Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zvijezda serije “Spartacus” ponovno zdrav
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zvijezda serije “Spartacus” ponovno zdrav

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Zvijezda serije “Spartacus” ponovno zdrav
    Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2010 u 13:59

Andy Whitfield se uskoro vraća na set kako bi nastavio sa snimanjem popularne serije "Spartacus: Blood and Sand"

Čim je od liječnika dobio potvrdu da je sada sasvim zdrav, glumac Andy Whitfield odlučio se vratiti na set dramske serije "Spartacus: Blood and Sand".

Velškom glumcu je početkom ožujka, tijekom rutinskog pregleda, bio dijagnosticiran limfom te je odmah krenuo sa liječenjem dok se stalo sa produkcijom. Prije otprilike pet tjedana testovi su pokazali da je Andy ozdravio, no ipak je još tri tjedna dovršavao svoje liječenje. Whitfield, koji je zahvalio producentima i cijeloj ekipi na podršci kroz ovo teško razdoblje, već je počeo sa rigoroznim treninzima te će uskoro otići i u vojni kamp kako bi se usavršio.

Povratak pred kamere

Pred kamere bi trebao stati početkom listopada što će mu dati dovoljno vremena da ponovo dođe u formu. Iako je zbog kemoterapije počeo gubiti kosu da bi se ubrzo ošišao, uvjerio je obožavatelje da će, kada se vrati, imati svoju standardnu frizuru.

Ovaj je 35-godišnjak vijest o raku doživio s velikom nevjericom, ali ipak nije posustao ni na tren - "Nakon početnog šoka bio sam frustriran jer nam je tako dobro krenulo sa serijom, no ubrzo sam shvatio kako je došlo vrijeme za ozdravljenje, razmišljanje o nekim meni važnim stvarima, ali i za ugodne trenutke sa svojom obitelji".

mojtv.hr
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2010 u 14:12
TOOOOOO!!!!!!! faithlessmaryteasevedderudriparty0006lafoviinsanebubba2buki2cudakJebote, srećan sam sad u pičku materinu!!!! faithlessmary
Na vrh
romic83 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj romic83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2010 u 16:37
bubba2Clap

Ažurirao romic83 - 10.Lipanj/Jun.2010 u 16:39
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2010 u 16:47
Odlične vijesti, legla mi je ova serija. Approve
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2010 u 16:58

Ma ja jedva čekam nastavak, al' mi je draže mnogo da je čovek živ i zdrav bubba2

In your face limfomheheprst LOLLOLLOLLOL

Na vrh
Aladdin86 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Aladdin86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2010 u 04:04
Jel neko zna da li je objavljeno zvanicno kada ce poceti da snima nastavak ? 
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2010 u 13:55
Za sada se zna da je jesen u pitanju.
Inace,jedna od najboljih serija koje sam gledao Smile
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2010 u 02:17
Upravo odgledah i ja ovaj serijal i drago mi je zbog ovoga sto je i on dobro
i što će biti nastavak...
I serija je vrh i sex i krv ukomponovani samo tako.
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
SrEbRnI View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SrEbRnI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2010 u 21:52
Serija se nastavlja tek u januaru 2011.
I know someday you'll have a beautiful life,
I know you'll be a star in somebody else's sky, but why
Why, why can't it be, why can't it be mine
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2010 u 22:03
'Fala Bogu.
Vladika
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2010 u 01:10
Originalno postovano od strane Aladdin86 Aladdin86 piše:

Jel neko zna da li je objavljeno zvanicno kada ce poceti da snima nastavak ? 

Snimanje je krenulo početkom osmog mjeseca ove godine...
Druge sezone će biti, ali ne odmah u prvom mjesecu 2011. godine kako je najavljeno.

Dok se bude čekalo na drugu sezonu u međuvremenu se snima prequel od 6 epizoda
pod nazivom Spartacus: Gods of the Arena u kojoj će radnja vremenski biti
smještena prije radnje u prvoj sezoni.
Ta mini serija će početi s emitovanjem u prvom mjesecu 2011. godine.

(dok će se samo u dvije epizode pojavljivati Andy Whitefield kao spartacus)

A evo i prva najava za taj Mini serijal koji napominjem dolazi u januaru 2011. godine...

Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2010 u 01:16
Zanimljivo, jedva čekam, hvala joya na informacijama. Thumbs Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,264 sekundi.