| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Vampiri + Nacist + Uve Bol |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Vampiri + Nacist + Uve BolObjavljeno: 18.Travanj/Apr.2010 u 19:12 |
|
|
Uve Bol, po mnogima najgori živi reditelj na svetu, odlučio je da se posveti radu na novom filmu iz svog vampirskog serijala, inspirisanog video igrom, pod nazivom "BlodRayne: The Third Reich". Glavna junakinja, posle akcija u Rumniji u 17. veku i na američkom Divljem zapadu, sada je u Evropi tokom Drugog svetskog rata. Vreme je da se suprostavi nacistima i zloglasnim dr Mengeleom koji ima plan da svom voljenom fireru podari besmrtnost tako što će ga pretvoriti u "dampira" - nešto između čoveka i vampira, tako što će mu ubrzigati malo Rajanine krvi. Ažurirao AcaN - 18.Travanj/Apr.2010 u 19:13 |
||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||
![]() |
||
roNNa_taproot
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Devojka iz sumraka.. Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2010 Status: Offline Points: 4070 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2010 u 19:14 |
|
|
OMFG, jedva čekam.
|
||
|
"Ona lepa, a ja mlad"
|
||
![]() |
||
buja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
12.11.1954. - 31.10.2011. Pridružen: 16.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Samobor Status: Offline Points: 511 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2010 u 23:04 |
|
|
Film je sniman tijekom siječnja-veljače-ožujka u Zagrebu i okolici... istovremeno je snimao i parodiju na vlastiti film... za iste kadrove bi zamijenio glavnu glumicu drugom (nekom krupnom damom) s drukčijim dijalozima....
|
||
|
buja
Da je život ozbiljna stvar, ne bi bio tako masovna pojava! |
||
![]() |
||
Nameless One
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Sigil Status: Offline Points: 1881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2010 u 23:54 |
|
Ne, ne čekaš. Ovo je Uwe Boll. Za ne povjerovati da mu još uvijek neko daje pare da snima filmove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2010 u 00:44 |
|
|
Ima neke čari u gledanju tog smeća...
|
||
|
|
||
![]() |
||
roNNa_taproot
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Devojka iz sumraka.. Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2010 Status: Offline Points: 4070 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2010 u 00:57 |
|
Ja gotovo svakom filmu dam priliku bez obzira na sve. Sad hoću li ga gasiti nakon 5 minuta gledanja ili ne to ćemo vidjeti. Ali jbg, sviđa mi se tematika. (Nadajmo se da neće ostati samo na tom) |
||
|
"Ona lepa, a ja mlad"
|
||
![]() |
||
Nameless One
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2010 u 01:17 |
|
|
Tematika je OK, ali Uwe Boll jednostavno ne zna uraditi film
Sjećam se da sam prvi dio gledao punih 10 minuta prije nego sam ugasio. Da ga nisam uzeo u videoteci vjerovatno bih spalio DVD u tom trenutku. Kad samo pomislim da Ben Kingsley glumi u prvom dijelu Ako već voliš vampirsku tematiku radije pogledaj Near Dark (1987) ako već nisi ili nešto drugo. Ovo slobodno zaobiđi u širokom krugu. Ako mi ne vjeruješ samo pogledaj filmove koje je Uwe Boll radio na imdb-u. Nema nijedan ocjenu veću od 3 ako se ne varam
|
||
![]() |
||
buja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
12.11.1954. - 31.10.2011. Pridružen: 16.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Samobor Status: Offline Points: 511 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2010 u 08:19 |
|
|
Nameless, ima ti jedna Uveova logika, vezana uz njemački propis po kojem se gubitak na filmu otpisuje, pa ne ulazi u osnovicu za poreze. Njegovi filmovi financijerima dođu kao porezna olakšica, a on zaradi svoje. Svi sretni i zadovoljni.
|
||
|
buja
Da je život ozbiljna stvar, ne bi bio tako masovna pojava! |
||
![]() |
||
Nameless One
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2010 u 16:50 |
|
Hmmm, čini mi se da sam to negdje pročitao. Svejedno, treba mu doživotno zabraniti da snima filmove (i Emmerichu također ) |
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |