| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | |
vmcovenant
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 29.Travanj/Apr.2010 Lokacija: Šabac Status: Offline Points: 5 |
Tema: Prijevodi-online.com izbeglički kampObjavljeno: 29.Travanj/Apr.2010 u 10:30 |
|
Ako nekoga interesuje pristup sajtu www.prijevodi-online.org (koji
trenutno iz meni nepoznatog razloga nije u funkciji), može to učiniti
preko ovog linka http://www.johnnyhush.com/prijevodi
može i njihovom forumu da se delimično pristupi na http://www.johnnyhush.com/prijevodi/smf ali je komplikovano za upotrebu, a i nije se moguće prijaviti na njega. Ažurirao vmcovenant - 29.Travanj/Apr.2010 u 13:11 |
|
|
-----------------------------
- Thomas Covenant Unbeliver - ----------------------------- |
|
![]() |
|
PsOaligator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Svibanj/May.2009 Lokacija: Crna Gora Status: Offline Points: 2657 |
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2010 u 11:22 |
|
Koji je smisao ankete, ne razumijem, kakve zajednice, mislim da ciljas na pogresne stvari, posto smo prosli put pokazali da imamo super odnos sa svima na PO, niti kome iko smeta...
|
|
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2010 u 11:24 |
|
točno to... svi sa po su dobrodošli
|
|
![]() |
|
igniss
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 202 |
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2010 u 11:29 |
|
Sramota je što malo-malo pa moramo u izbeglištvo...
|
|
|
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2010 u 11:33 |
|
Ja bih ispravio da su SVI dobrodošli, bilo sa PO bilo sa nekog drugog sajta/foruma. Možda smo najbliži po saradnji sa PO ali ni kvrle ne zaostaje u zbližavanju.
|
|
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2010 u 11:41 |
Kad nećete otvoreno da priznate da nas volite i da vam nedostajemo ![]() ![]() ![]() Dobro nam došli i ovaj put slobodno i ostanite, vidite da vam se ne isplati da nas zaboravite ![]() |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
chlink
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3771 |
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2010 u 11:58 |
|
Posto ste sad tu moram da vas pitam?
Dali poznajete clan juve eterno amore i dali je kompetentan da na brdo prevoda daje jedinice, ovo sam pitao zato sto sam primetio da je clan PO. |
|
|
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
|
|
![]() |
|
heller
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 08.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: hell Status: Offline Points: 297 |
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2010 u 12:08 |
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72563 |
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2010 u 12:24 |
|
Glasao sam za "Meni smeta samo".
Dakle, meni smeta samo kad vidim da netko postavi meni potpuno neshvatljivu anketu. Što je pisac time htio reći? Kakve veze ima forum o filmovima i prijevodima sa "pripadnicima drugih zajednica"? ![]() |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
realpetko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2010 u 12:25 |
|
Ima nas i koji smo i ovde stalno prisutni.
|
|
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2010 u 12:35 |
|
Znam da vas ima, ali nešto ste mi stidljivi i povučeni
![]() Da ne budem pogrešno shvaćena, ali mislim da je vmcovenant, koji je postavio (slažem se u potpusnosti) nepotrebnu anketu mislio da li nam smeta prisustvo drugih "zajednica prevodilaca" ili "zajednica sa drugih foruma". @vmcovenant Mislim da smo svi mi aktivni na forumu titlovi.com već više puta dokazali da se uvek radujemo novim članovima, uvek lepo primamo članove drugih foruma (filmskih, prevodilačkih-da li se tako kaže? i ostalih) i uvek se mnogo radujemo starim članovima koji nam s vremena na vreme svrate. Kao i svaki drugi forum i mi tražimo poštovanje naših pravila i naših članova, a sve ostalo se uči i rešava u hodu.Eto, npr, ja sam naučila pravila na PO i to da ne vole/trpe spam stoički kao naša administracija Mnogo teško mi je palo, ali se zato mnogo radujem kad dođu kod nas šefe, ne moraš...povlačim se u off (privremeni, naravno ) |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
vmcovenant
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 29.Travanj/Apr.2010 Lokacija: Šabac Status: Offline Points: 5 |
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2010 u 12:50 |
|
izvinjavam se zbog loše koncipirane ankete. U suštini, forum mi nije da o da postavim temu bez ankete (ili ja nisam znao kako), a anketa je u stvari trebala da bude šaljiva. Inače da se razumemo, nisam mislio ni na jednu određenu zajednicu ali su mi simpatična vaša razmišljanja :) Znam da smo svi dobro došli ovde, i verujem da bi trebalo poraditi na ujedinjenju sajtova (ovog i onog) u smislu dodavanja nekih korisnih mogućnosti sa jednog drugome.
Ažurirao vmcovenant - 29.Travanj/Apr.2010 u 13:11 |
|
|
-----------------------------
- Thomas Covenant Unbeliver - ----------------------------- |
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2010 u 13:26 |
![]() |
|
jecaDJ
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Dj Sexyglasić Pridružen: 29.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Zemun Status: Offline Points: 11583 |
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2010 u 14:49 |
|
Meni smeta ovako:Boja(uzasno),onaj sporopuzeci(ja se izvinjavam jeste da je on iz vase zajednice ponikao,ali smo ga preoteli hihihi,o njemu da vam ne govorim koliko mi smeta),Chudak(uh bre smara nevidjeno,ali ga ipak skriveno volim u neku ruku),a u poverenju da kazem da se najvise uzasavam onoh Darija(on je zlo ovog sveta)tako sad sam nabrojala sve koji me nerviraju,ostali neka se ne nalaze uvredjeni i oni me nerviraju,samo nemam trenitno vremena da pisem o njima jer sam na poslu i to bi sve jako duuuuugo trajalo,ali za sad ovako ukratko(nekom drugom prilikom opsirnije)
Elem nisam glasala u anketi,jer si i sam rekao da je ona postavljena greskom,ovaj pardon bzvz..tako da celoj ekipi PO zelim Velko M za povratak njihovoj drugoj kuci...hajmo u kavance na picence,nadam se da ima neki konobar da nas usluzi u novosredjenoj basti ovog ekskluzivnog renomiranog i na svetu na visokom glasu lokala...(Iro ocekujem da mi se plati za ovu reklamu
u potpisu Vasa
jecaDJ
(nema nigde onog mog smajlija,smrc) Ažurirao jecaDJ - 29.Travanj/Apr.2010 u 14:52 |
|
|
♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2010 u 15:12 |
|
Uvređena sam
znam ja šta ti misliš i nije u tome problem, ali kako je moguće da i mene skriveno ne voliš (za darija mi je jasno, ali MENE strašno )
|
|
|
|
|
![]() |
|
realpetko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2010 u 15:27 |
|
Hm, ako je neko zaboravio ili čak kojim slučajem nije znao, možemo se naći i na krstarici u kanalu #prijevodi-online gde povremeno wennen pali quiz
|
|
|
|
![]() |
|
jecaDJ
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Dj Sexyglasić Pridružen: 29.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Zemun Status: Offline Points: 11583 |
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2010 u 15:36 |
jao mila moja,hvala sto mi nadje mog smajlica,elem,pa ti znas da ja tebe nikako ne volim,to je opste poznato... pa kako drugacije da se vidjamo,da te vise volim,morala bih da dolazim za ns svaki dan onda...kikiikik kako bre mislis da to izvedem...a Darije,pa znas sve,vec sam ti to pricala...hehehe
|
|
|
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2010 u 16:07 |
Prvo pozdrav svim PO članovima i od mene!! (ovo je da ne bi ispalo da opet spamam, što ja ionako rijetko kad radim) ![]() A jeco, pa zar onaj od uha do uha nasmiješeni konobar nije dosta... tražiš nekog drugoga?? A ja mislio baš lijepo krenuli... a ti tako...
![]() |
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
Sebastijan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 25.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 3347 |
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2010 u 16:22 |
|
Dobrodošlica za PO!
Pozdrav za Jecu ![]() Konobar na radno mesto ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
jecaDJ
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2010 u 16:31 |
|
O moji dragi Mr.S i moj maji Nesica...pa vas nisam spomenula u onoj prici koga ne volim,pssst ne smem ni da napisem sve,polako docicete i vi na red...
![]() Mr.S big hag for ju tu...
![]() Neshice ne menjamo te ni za zivu glavu,dobar si tako i slatke su ti oke kada se smesis
|
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |