Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The A-Team (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The A-Team (2010)

The A-Team

The A-Team (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

A-Team

Godina:

2010

Žanr:

kriminalistički, komedija, akcija, triler, avantura

Trajanje:

117 min

Režija:

Joe Carnahan

Scenarij:

Stephen J. Cannell
, Brian Bloom
, Joe Carnahan
, Frank Lupo
, Skip Woods

Glavne uloge:

Liam Neeson
  >  Hannibal
Henry Czerny
  >  Director McCready
Jessica Biel
  >  Charissa Sosa
Brian Bloom
  >  Pike
Terry Chen
  >  Ravech
Bradley Cooper
  >  Face
David Hugghins
  >  Oskar Shunt
Gerald McRaney
  >  General Morrison
Maury Sterling
  >  Gammons
Yul Vazquez
  >  General Javier Tuco
Patrick Wilson
  >  Lynch
Omari Hardwick
  >  Chopshop Jay
Sharlto Copley
  >  Murdock
Quinton 'Rampage' Jackson
  >  B.A. Baracus
Jacob Blair
  >  Agent Blair

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The A-Team (2010)
    Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2010 u 00:52
The A-Team
(Alfa Tim)

TITLOVI

Director: Joe Carnahan

Release: 6/11/2010

Genre: Action/Adventure

Studio: 20th Century Fox

Website

Predstavljajući potpuno novi i moderni pristup popularnoj seriji koja u SAD-u uživa kultni status, A-Team prati uzbudljive i opasne avanture Hannibala Smitha i njegovog živopisnog tima sastavljenog od bivših pripadnika specijalnih postrojbi koji su nepravedno optuženi za zločin koji nisu počinili. Stoga se odlučuju odmetnuti i iskoristiti svoje jedinstvene sposobnosti - i ekscentričnosti - kako bi skinuli ljagu sa svog imena i našli prave počinitelje.

TRAILER:

Ažurirao nebojsa66 - 24.Srpanj/Jul.2010 u 21:58

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2010 u 00:55
Kako mi je ovo je**n film!
A to vam kaže osoba koja prezire akcije. I zbog toga je ocjena 9/10 jer neke scene su bile ono američko prenemaganje, da ne kažem ono na "S". Ali priča, odrađeno, gluma, fore, scene, efekti, fenomenalno odrađeno.
Jedna od boljih akcija koje sam vidio. To ne znači mnogo jer ih nisam puno odgledao, jer kao što rekoh, ne voli ih baš, ali ovo mi se jako svidjelo. Nisam zažalio što sam uzeo prevoditi iako na početku filma jesam i htio sam dati trojku ili dvojku, ali do kraja filma se okrenulo za 360° i mislim da će se ovo jako svidjeti iceu... LOL

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2010 u 01:02
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

A to vam kaže osoba koja prezire akcije. I zbog toga je ocjena 9/10 jer neke scene su bile ono američko prenemaganje, da ne kažem ono na "S". Ali priča, odrađeno, gluma, fore, scene, efekti, fenomenalno odrađeno.
Jedna od boljih akcija koje sam vidio. To ne znači mnogo jer ih nisam puno odgledao, jer kao što rekoh, ne voli ih baš, ali ovo mi se jako svidjelo. Nisam zažalio što sam uzeo prevoditi iako na početku filma jesam i htio sam dati trojku ili dvojku, ali do kraja filma se okrenulo za 360° i mislim da će se ovo jako svidjeti iceu... LOL
LOL
Znam za ovaj film odavno, ali cekam neki dvdscr ili r5 pa da pogledam kako treba. Do tad mogu samo da zahvalim za prevodBig smile
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2010 u 01:10
neso kako je odglumio rampage(to je onaj crnac),on se inace bori u ufc-u,pa zato pitam..

edit: jedva cekam pogledati filmSmile

Ažurirao outside - 14.Lipanj/Jun.2010 u 01:10
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2010 u 01:12
A lud je crnac, ali i mrzim ga jer sam ga samo polovicu razumio od onoga što je rekao... LOLLOL

No, bit će sve ok... U filmu je promijenio osobnost pa se opet vratio... Odlično se nosio s time, mogao je i bolje, ali ok... LOLLOL

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2010 u 01:20

A lud je crnac, ali i mrzim ga jer sam ga samo polovicu razumio od onoga što je rekao... LOLLOL

No, bit će sve ok... U filmu je promijenio osobnost pa se opet vratio... Odlično se nosio s time, mogao je i bolje, ali ok... LOLLOL

ma lik je lud i u stvarnosti...pogledaj ovaj videoLOL

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2010 u 01:23
Zakon!!!! LOLLOLLOL

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2010 u 17:45

Jok, previse je bilo preterivanja a to mrzimLOL, jedino sto je onako zabavan i pre-punjen akcijomLOL  For me its only 5/10Big smile
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2010 u 18:00
haha, eto, ja koji ne volim takve filmove, meni se svidio, a tebi koji voliš, ništa... LOLLOLLOLLOL

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2010 u 17:35
Pogledao ga sinoć i to na velikom platnu u ličnom bioskopu i moram reći da zbog relativno loše slike ugođaj nije bio potpun ali zato je TENK sve preokrenuo.
Ko nije gledao se prethodne James Bond-ove, Umri muški, Ramboe, Rokije... ne mora da očajava i nek pogleda samo ovo, biće mu nadoknađeno sve.

Šalu na stranu, viđenje filma mi je slično, da ne kažem isto kao i Nebojšino. Preterivanja na sve strane ali verovatno izraziti šmek glumaca i sasvim solidna priča daju notu koja čitavoj "pesmi" daje više nego korektan "zvuk". Inače, ko je gledao Losers može uočiti mnogo sličnosti sa ovim filmom...
Sve u svemu od mene jedna 8 za film i 10 za odlični prevod!!!!
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2010 u 13:50
Ovo vec napisah u "Dnevnik gledanja filmova",ali ponovicu i ovde jer je ipak ovo prava tema za to.
(6/10)
Ok,kontam ja da nema akcionog filma bez preterivanja,ali ne svidja mi se ta tendencija da se preteruje sve vise i vise,pa onda neke scene umesto da izgledaju mocne ispadnu vise smesne.
Tako je i sa ovim filmom.Radnja k'o radnja-nije preterano glupa kako ume biti,likovi kao i u vecini filmova ove vrste-sablonski.Sto se tice akcije-ima dobrih scena naravno,ali ima i tih smesno nabudzenih.
Dao sam mu 6 zbog efekata,inace bi dobio ocenu manje.

Ažurirao novy78 - 21.Srpanj/Jul.2010 u 13:51
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2010 u 00:05

Takođe, pisao u dnevniku, ali da kopiram i ovde:

Prvo, ovo nije loš film, ali je pun holivudsko-američkog proseravanja, super tehnologije, poštene vojske, nepoštene CIA-e, zbunjene (ništa mi ne znamo) policije, vatrometa koji ne prestaje od početka do kraja, i naravno - neizostavnih fraza iz akcionih filmova (tipa "I'll be back"), koje (u ovom slučaju) iritiraju. Seriju nisam gledao, i ne mogu da upoređujem, mada sam prema sinopsisu primetio da je umesto Iraka - tamo Vijetnam. Sve ostalo je manje više isto. 

Toliko što se tiče loših strana filma. One dobre su: Dinamičan, eksplozivan, užasno zabavan, drži pažnju do kraja... verovatno sam nešto i izostavio, ali mu ne bih dao više od 6/10

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2010 u 18:51
Loš mi je film, dosadan...i žao mi je što sam potrošio vrijeme na njega....jednostavno mi nije sjeo....ocjena 4/10
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2010 u 19:02
Izgleda da je bolje da ti samo meni predlažeš filmove, a ne ja tebi... LOLLOL

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2010 u 20:27

Izgleda da je bolje da ti samo meni predlažeš filmove, a ne ja tebi... LOLLOL

slažem seLOL
Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2011 u 21:42
Originalno postovano od strane outside outside piše:

Loš mi je film, dosadan...i žao mi je što sam potrošio vrijeme na njega....jednostavno mi nije sjeo....ocjena 4/10

Isto mislim. Ne bih ja ovaj film pogledao ni za milion godina,
ali me je brat po običaju ubedio... Proklet bio! Angry
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
DurmitoracŠljivo View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DurmitoracŠljivo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2020 u 17:01
Za moj ukus odličan .
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2020 u 17:44
Nije samo za tvoj, ja sam na ovaj i zaboravio.
Prava je šteta da se nije nastavio sa još 2-3 jednako blesava i jednako zabavna filma.

Mozak na pašu i pogledati. Po mogućnosti u društvu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.