| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Project: Dances |
Odgovori
|
| Korisnik | |
faithlessmary
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Neprikosnovena Mary Pridružen: 07.Listopad/Oct.2007 Status: Offline Points: 2742 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Project: DancesObjavljeno: 06.Svibanj/May.2010 u 01:32 |
|
Radim neki projekat Dances, vrste plesova, poreklo, zanimljivosti i koreografija. E, sto se tih sa koreografijom tice ako imate linkove do zanimljivih video zapisa koji ukljucuju korake za sirtaki, flamenko, mask dances from Mali, hip hop i kozacki ples, slobodno stavite linkove ovde. Ne treba mi slozena koreografija, nesto onako srednje do minut igre da mogu da uzmem i da izvedem , kako ja, tako i ucenici.
Link do mp3 zapisa tih plesova bi takodje jako pomogao. Ako imate predloge za jos neke interesantne plesove javite. Bice i limbo dance , ali samo za zagrevanje. Tu jedino nadjoh pesmu Davida Haselhofa hahahaha. p.s. nece me biti neki dan. Hug and thx |
|
|
Veži konja gde ti gazda kaže
|
|
![]() |
|
ritamulice
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Svibanj/May.2010 u 04:00 |
![]() |
|
faithlessmary
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Neprikosnovena Mary Pridružen: 07.Listopad/Oct.2007 Status: Offline Points: 2742 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Svibanj/May.2010 u 21:58 |
|
Hvala ritam ulice :)
Ima li koga da zna sa animacijama u power pointu? jeste pitanje za software sekciju ali treba mi za ovaj projekat. Treba da namestim da kada kliknem na jednu stvar izadje tacan odgovor koji je iza. Objasnicu blize preko pm ili skype-a ako neko zna sa time. Radim kviz zelite li da postanete milioner na sledecem casu, pa mi treba da se pojavi zeleni odgovor kada se klikne na tacan odgovor. p.s. Imam internet do ponoci, tako da pohitajte hehe |
|
|
Veži konja gde ti gazda kaže
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |