Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jean-Claude Van Damme tuče u tri dimenzije
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Jean-Claude Van Damme tuče u tri dimenzije

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Jean-Claude Van Damme tuče u tri dimenzije
    Objavljeno: 17.Svibanj/May.2010 u 14:50

U budućnost će povesti i vjernog Dolpha Lundgrena, a zahvaljujući modernim tehnologijama njihove će udarce moći osjetiti i gledatelji.

Štemeri Jean-Claude Van Damme i Dolph Lundgren vraćaju se u budućnost u četvrtom nastavku akcijske SF franšize "Univerzalni vojnik".

Ono što "četvorku" čini bitno drugačijom od prethodnika je činjenica da će film biti sniman u 3D tehnici, što znači da ćete Van Dammeove udarce gotovo moći osjetiti.

Supersnažni tandem pojavio se i u prošlom nastavku, kao i redatelj filma John Hyams. Više detalja bit će otkriveno po završetku canneskog festivala, gdje producenti trenutno "traže kupca".

Inače, dugovječni serijal započeo je još davne 1992. godine filmom koji je režirao danas iznimno popularni Roland Emmerich. Najnoviju avanturu Lundrgrena i Van Dammea, pak, možemo očekivati 2012.

rtl.hr
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2010 u 14:51
Iskreno se nadam da će "naći kupca". Ako ne uspiju u Cannesu, ne vidim razlog zašto The Asylum ne bi bio zainteresiran.
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2010 u 15:56
slognuti faking JCVD!!!! in faking 3D!!!!!slognuti

AcaNholivudAcaNholivudAcaNholivudAcaNholivud

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2010 u 04:11
E ako neko treba da uradi film u 3D tehnici onda to je Jean-Claude Van Damme a ne kao neki danasnji glumci ili ne daj Boze glumice koji nisu sposobni da urade kolut napred a kamoli da odrade prave akcione poteze kao Jean-Claude
Kao npr Sam Worthington u Clash of the Titans kad zada udarac protivniku a to se prikaze odjednom iz nekoliko kamera i uglova i na kraju taj udarac nisi ni video
Jedva cekam da vidim Jean-Claudov polukruzni udarac nogom u 3D
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2010 u 11:40
Svaka čast njegovim akcijskim potezima, ali što se tiče njegovih filmova, meni su toliko zatupljujući i bezvrijedni da mi je žao potrošenih novaca u njegove filmove...

Evo što ja mislim o njegovim filmovima:

Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2010 u 18:28
Ajde sto zeza Jean-Claude-a ali zasto Jackie Chan,za Jackie Chan-a ubijam...
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2010 u 18:30
Ja sam samo rekao za Jean Claudea. Jackie Chan je i meni ok... Nisam ja kriv što je i njega ubacio u sprdnju, a nisam mogao rastaviti... hehe

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2010 u 18:31
Di god se okrenem 3D ovo 3D ono, ma jebo 3DLOL, tu i tamo za otići u kino i pogledati ok, za sve ostalo, živjela stara tehnologija. Approve
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2010 u 23:20
Pa jeste svi Jean-Claude-ovi filmovi su isti ili slicni,ali sta cete ljudi ga vole,bilo je cini mi se prosle godine nekih cifara da je Jean-Claude od svojih filmova zaradio skoro milijardu dolara,pa covek hoce jos malo para  Stern Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.