Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Project: Dances
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Project: Dances

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Project: Dances
    Objavljeno: 06.Svibanj/May.2010 u 01:32
Radim neki projekat Dances, vrste plesova, poreklo, zanimljivosti i koreografija. E, sto se tih sa koreografijom tice ako imate linkove do zanimljivih video zapisa koji ukljucuju korake za sirtaki, flamenko, mask dances from Mali, hip hop i kozacki ples, slobodno stavite linkove ovde. Ne treba mi slozena koreografija, nesto onako srednje do minut igre da mogu da uzmem i da izvedem , kako ja, tako i ucenici.

Link do mp3 zapisa tih plesova bi takodje jako pomogao.

Ako imate predloge za jos neke interesantne plesove javite. Bice i limbo dance , ali samo za zagrevanje. Tu jedino nadjoh pesmu Davida Haselhofa hahahaha.

p.s. nece me biti neki dan. Hug and thx
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
ritamulice View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ritamulice Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2010 u 04:00
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2010 u 21:58
Hvala ritam ulice :)

Ima li koga da zna sa animacijama u power pointu? jeste pitanje za software sekciju ali treba mi za ovaj projekat. Treba da namestim da kada kliknem na jednu stvar izadje tacan odgovor koji je iza. Objasnicu blize preko pm ili skype-a ako neko zna sa time. Radim kviz zelite li da postanete milioner na sledecem casu, pa mi treba da se pojavi zeleni odgovor kada se klikne na tacan odgovor. p.s. Imam internet do ponoci, tako da pohitajte hehe
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.