Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Stiven Kvejl režira "Poslednju Ekskurziju 5"
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Stiven Kvejl režira "Poslednju Ekskurziju 5"

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Stiven Kvejl režira "Poslednju Ekskurziju 5"
    Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2010 u 18:07
11.06.2010.
STIVEN KVEJL REŽIRA PETI DEO "POSLEDNJE EKSKURZIJE"

Stiven Kvejl, guru vizuelnih efekata koji je radio i kao pomoćnik reditelja na "Titaniku" i "Avataru", je izabran za reditelja petog dela "Poslednje ekskurzije" koja će biti snimana u 3D. Zaplet se drži u tajnosti, ali se zna da će prva scena iz novog filma biti sa pokretnog mosta. Snimanje filma, na osnovu scenarija Erika Hejserera, počinje 13. septembra. "Poslednja ekskurzija 5" stiže u bioskope u avgustu sledeće godine.

Ažurirao AcaNDr - 11.Lipanj/Jun.2010 u 18:07
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2010 u 18:13
4 nastavak sam ukljucio,i za 5 minuta iskljucio...

koja rimaLOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2010 u 18:13
Originalno postovano od strane outside outside piše:

4 nastavak sam ukljucio,i za 5 minuta iskljucio...

koja rimaLOL

Pjesniče... LOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2010 u 18:15
trudim se..LOL

ti si mi uzor u pjesnickom zivotu,kad narastem,zelim biti kao tiLOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2010 u 18:19

trudim se..LOL

ti si mi uzor u pjesnickom zivotu,kad narastem,zelim biti kao tiLOL

Onda počni s alkoholom... Kasniš već... LOLLOLLOLLOLLOL

A jel dobra ta prva 4 dijela išta... ?? O čemu se tu radi??? Confused

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2010 u 18:23
i to je tvoj savjet...bas si pravi uciteljLOL

meni je prvi dio super...ostali nastavci sranje...

evo ovdje procitaj o cemu se radi,prvi dio..preporuka..pogledaj...

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2010 u 18:24
ja sam već jednom napisao, ko nije gledao prva 3 dela, 4 mu je super, jer ne zna priču a ko je gledao sva 3 dela, onda mu ništa ne valja, jer znaš u čemu je caka.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2010 u 18:26
A taaaj... pa to sam gledao i prvi je zakon... Drugi je isto ok, ali ko što kažeš acane, skužiš foru pa onda nije toliko zanimljiv... LOL

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2010 u 18:28
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

ja sam već jednom napisao, ko nije gledao prva 3 dela, 4 mu je super, jer ne zna priču a ko je gledao sva 3 dela, onda mu ništa ne valja, jer znaš u čemu je caka.

ma ne znam bas,ako te zanima prica,ako zelis vidjeti dobru glumu,onda 4 nikako ne moze biti dobar film,bez obzira gledao ti prva 3 djela ili ne..4 je samo dobar,ako si fan efekata....ali prvi je odlican,prica,gluma...sve je sjajno...2 i 3 sam pogledao,ali se i ne sjecam,eto koliko su mi dobri ti nastavci...

Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

A taaaj... pa to sam gledao i prvi je zakon... Drugi je isto ok, ali ko što kažeš acane, skužiš foru pa onda nije toliko zanimljiv... LOL

e moj neso,sta ti uradi alkohol,pa ti se ni ne sjecas da si gledao film..tuzno...

LOL

Ažurirao outside - 11.Lipanj/Jun.2010 u 18:29
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2010 u 18:29
Ne znam, meni je i taj 4 ok, sve se znalo i meni je opet ok film. Nije ništa spektakularno, ali mi je ok.

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2010 u 19:30

Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

e moj neso,sta ti uradi alkohol,pa ti se ni ne sjecas da si gledao film..tuzno...

LOL

Ma zaje**la me ova ekskurzija, nisam ni razmišljao o engleskom nazivu pa zato... Nije to od alkohola... LOLLOLLOL

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2010 u 19:38
aha,aha...LOL
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2010 u 19:47
kod nas nema engleskih naziva. Iz principa ih ne pišemo, ali ih govorimo LOL

- Armin van Buuren

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2010 u 21:15

1, 2, pa i 3 su ok, ali u cetvrtom delu je previse nabijeno efektima, preterali su, ispada skroz kao baksuzni hororLOLLOLLOL
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2010 u 21:48
nisam znao da ima "baksuznih horror filmova" ? LOL

Pa svi su baksuzi, kad završe, kako završe LOL

- Armin van Buuren

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2010 u 22:14

nisam znao da ima "baksuznih horror filmova" ? LOL

Pa svi su baksuzi, kad završe, kako završe LOL
baksuz filmLOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2010 u 00:37

Zaplet se drži u tajnosti

ROFLROFLROFL Najbolji vic koji sam večeras pročitala

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2010 u 01:16
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Zaplet se drži u tajnosti

ROFLROFLROFL Najbolji vic koji sam večeras pročitala

istina..

ovo bi trebalo ici u sekciju viceviLOL

Ažurirao outside - 12.Lipanj/Jun.2010 u 01:17
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01