| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
45 načina kako iznervirati roditelje!!! |
Odgovori
|
| Korisnik | |
roNNa_taproot
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Devojka iz sumraka.. Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2010 Status: Offline Points: 4070 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: 45 načina kako iznervirati roditelje!!!Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 23:56 |
|
Načini:
1. Pratite ih svuda po kuci… Bukvalno. 2. Kada prozovu vaše ime vi kažite kao krava MUUU. 3. Pravite se da imate amneziju. 4. Pričajte sve unazad. 5. Najavite da ste odlučili da postanete vegeterijanac, a kada budu izbacili svo meso iz kuće, vi tražite hamburger. 6. Kažite im da ste napaljeni. 7. Pevajte neku nervirajuću pesmu dok trčite po kući u donjem vešu. 8. Kažite da je nošenje odeće protiv vaše religije. 9. Pravite se da saradjujete sa đavolom. 10. Stanite iznad njih u 4 ujutru sa ogromnim osmehom na licu i kažite ” Dobro jutro dušo”. 11. Trčite u krugove. 12. Recitujte CELI film 3 puta. 13. Pravite se da bijete sebe. 14. Isčupajte nečju kosu i viknite “DNK”. 15. Nosite bedž na kome piše ” Im retard!” 16. Nosite vaše gaće na glavi, a vašu majicu oko struka. Kažite im da izmišljate novu modu. 17. Ako ste devojka stavite postere gole žene na zid vaše sobe. 18. Ako ste muskarac stavite postere golih muškaraca na zid vaše sobe. 19. Imajte 20 izmišljenih prijatelja koji vam pričaju sve vreme. 20. Pokušajte da se popnete na zid. 21. Uzmite sladoled u kornetu i stavite na čelo. Kažite da ste ljubavni jednorog. 22. U javnosti vičite: “Ne mama, neću da se ljubim sa tobom”. 23. Ponavljajte sve što vam kažu. 24. Palite i gasite svetlo jedno vreme, i posle kažite ”Mislim da sam shvatio”. 25. Ponudite da im odsečete kosu dok držite motornu pilu. 26. Šta god da jedu kažite im da izgledaju kao neka životinja. 27. Skočite sa krova, pokušavajući da letite. 28. Kažite da vas ljubimac nervira i jurite ga po celoj kuci. 29. Držite njihove ruke i šapnite im ” Vidim mrtve ljude”. 30. Kada ste pod tušem ili u kadi vičite ” Davim se!!!” 31. Sve radite nopako...pa čak i pisite! Ovako: "Ja sam naopako rodjen...pa cu naopako i da pišem!-¡ɯǝsıd ɐp ı oʞɐdoɐu nɔ ɐd˙˙˙uǝɾpoɹ oʞɐdoɐu ɯɐs ɐɾ 32. Kada vas teraju da radite nešto što ne želite...recite im: "O'ladi malo!" 33. Glasno hrčite dok se smejete i onda se smejte još jače! 34. Jedite svoju kosu! 35. Pričajte sa predmetima u kući! 36. U javnosti vičite: "Ne mama, neću te opljačkati!" 37. Kada vaše roditelje boli glava pustite muziku do daske! 38. Dok jedete mljackajte! 39. Kada grickate grickalice šuškajte kesu. 40. Dok gledaju TV zapitkujte ih neka pitanja (bilo koja ili vezana za TV) 41. Sakrijte se ispod kreveta i vičite "Jaaaaoooooo!" dok se ne o dazovu, a kad se odazovu možete a i nemorate vratiti im reč. NPR. -"Jaaaaaaaaaaaaaaaao!" -Šta e bilo? -"Usro se Danilo u tvoje krilo" ili -"Šta se desilo?" -"Govno se obesilo." 42. Radite nešto što oni ne vole. 43. Našminkajte se ako ste devojčica...ali tako da to bude naopako! 44. A ako ste dečak pravite se da ste Tarzan! 45. Zovite ih "Kevo..." ili "Cale"... Ako owi nacini ne pomazu...posluzite se pomocnim nacinima: 1) Kada vam se majka vratu os frizera sa tip-top frizurom prosuti joj na glavu jogurt ili lupiti jaje i onda reci: " Slucajno, mama...izvini..." i nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima kao da se nista nije desilo...garantovan uspeh!!! |
|
|
"Ona lepa, a ja mlad"
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2010 u 22:42 |
|
Neke sam isprobao, a neke ću definitivno isprobati...
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |