Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hari Poter je najuspešnija filmska franšiza
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hari Poter je najuspešnija filmska franšiza

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hari Poter je najuspešnija filmska franšiza
    Objavljeno: 17.Svibanj/May.2010 u 18:53
17.05.2010.
HARI POTER JE NAJUSPEŠNIJA 
FILMSKA FRANŠIZA

Najuspešnija franšiza svih vremena je serijal o čarobnjaku Hariju Poteru, dok je na drugom mestu saga o najpoznatijem tajnom agentu Džejmsu Bondu.

Saga od šest filmova nastalih na osnovu knjiga Džej Kej Rouling u svetu je zaradila 5,4 milijarde dolara, dok su 22 filma o agentu 007, ne računajući "Kazino Rojal" iz 1967. i "Nikad ne reci nikad" iz 1983. godine, zaradili pet milijardi. Ako bi se i dodala zarada ova dva filma na bioskopskim blagajnama "Hari Poter" bi i dalje bio na vrhu.

Franšiza "Ratovi zvezda" je na trećem mestu sa ukupnom zaradom od 4,2 milijarde zelenih novčanica, iako je časopis "Forbes" 2005. objavio da je ovaj serijal, ako računamo prodaju diskova, knjiga, igrica, suvenira... zaradio oko 20 milijardi dolara.

Prema procenama filmskih znalaca, "pretnja" vodećoj trojci je "Avatar", jer je Džejms Kameron najavio još najmanje dva nastavka.

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2010 u 19:04
Wuhu!!!

HP rulz!! LOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2010 u 19:12
jbt, ja nisam gledao ni jedan deo
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2010 u 19:15
Ne bi ti se ni sviđao... Ja volim tu franšizu samo zato što sam čitao knjige kad sam bio manji... I jbga, nisam kriv što joj je trebalo deset godina da napiše svih sedam knjiga... ali to mi se jako sviđalo i sad mi se sviđa... LOL

Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2010 u 19:26

Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

jbt, ja nisam gledao ni jedan deo

i nemoj, vjeruj mi

Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2010 u 19:29
oket, neću LOL

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2010 u 19:32
bojaIjecabojapaprichica ccc... nemate vi više dječjega u sebi... LOLLOLLOL

Na vrh
streberche View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj streberche Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2010 u 00:24
Knjige su zabavne,opustajuce,ali filmovi uzasni. Odgledala sam 3 (ni sama ne znam zasto sam se mucila time),ocaj zivi.

Sve sto je u knjigama bilo zanimljivo oni su preskocili. Likovi su jako lose odradjeni,nepotpuni i za one koji nisu citali knjige filmovi su nejasni,vala i meni koja sam citala knjige filmovi su bili nejasni,nepotpuni,isprazni.

Za filmove -10 ocena,a knjige preporucujem svima koji jos uvek gaje ono detinje u sebi.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.