Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 8,5 gb dvd Problem !
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

8,5 gb dvd Problem !

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mzx View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 8,5 gb dvd Problem !
    Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 16:46
Koristim Windows 7 operativni sistem 64b i na njemu instal hd vga i program nero 10 za rezanje filmova koji radi super ali se je pojavio jedan problem koji nemogu da resim ,naime skinuo sam avatar na 7,5 gb u blu ray formatu, skinuo sa ovog sajta odgovarajuci prevod i sve to iskonvertovao sa vso 3 na 8 gb da bi bila slika kvalitetnija radi boljeg efekta filma i posle pustio preko cyber linka 10 i odgledao na kompjuteru i sve je bilo u redu do onog momenta kad sam hteo da isti film izrezem na odgovarajuci dvd u ovom slucaju verbatim 8,5 gb koji je jedini koji odgovara ovom profilnu filma koji sam ja uradio i sve to stavio da se ispece i onda je rezanje islo do 76 % i je stalo i pojavilo gresku a onda samo posebi kad sam ocekivao da ce da pukne dvd nastavilo opet jos neko vreme i tada opet stalo i prekinulo se snimanje dvda i nastao je error koji je prijavio ,, onda sam isti postupak ponovio sa jos jednim dividiom tj cd dvd i stavio u drugi rezac i jos u samom pocetku rezanja je pojavio neku gresku i opet upropastio cd tj opet error iz neznam kojih razloga inace prvi cd je pusten da se snima na rezacu plextor a drugi na asusu i onda sam isti film napravio preko vsoa na 4,4 gb i stavio obicni prinko dvd za snimanje i izrezao i ovaj put nije bilo nikakvih problema pa bi da pitam u cemu je problem ako neko zna da mi objasni dali sam ja negde pogresio dali je do samih dvdija ili do rezaca ali posto dosad nikad nisam rezao takvu vrstu dvda od 8,5 gb a onakve obicne od 4,5 sam prerezao bar oko 8 hiljada kopija dosad jer mi je film hobi i nije mi jasno u cemu je problem jer sam pre presnimavao sa dvda od 8,5 gb na prazni takav ali samo kopiranje i nije bilo problema a sada prvi put to radim da snimim sa hdda na kompjuteru inace sve u komu radi super i operativni sistem i sve drugo je u najboljem redu i neznam sta da radim pa bi molio neko ako zna u cemu je greska da mi pomogne i hvala ...
Shadow
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 16:55
jesi li przio na max brzini?
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
mzx View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 17:05
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

Ne ne na brzini od x4 i ovo radim bar 6 god i ovakav problem se nije javio nikad do sad ali kazem da prvi put rezem film sa hhda na kompu na odgovarajuci dvd dosad sam samo kopirao originalne filmove od 8 gb na isti takav prazan i bilo je uredu a ovo stvarno nerazumem zasto ...

Ažurirao mzx - 03.Svibanj/May.2010 u 17:06
Shadow
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 17:07
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

ako ti ovo nije problem, tj. ako si rezao sa manjom brzinom, onda probaj neki drugi program za rezanje.

Ja nero ne koristim dugo vremena.

Ashampoo Burning Studio 2010, njega koristim.

Ne govorim ti da promenis program za rezanje, nego da probas nesto drugo ;)

Ažurirao AcaN - 03.Svibanj/May.2010 u 17:20
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 17:10
a mozda su nekvalitetni mediji... a i ovo sto acan kaze, nero od 5ice nadalje je sve osim programa za przenje
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Sebastijan View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 17:16
Obzirom da si probao na dva rezača a iz iskustva znam da Verbatim 8,5 nikada ne puca
imam narezanih 1200 nikad nijedan nije pukao bilo da je printabilni ili običan, onda ostaje
da je Problem Nero 10.
Probaj sa Nerom 7, kod mene na Windows 7 radi savršeno
Savete primaj uz vino, a upotrebljavaj ih uz vodu.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 17:19
a cek, sad ne mogu da skonatm tj. mrzi me da trazim, a zar 4x nije bio max na DL diskovima ?

Kad sam ja rezao, ako me pamcenje ne vara, nije ni bilo vise od 4x?
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Sebastijan View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 17:24
Ja sam ih uvek rezao na 2,4 tako da me veća brzina nikad nije interesovala,
Za DL sve preko toga pa i na ×4 je loš zapis kratkog veka

Ažurirao Sebastijan - 03.Svibanj/May.2010 u 17:29
Savete primaj uz vino, a upotrebljavaj ih uz vodu.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 17:29
ja kad sam rezao DL rezao sam na 2x i sve je bilo ok, plextor rezac a diskovi RiDATA 2,4x brzina max. skupi su mi dl diskovi, pa uzimam samo maxell 16x i svaki fajl(iso fajlovi igrica, filmovi 720p/1080p) veci od 4,3gb delim na part-ove preko winrar-a i rezem preko nero 6 kao data dvd.
Na vrh
mzx View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 17:32
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

a cek, sad ne mogu da skonatm tj. mrzi me da trazim, a zar 4x nije bio max na DL diskovima ?Kad sam ja rezao, ako me pamcenje ne vara, nije ni bilo vise od 4x?
Jesam prvi rezao na x4 a posle sam probao i na 2,5 jer moze na max x4 brzine ja sam probao i tako i tako evo sam sad promenio i dvd tj umesto verbatima sam probao na maxell dvd+r dl ali isto opet eror,,inace je moj plextor px 740 a a asus je bl serija a jos je asus i dvd sata rezac    
Shadow
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 17:35
ajde ako imas ijedan medij viska, probaj promjenit program za przenje, i przi kao data ne kao film ili sta vec postoji
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,186 sekundi.