Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dve nove verzije „Tri musketara“
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dve nove verzije „Tri musketara“

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dve nove verzije „Tri musketara“
    Objavljeno: 12.Svibanj/May.2010 u 00:10
Na jesen počinje snimanje dve nove adaptacije klasika „Tri musketara“. „Samitovu“ verziju režiraće Pol Anderson, a glumiće Kristof Valc, Mila Jovović, Rej Stivenson, Logan Lerman i drugi. Režiser konkurentske adaptacije „Vorner brosa“ Dag Liman.

Kristof Valc i Mila Jovović biće među junacima trodimenzionalne verzije „Tri musketara" koju će za studio „Samit" režirati muž Mile Jovović, britanac Pol Anderson ("Resident Evil", "Mortal Combat"), objavio je list Varajeti.

Kristof Valc u "Prokletnicima"

Anderson će biti režiser i producent filma, u kojem će igrati i Logan Lerman („Persi Džekson i Olimpijci"), Rej Stivenson (Titus Pulo u seriji „Rim" i glavni lik u filmu "Punisher: War Zone"), Luk Evans (novi „Robin Hud" Ridlija Skota i „Borba Titana") i Mads Mikelsen („Kralj Artur" i „Kazino Rojal").

Film je zasnovan na čuvenom romanu Aleksandra Dime, avanturi o mladom musketaru D'Artanjanu, koji se udružuje sa trojicom musketara veterana - Atosom, Portosom i Aramisom, u borbi protiv zlog kardinala Rišeljea.

Lerman će igrati lik D'Artanjana, Stivenson Portosa, a Evans Aramisa.

Oskarovac Valc će, kao po običaju, i u ovom filmu igrati negativca, ovoga puta kardinala Rišeljea, a Mila Jovović gospu De Vinter, nekadašnju Atosovu ljubavnicu, koja će u ovoj verziji biti nešto kao „Bondova devojka iz XVII veka".

Britanski glumac Luk Evans igraće Rišeljeovu „desnu ruku", vojvodu od Rokfora.

Reditelj i producent filma Anderson napisao je i scenario zajedno sa Endruom Dejvisom, a početak snimanja je zakazan za septembar.

To neće biti jedina adaptacija priče Aleksandra Dime, pošto su iz studija „Vorner bros" takođe najavili snimanje filma „Tri musketara" na jesen, a prošle sedmice je kao režiser angažovan Dag Liman („Bornov identitet" i „Gospodin i gospođa Smit").

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2010 u 00:13
A juj, dupla doza remakea... Baš nam to fali! 

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2010 u 00:14
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

A juj, dupla doza remakea... Baš nam to fali! 

heheprst
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2010 u 00:19
Ma šta se ti klesariš!? LOLLOLLOLLOL

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2010 u 00:22
a moram malo,nisam danas cijeli dan...LOLLOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2010 u 00:24
Ajd onda na msn pa smisli neki igrokaz za ove remakove, vidiš da nas obasipaju s njima... Probat ćemo i Sentija ubacit u sve to... LOLLOLLOLLOL

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2010 u 00:28
hahahaha....dobro da si sakrio onaj prvi igrokaz,pa su ga rijetki pročitaliLOLLOL

a nije mi danas dan za igrokazeDead....ali kad su pitanju ovi rimejkovi e onda sam ja bad guy u igrokazuLOL
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2010 u 00:34
Milla, Milla, ja navijam za tu verziju LOL
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2010 u 00:38
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

E, u tome se slažem s tobom....

Peti Element <3

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2010 u 00:44
ma nebojša nemoj se slagati sa drugimaLOL

ja se složio sa par bukijevih konstatacija,,i ovaj mene hoće odmah tučiLOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2010 u 00:48
Ma slažem se i s tobom da te treba tući... LOLLOLLOL

Da ne spamam: Morat ćemo odgledati oba dijela da možemo pisati kritike... LOLLOL

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2010 u 00:50

Ma slažem se i s tobom da te treba tući... LOLLOLLOL

Wackoaaa..povuci to dok nije buki vidioLOL
aaa
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2010 u 00:51
Bukiiiii, oooo Bukiiii!!!!

LOLLOLLOLLOLLOL

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2010 u 00:51

Peti Element <3

Znaju neki ljudi da mi je milla omiljena, šta više volim je više nego sebe LOL, ne vezano za peti element ili bilo koji drugi film, nego mi je prosto svaršena, a i Scarlet Johansson se visoko kotira kod mene!
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2010 u 00:56

Bukiiiii, oooo Bukiiii!!!!

LOLLOLLOLLOLLOL

luka2nešoo

LOLLOLLOLLOL
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2010 u 00:58

Peti Element <3

Znaju neki ljudi da mi je milla omiljena, šta više volim je više nego sebe LOL, ne vezano za peti element ili bilo koji drugi film, nego mi je prosto svaršena, a i Scarlet Johansson se visoko kotira kod mene!

acane nemoj spamatiLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2010 u 01:04
Originalno postovano od strane outside outside piše:

Peti Element <3

acane nemoj spamatiLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Znači, otkidam, kako bi zemunjani rekli!!! LOLLOLLOLLOL

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2010 u 01:06
ma previše je pobjegao od temeLOLovdje se priča o filmu tri mušketira,odnosno rimejku....stoga drži te se teme,,hvala...LOL
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2010 u 01:15
ima luka da vas pobije sve, što ste mu zaspamovali temu LOL

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.