Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - animirani
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Despicable Me (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Despicable Me (2010)

Despicable Me

Despicable Me (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2010

Žanr:

animirani, obiteljski, komedija, avantura

Trajanje:

95 min

Režija:

Chris Renaud
, Pierre Coffin

Scenarij:

Ken Daurio
, Sergio Pablos
, Cinco Paul

Glavne uloge:

Julie Andrews
  >  Gru's Mom
Will Arnett
  >  Mr. Perkins
Steve Carell
  >  Gru
Ken Daurio
  >  Egyptian Guard
Ken Jeong
  >  Talk Show Host
Chris Renaud
  >  Dave the Minion
Jason Segel
  >  Vector
Rob Huebel
  >  Anchorman
Danny McBride
  >  Fred McDade
Danny McBride
  >  Fred McDade
Russell Brand
  >  Dr. Nefario
Jemaine Clement
  >  Jerry the Minion
Kristen Wiig
  >  Miss Hattie
Miranda Cosgrove
  >  Margo
Mindy Kaling
  >  Tourist Mom
Jack McBrayer
  >  Carnival Barker
Jack McBrayer
  >  Tourist Dad
Pierre Coffin
  >  Bob the Minion
Pierre Coffin
  >  Mark the Minion
Pierre Coffin
  >  Phil the Minion
Pierre Coffin
  >  Stuart the Minion
Pierre Coffin
  >  Tim the Minion
Elsie Fisher
  >  Agnes
Dana Gaier
  >  Edith

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Despicable Me (2010)
    Objavljeno: 06.Svibanj/May.2010 u 00:46
DESPICABLE ME
(KAKO JE GRU UKRAO MJESEC)

TITLOVI

Datum izlaska: 9. 7. 2010.
Žanr: Animacija
Glumci: Ken Jeong, Steve Carell, Julie Andrews, Russell Brand, Danny McBride
Redatelji: Pierre Coffin, Chris Renaud

IMDb

Službena stranica

U veselom susjedstvu okruženom bijelom ogradicom sa rascvjetalim ružama nalazi se crna kuća s mrtvom tratinom. Neznano susjedima ispod ove kuće se nalazi sakriveno ogromno tajno skrovište.
Okruženog malom vojskom podanika, tu nalazimo Gru-a (glas Steve Carell) koji planira najveću krađu u povijesti svijeta.
On planira ukrasti Mjesec (Da, mjesec). Gru uživa u svim zlobnim stvarima. Naoružan svojim arsenalom zraka za smanjivanje, zraka za zamrzavanje i borbenih vozila za zrak i zemlju uništava sve koji mu se nađu na putu.
Sve do dana kada naiđe na nevjerojatne tri malene djevojčice iz sirotišta koje ga pogledaju i vide nešto što nitko drugi nije vidio: potencijalnog tatu. Najveći zlikovac svijeta je upravo sreo svoj najveći izazov: tri malene curice Margo, Edith i Agnes...

TRAILERI

Ažurirao nebojsa66 - 22.Srpanj/Jul.2010 u 23:47

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2010 u 00:49
Ovaj crtić jedva čekam!!!!

P.S. Ajd mi recite jel' vam prikazuje trailer?

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2010 u 00:52
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

P.S. Ajd mi recite jel' vam prikazuje trailer?

Ne, opet si zajebo nešto. LOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2010 u 00:54
Hahah, sad mi ništa više ne prikazuje.... ni slike u kaVani ni video ovdje...

EDIT: Sređeno... Sad ih ima! LOL

I kako to misliš opet??? Angry LOL

Ažurirao nebojsa66 - 06.Svibanj/May.2010 u 00:56

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2010 u 10:59
Kako volim animirane crtiće... A ovaj je među top 7 koje sam odgledao... Zajedno sa zmajčekima i ice ageom... Barem meni.
Jeste da je dječiji, ali tak je super bilo gledati ga i opet se osjećat ko 12-godišnjak... LOLLOLLOL

Ovi mali žuti Minions su prelegendarni. Hoću ja jednog takvog za kod kuće... Presuper mi je film. Clap

P.S. Sad još jedva čekam neki bolji snimak da ponovo odgledam jer je neka ženska s tri tone kose na sebi stalno upadala u kadar i lik morao kameru držat pomjerenu pa se desni kraj slike nije baš vidio... Thumbs Down

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2010 u 11:29
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

neka ženska s tri tone kose na sebi stalno upadala u kadar i lik morao kameru držat pomjerenu pa se desni kraj slike nije baš vidio... Thumbs Down

da ta ženska nije bila bojaLOLLOL...

ispričavam se,morao sam...nešto je jače od mene....LOL

a da ne bude da spamamLOL...i meni su crtići zakon,ice age i up od prošle godine su mi prelegendarni...i ove godine očekujem dobre, pa isto jedva čekam dvd rip da pogledam ovaj i onaj s zmajem...

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2010 u 11:32
Ovaj je u rangu s njima. Prefora scene ima. Vidjet ćeš. Zmajčeki su mi posebni na neki svoj način, a ovaj mi je super na svoj... Ali tu su negdje... LOL

Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2010 u 11:37
Odgledao Trailer WinkCrtani obecava
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2010 u 11:01
Samo da napomenem, što sam zaboravio, da je ovaj CAM kratak za jedno 10-ak minuta filma... Thumbs Down

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2010 u 17:34
Uploadao sam mini-titl za tri mini filmčeka s minionima...

Našao sam ih danas na netu, išli su uz valjda dvd izdanje filma, pa ih je sad netko izdvojio. Ludi su minioni! LOL

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2011 u 21:03
Odgledah sa decom i svideo nam se crtić. Nije mi ništa ekstra (klasična priča o lošem koji postaje dobar), ali crtići služe za zabavu, a mene je ovo zabavilo i mogu i deca da gledaju (što mi mnogo znači) tako da dobija dobre ocene od mene.

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Alexander Supertramp View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alexander Supertramp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2011 u 17:03
Odlican crtani Thumbs Up
Life isn't that simple. I mean who cares if Ling Ling returns the wallet and keeps the money? It has nothing to do with either fear or love.
Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2011 u 23:52
Izašao je neki Despicible Me Makeover Mini Movie 2010.
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2011 u 00:10
To je jedan od tri mini moviea koja su išla s dvd-om Despicable Me... To sam ja još ranije preveo sva tri bila je verzija zajedno u kompletu... Simpatični su, ne pričaju ništa puno, mali Minioni rasturaju samo! Bombe and shit... LOLLOLLOL

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,197 sekundi.