
Mislim da ti je rekao...LOL
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2010 u 11:33
Ma rekao je.. On ima svoje mišljenje, ja imam svoje... Po meni, po toj logici bi svi moderni autori, zapravo svi autori od 19. stoljeća pa nadalje trebali biti plagijatori, ako ne i ranije, jer sve teme su gotovo iscrpljene i sve je već napisano, i danas je sve samo varijacije na temu...
A to što je ona dobro upakovala ne znači da je plagijatorica već da je uspjela dobro obraditi neku ideju...

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,157 sekundi.