Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Firefox problem
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Firefox problem

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Firefox problem
    Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2010 u 17:44
Imam problem sa Rapid Share Link Checker skriptom za Firefox (greasemonkey) kad kucam u polju za poruke. Kad god kliknem na Shift+z ili samo na z posle nekog slova, otvara mi prozor za podešavanje u polju za poruku. Može da se isključi sa ponovljenim Shift+z, ali me opako nervira. Zna li neko šta je u pitanju i kako to da rešim? (osim brisanja skripte)

Ažurirao Movie Master - 23.Travanj/Apr.2010 u 20:58
Na vrh
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2010 u 00:40
Rešenje je sledeće:

Isljučiti prečicu kao na slici.

Za kasniji pristup podešavanjima koristiti greasemonky ikonicu u ćošku dole desno.

Ažurirao jafforidza - 24.Travanj/Apr.2010 u 02:00
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2010 u 19:27
Hvala. Nisam ni pogledao opcije za podešavanje, oči bi mi isterale koliko je očigledno. Šta ćeš, omatorilo se, živci tanki...

Hvala još jednom.
Na vrh
Moderator
Moderator
YT insider

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2010 u 20:44
Nema problema, drago mi je da sam pomogao. Iskreno rečeno nisam ni ja odmah znao u čemu je problem, ali malo sam čačkao i dođoh do rešenja.
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2011 u 15:03
Da ne bih otvarao bezveze novu temu, ovdje ću da priupitam. Planiram narednih dana da instaliram Windows 7, pa će biti sve ispočetka instalirati programe, što me nervira.
Vidim za firefox da se mogu snimiti bookmarkovane stranice što me raduje, imam ih kamaru, podjeljenu po folderima. Zanima me postoji li način da  nekako sačuvam i add-ons? Ali da je prosto, u suprotnom ću radije zapisati sve pa ih kasnije instalirati.
Na vrh
Moderator
Moderator
YT insider

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2011 u 17:34
Originalno postovano od strane yolix83 yolix83 piše:

Da ne bih otvarao bezveze novu temu, ovdje ću da priupitam. Planiram narednih dana da instaliram Windows 7, pa će biti sve ispočetka instalirati programe, što me nervira.
Vidim za firefox da se mogu snimiti bookmarkovane stranice što me raduje, imam ih kamaru, podjeljenu po folderima. Zanima me postoji li način da  nekako sačuvam i add-ons? Ali da je prosto, u suprotnom ću radije zapisati sve pa ih kasnije instalirati.

Možda bi OVO uputstvo moglo da pomogne. Nisam ga lično isprobalo, ali mi deluje da funkcioniše. E sad koliko je prosto odnosno komplikovano prosudi sam. suadnovic LOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2011 u 17:51
KOMPLETAN (ali kompletan) FF možeš da prekopiraš na novi sistem, add-on-om koji se zove FEBE. Znači, sad ga skineš, instaliraš i odradiš back-up njime. Postoje razne opcije ali ti odabereš Full profile i time si sačuvao kompletan sadašnji izgled FF (i teme i add-on-ove i bookmarks-e...) i kad instaliraš novi FF na "sedmici", skineš ponovo samo FEBE, instaliraš ga i odradiš Restore profile i dobiješ identičan FF kao što ti je sad.
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2011 u 10:24
Nema šta, hvala momci. Probaću onda s tim FEBE-om pošto se čini da je već isproban. 
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2011 u 15:12
Jedno hvala i od mene, ovo nisam znao.Clap Samo sam backupovao bookmarkove, a ceo FF nisam.

Ažurirao icemaher - 21.Sijecanj/Jan.2011 u 15:12
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.