Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - (hitno) kako se vadi link iz storage.to uploada
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

(hitno) kako se vadi link iz storage.to uploada

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: (hitno) kako se vadi link iz storage.to uploada
    Objavljeno: 17.Svibanj/May.2010 u 11:08
uploadirao sam nešto na storage.to, i nigdje ne mogu naći link za download, pa molim ako neko može pomoći....

evo slika:
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2010 u 11:10

pa valjda klikni na ovo gdje ti pise file da te odvede do tog filea

trebali biti i svi linkovi

Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2010 u 11:12
neće tako, ne može se ni našta kliknuti.
probao sam uploadirati manji file od 2 mb, i gdje mi piše ime filea, bio je izbačen link,
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2010 u 11:15
a onda probaj ovdje gdje ti pise send to friends, ukucaj svoj mail i posalji si sam
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2010 u 11:22
to sam i htio, samo me strah da ne izgubim link, uploadirao sam sat vremena :)

hvala
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2010 u 11:38
Zaj*eba me to send to friends, ne znam kako, posla mi link ovog malog fajla, iako sam ga uploadirao u drugom tabu. sad moram ispočetka
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2010 u 11:43
jedan savjet, podijeli taj file od 700mb u komade od 50 i uploadaj na sendspace ili negdje trece, te flash pizdarije samo probleme rade
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2010 u 11:54
znam da može sve to i sa rapidshareom itd, ali ne da mi se.
na sendspace mož do 300mb, ali ne volim dijeliti, to me živcira

uglavnom divxe stavljam na megaupload, ali blokiran mi je sad odavde, a storage.to je dosta brz, pa sam njega uzeo.

moguće je da je i do toga jer sam instalirao dodatak mozzilli "no script", ako mi drugi put ne upali, njega ću ukloniti. ima danaSmile
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2010 u 12:28
evo uspjelo je ipak od drugi put preko e-maila
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.