Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Poslednju epizodu serije "Lost" gledalo .....
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Poslednju epizodu serije "Lost" gledalo .....

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Poslednju epizodu serije "Lost" gledalo .....
    Objavljeno: 26.Svibanj/May.2010 u 06:53
26.05.2010.
POSLEDNJU EPIZODU SERIJE "LOST" GLEDALO 13,5 MILIONA AMERIKANACA

Finale televizijske serije "Lost" je gledalo 13,5 miliona Amerikanaca, ali su mnogi kritičari i fanovi zaključili kako je poslednja epizoda ovog misterijsko-avanturističkog projekta zapravo samo donela više pitanja nego odgovora. Finalnih dva i po sata je prikazano na mreži ABC (najgledaniji program u nedelju), a 9,8 miliona ljudi je pre toga gledalo specijalnu retrospektivu "Lost: The Final Journey".

"Lost", koji je počeo da se prikazuje 2004. godine, ima brojne sledbenike širom sveta, a osvojio je 58 nagrada, među kojima i Zlatni globus i Emi. U seriji je reč o preživelim putnicima aviona koji se srušio na misteriozno ostrvo.

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2010 u 10:52
NCIS i NCIS LA redovno prati 15-18.000.000 ljudi, jedino je american idol ispred nasBig smile
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2010 u 11:12
"13,5 miliona Amerikanaca", Ice. Ne daj se zbuniti momče. Ko zna koja je cifra na svetskom nivou. Verovatno (u sf franšizama CSI LOL) nisu izmislili digitron koji će to obračunati LOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2010 u 11:17
pa ovde gledate par coveka, ti, buba, nebojsa, znaci 13.500.003LOL
zezam se druze, ali podatci za ncis su odlicni(citam redovno na PO), drago mi je sto ce biti 8 sezonaBig smile

Ažurirao icemaher - 26.Svibanj/May.2010 u 11:18
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2010 u 11:27
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2010 u 12:24
Plus, u ovo sigurno ne ubrajaju mnoštva koja su skidala s interneta...
Ali puno se ja mislim očekivalo od ovog kraja i zbog reklamiranja, i neke je razočarao kraj, a meni je vidiš ok i sviđa mi se što su ostavili tako pomalo tajanstveno... LOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2010 u 12:26
Ma nema ništa tajanstveno, meni je sve jasno kao dan. Ko ima pitanja, neka piše na PM. 50 evrocenti odgovor. LOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2010 u 12:27
Rekao sam pomalo tajanstveno, dakle treba čitati između redova... LOLLOLLOL

I skup si, samo da znaš!!!! LOLLOLLOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2010 u 12:50
LOL
Na vrh
Sebastijan View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2010 u 14:31
Pustite vi čudaka skupo je to LOL

za 30 evrocenti po članu foruma ispričaću vam celu sledeću sezuonu LOLLOLLOL

Savete primaj uz vino, a upotrebljavaj ih uz vodu.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2010 u 14:48
I šta je bilo na kraju tog Lost-a?

Ja sam oduvek hteo da vas pitam ali nikako. Da li je ta serija balo malo ili bar na početku ličila na knjigu Žila Verna Tajanstveno ostvro?
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2010 u 14:52
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Ja sam oduvek hteo da vas pitam ali nikako. Da li je ta serija balo malo ili bar na početku ličila na knjigu Žila Verna Tajanstveno ostvro?

ShockedPa kako ne znaš:

"EPILOG:

Blank je ubrzo nakon ovih dogodovstina napustio ostrvo Amazonki i nastanio se na ostrvo Nimfomanki, gde ja ziveo sa njima u simbiozi srecno i dugovecno.

Mafija se zaposlio kod strica Luigija, i trenutno je na obuci "kako se izboriti sa ženama", jer striko ne veruje u njegove dogodovštine.

Čudak je oženio Mary. Oni koji su ih videli, kažu da Čudak i dalje ne izlazi mnogo iz kuće zbog svog "problema". Mary se može videti kako odlazi do prodavnice po namirnice, i trči natrag kući. Onda ceo dan poskakuje kućica, i vrište životinje.

Bubba Ho-Tep i Vedder su se venčali. Kažu da je mnogo smršao...razlozi nisu poznati.

Darije je nakon par dana izašao iz Barandskog blata, ceo celcat. Trenutno je administrator na jednom mnogo jakom sajtu. Verovatno dere neku lovu, ali mudro ćuti. Srećan je što je kompletna ličnost.

Joya je ostao na ostrvu. Michael Duddikoff je nekoliko dana kasnije stigao na ostrvo, na snimanje filma "Američki Nindža 6". Lutajući ostrvom naleteo je na Joyu, koji je ubeđen da su statisti iz filma prave nindže, pobio sve do jednog. Oduševljen onim što je video, Duddikoff ga je angažovao za stalnog saradnika u svojim filmovima. Joya trenutno živi u hramu Šao-lin, gde savladava nove tehnike.

Baniša je i dalje na privremenom radu u Lastovu.

Dr. Luka je otvorio savetovalište na sajtu gde je Darije administrator, i Jeca i Manje zlo su mu medicinske sestre. Kažu da ambulanta često poskakuje, a životinje urlaju na sav glas.

Ice-Maher se vratio u Makedoniju na uzgajanje tetovca. Redovno vrši isporuke za Super-prdonju, tajanstvenog i obdarenog zaštitnika slabih i nemoćnih.

Naši junaci su u redovnom kontaktu. Spremaju se za neke nove avanture. Zahvaljujući njima, Balkan je ponovo mirno mesto za život, ali svi bi ga rado menjali za neko drugo podneblje.

K R A J    S E R I J E "

LOLLOLLOLLOLLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2010 u 14:59

Jadna moja Mary... Cry I jadan ja pored nje... CryCryCry

ROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFL

Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj taxidell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2010 u 15:28
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Nije, a bilo bi puno bolje da jeste...
live long and prosper
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2010 u 00:47
Hvala brate i moram reći šteta.
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2010 u 21:30
Šteta, po meni su usrali kraj jer sam ga točno takvim zamišljao, a to ne volim...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.