| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Totti poludio i divljački udario Balotellija |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Totti poludio i divljački udario BalotellijaObjavljeno: 06.Svibanj/May.2010 u 18:11 |
Totti poludio i divljački udario BalotellijaNaelektrizirani dvoboj finala talijanskog Kupa, u kojem je Inter slavio 1:0 protiv Rome, te uzeo prvi od moguća tri trofeja, ponudio je i ružnu stranu nogometa. Isfrustrirani kapetan rimske momčadi teško je podnio poraz, te je zaradio crveni karton zbog napada na napadača Mourinhove momčadi."U nogometnim utakmicama, pogotovo u onima koje određuju uspješnost sezone, tenzije znaju biti vrlo visoke. Ne možeš uvijek ignorirati napade na terenu, blaćenje svoga grada i navijača, pogotovo kada ti napadi dolaze od jedne te iste adrese. Provokacija je njegov zaštitni znak i zato sam ga udario", napisao je Totti na svojoj internetskoj stranici. Totti legendo, samo tako! ![]() |
|
![]() |
|
rade.c
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 29.Kolovoz/Aug.2009 Lokacija: italija Status: Offline Points: 364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Svibanj/May.2010 u 20:57 |
|
nije uredu tako reagovati,mogao mu je slomiti nogu.ya takve stvari mu treba dati šest mjeseci neigranja pa bi valjda poslije, kad mu dođe da napravi onakav faul,udario glavom od stativu.
![]() ![]() .
|
|
![]() |
|
juve eterno amore
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 06.Ožujak/Mar.2010 Lokacija: Zagreb=Torino Status: Offline Points: 335 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Svibanj/May.2010 u 21:17 |
|
ma nije mu mogo slomit nogu, to ga je pokupio iz ljutnje i ne moci
a i izjavio je da ga je balotelli vrjeđo cjelu tekmu. zaslužio je crveni al nezna bas da mu je mogo nes napravit. mislim da je alotelli malo glumio |
|
|
FORZA LA JUVE ALE ALE!!!!!!!! DRUGHI BIANCONERI.
INTER MERDA!!!!!!! |
|
![]() |
|
yolix83
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Svibanj/May.2010 u 22:59 |
|
S ovim što je uradio definitvno je zaslužio neku suspenziju. Totalno nesportski papanski potez. Dno dna... i još se ponaša kao neki balavac - on je mene provocir'o i sl. Jbt, preferirao sam više Romu od Intera al' sad mi je drago što će ispušit na oba fronta.
|
|
![]() |
|
let4mi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 11.Rujan/Sep.2004 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 207 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Svibanj/May.2010 u 23:13 |
|
jbt. kakav idiot! definitivno zasluzuje zescu suspenziju... loptu covek nije ni gledao, samo u nogu i kako da ga sibne sto jace...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |