Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - grafička...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

grafička...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: grafička...
    Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 13:30

evo moje konfiguracije:

Intel Celeron D 347, 3066 MHz

Naziv matične ploče: ECS 945GCT-M2 (2 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)

GIGABYTE Radeon X1550 (256 MB)

2,5gb ram-a DDR2 SDRAM

i sad sam dobio ovu grafičku ati radeon hd 2600 pro ,i zanima me da li vrijedi mjenjati..na kompu gledam filmove/serije,slušam glazbu,i surfanje netom..igre ne igram,osim pes-aSmilee sad me zanima jel bi mogao sa ovom drugom grafičkom gledati hd filmove/serije,ili bi opet bilo problema...uglsvnom isplati li se mjenjati,i na što trebam paziti ako mijenjao...hvala

Ažurirao outside - 16.Travanj/Apr.2010 u 13:31
Na vrh
Sebastijan View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 15:41
Odlična grafa ta 2600 pro, ja sam imao pre par godina tu grafičku MSI na 256 rama sa pasivnim
hlađenjem i vozila je sve igre bez problema na high, za hd snimke nemaš problema, 1080p radi
kao sat, mada vreme je da menjaš celu konfiguraciju Wink
Savete primaj uz vino, a upotrebljavaj ih uz vodu.
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 15:46
e hvala kolega,znam da je vrijeme da mijenjam cijelu konfiguraciju,al šta ćeš nema se love..pa moram biti zadovoljan sa onim što imam...znači ta je dosta bolja od ove što sad imam,a onda budem mijenjao,nego reci jel trebam na šta paziti tijekom mijenjanja,jel može ta grafička na moju matičnu i te stvari...
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 15:56
http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-2000/hd-2600-pro/Pages/ati-radeon-hd-2600-pro-specs.aspx

System Requirements

• PCI Express® based PC is required with one X16 lane graphics slot available on the motherboard
  • 400 Watt or greater power supply recommended
  • Certified power supplies are recommended. Refer to http://ati.amd.com/CertifiedPSU for a list of Certified products
  • 1GB of system memory
tvoja ploca ima PCI-E x16, tako da nemas brige. 
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 16:05
e ok,znači ugasim komp,ovu izvadim,ovu drugu ubacim i to je to..ili treba još nešto napraviti...
Na vrh
Sebastijan View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 16:09
Nema šta da paziš iščupaš staru i ubodeš  novu, ova 2600 jeste bila dobra za to vreme
međutim moj ti je predlog da uzmeš noviju karticu, velika je razlika a i nećeš
morati da menjaš bar još par godina dok ovu 2600 vrlo brzo. Ako možeš uzmi
SAPPHIRE
Radeon HD 5570 1GB GDDR3 70 eura

Ažurirao Sebastijan - 16.Travanj/Apr.2010 u 16:53
Savete primaj uz vino, a upotrebljavaj ih uz vodu.
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 17:37
ma lega sad će i ova 2600 dobro poslužiti,a kad mjenjao komp onda ću sve mijenjati i napraviti neki malo jači komp..Smile..ma ako bude mogla vrtiti hd filmove,više mi ništa ni netreba,jer igre ne igram..
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.