Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Totti poludio i divljački udario Balotellija
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Totti poludio i divljački udario Balotellija

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Totti poludio i divljački udario Balotellija
    Objavljeno: 06.Svibanj/May.2010 u 18:11

Totti poludio i divljački udario Balotellija

Naelektrizirani dvoboj finala talijanskog Kupa, u kojem je Inter slavio 1:0 protiv Rome, te uzeo prvi od moguća tri trofeja, ponudio je i ružnu stranu nogometa. Isfrustrirani kapetan rimske momčadi teško je podnio poraz, te je zaradio crveni karton zbog napada na napadača Mourinhove momčadi.

"U nogometnim utakmicama, pogotovo u onima koje određuju uspješnost sezone, tenzije znaju biti vrlo visoke. Ne možeš uvijek ignorirati napade na terenu, blaćenje svoga grada i navijača, pogotovo kada ti napadi dolaze od jedne te iste adrese. Provokacija je njegov zaštitni znak i zato sam ga udario", napisao je Totti na svojoj internetskoj stranici.

Totti legendo, samo tako! respekt

Na vrh
rade.c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rade.c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2010 u 20:57
nije uredu tako reagovati,mogao mu je slomiti nogu.ya takve stvari mu treba dati šest mjeseci neigranja pa bi valjda poslije, kad mu dođe da napravi onakav faul,udario glavom od stativu.Thumbs DownThumbs DownThumbs Down.
Na vrh
juve eterno amore View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj juve eterno amore Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2010 u 21:17
ma nije mu mogo slomit nogu, to ga je pokupio iz ljutnje i ne moci
a i izjavio je da ga je balotelli vrjeđo cjelu tekmu. zaslužio je crveni al nezna bas da mu je mogo nes napravit. mislim da je alotelli malo glumio
FORZA LA JUVE ALE ALE!!!!!!!! DRUGHI BIANCONERI.
INTER MERDA!!!!!!!
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2010 u 22:59
S ovim što je uradio definitvno je zaslužio neku suspenziju. Totalno nesportski papanski potez. Dno dna... i još se ponaša kao neki balavac - on je mene provocir'o i sl. Jbt, preferirao sam više Romu od Intera al' sad mi je drago što će ispušit na oba fronta.
Na vrh
let4mi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj let4mi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2010 u 23:13
jbt. kakav idiot! definitivno zasluzuje zescu suspenziju... loptu covek nije ni gledao, samo u nogu i kako da ga sibne sto jace... 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.