Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vampiri + Nacist + Uve Bol
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Vampiri + Nacist + Uve Bol

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Vampiri + Nacist + Uve Bol
    Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2010 u 19:12

Uve Bol, po mnogima najgori živi reditelj na svetu, odlučio je da se posveti radu na novom filmu iz svog vampirskog serijala, inspirisanog video igrom, pod nazivom "BlodRayne: The Third Reich".

Glavna junakinja, posle akcija u Rumniji u 17. veku i na američkom Divljem zapadu, sada je u Evropi tokom Drugog svetskog rata. Vreme je da se suprostavi nacistima i zloglasnim dr Mengeleom koji ima plan da svom voljenom fireru podari besmrtnost tako što će ga pretvoriti u "dampira" - nešto između čoveka i vampira, tako što će mu ubrzigati malo Rajanine krvi.

Ažurirao AcaN - 18.Travanj/Apr.2010 u 19:13
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
roNNa_taproot View Drop Down
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2010 u 19:14
OMFG, jedva čekam. vedder
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
buja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
12.11.1954. - 31.10.2011.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj buja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2010 u 23:04
Film je sniman tijekom siječnja-veljače-ožujka u Zagrebu i okolici... istovremeno je snimao i parodiju na vlastiti film... za iste kadrove bi zamijenio glavnu glumicu drugom (nekom krupnom damom) s drukčijim dijalozima....
buja

Da je život ozbiljna stvar, ne bi bio tako masovna pojava!
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2010 u 23:54
Originalno postovano od strane roNNa_taproot roNNa_taproot piše:

Ne, ne čekaš. Ovo je Uwe Boll. Za ne povjerovati da mu još uvijek neko daje pare da snima filmove wallbashwallbashwallbashwallbashrussianroulette
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2010 u 00:44
Ima neke čari u gledanju tog smeća... LOL
Na vrh
roNNa_taproot View Drop Down
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2010 u 00:57
Originalno postovano od strane Nameless One Nameless One piše:

Originalno postovano od strane roNNa_taproot roNNa_taproot piše:

Ne, ne čekaš. Ovo je Uwe Boll. Za ne povjerovati da mu još uvijek neko daje pare da snima filmove wallbashwallbashwallbashwallbashrussianroulette

Ja gotovo svakom filmu dam priliku bez obzira na sve. Sad hoću li ga gasiti nakon
5 minuta gledanja ili ne to ćemo vidjeti. Ali jbg, sviđa mi se tematika.
(Nadajmo se da neće ostati samo na tom)
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2010 u 01:17
Tematika je OK, ali Uwe Boll jednostavno ne zna uraditi film LOL Sjećam se da sam prvi dio gledao punih 10 minuta prije nego sam ugasio. Da ga nisam uzeo u videoteci vjerovatno bih spalio DVD u tom trenutku. Kad samo pomislim da Ben Kingsley glumi u prvom dijelu Confused Ako već voliš vampirsku tematiku radije pogledaj Near Dark (1987) ako već nisi ili nešto drugo. Ovo slobodno zaobiđi u širokom krugu. Ako mi ne vjeruješ samo pogledaj filmove koje je Uwe Boll radio na imdb-u. Nema nijedan ocjenu veću od 3 ako se ne varam LOL
Na vrh
buja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
12.11.1954. - 31.10.2011.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj buja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2010 u 08:19
Nameless, ima ti jedna Uveova logika, vezana uz njemački propis po kojem se gubitak na filmu otpisuje, pa ne ulazi u osnovicu za poreze. Njegovi filmovi financijerima dođu kao porezna olakšica, a on zaradi svoje. Svi sretni i zadovoljni.
buja

Da je život ozbiljna stvar, ne bi bio tako masovna pojava!
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2010 u 16:50
Originalno postovano od strane buja buja piše:

Nameless, ima ti jedna Uveova logika, vezana uz njemački propis po kojem se gubitak na filmu otpisuje, pa ne ulazi u osnovicu za poreze. Njegovi filmovi financijerima dođu kao porezna olakšica, a on zaradi svoje. Svi sretni i zadovoljni.

Hmmm, čini mi se da sam to negdje pročitao. Svejedno, treba mu doživotno zabraniti da snima filmove (i Emmerichu također LOL)
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.