| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
I Love You Phillip Morris (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: I Love You Phillip Morris (2009)Objavljeno: 06.Svibanj/May.2010 u 01:07 |
|
Žanr: Komedija Ažurirao luka0037 - 06.Svibanj/May.2010 u 01:09 |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Svibanj/May.2010 u 01:19 |
|
Ovo bi samo i Jim Carrey mogao odglumiti... Eventualno Bruno, ali dalo bi se raspravljati...
Moram obavezno pogledati... |
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2010 u 01:33 |
|
Hmmm, zanimljiv film i priča, ali nekako mi se činilo da nisu znali hoće napraviti dramu od ovoga ili komediju. Carrey i McGregor odradili fenomenalan posao, iako mislim da nakon silnih Carreyevih filmova gdje glumi luđake i izvore smijeha ova uloga (iako ima dosta istoga) izmamila je njegovu ozbiljniju stranu i dobro se nosio, ali kad se naviknete na nešto... trebat će još par ovakvih uloga da ga se počne shvaćati ozbiljno.
U početku je prevladavala komedija i svaka scena je donosila nešto smiješno, a onda nakon polovine filma počelo je sve dublje i dublje zadirati u neku ljubavnu dramu pa mi je to malo zasmetalo. Sve u svemu, neka bude 7/10 iako sam prvo mislio 6... |
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
bagzi94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 24.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Aleksandrovac Status: Offline Points: 3808 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2010 u 06:01 |
|
Ja sam poceo gledati film, i na prvih 20 minuta sam prestao, zasto?
Zato sto ima dosta gej scena i sto nebojsa kaze vice vuce na dramu, a i nije me nista posebno nasmejao.
|
|
|
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |