Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Stiven Sigal optužen za seksualno uznemiravanje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Stiven Sigal optužen za seksualno uznemiravanje

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Stiven Sigal optužen za seksualno uznemiravanje
    Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2010 u 15:49
Zvezdu američkih akcionih filmova tužila bivša asistentkinja Kajden Ngujen za seksualno uznemiravanje.

Ngujen (23) je u tužbi navela da ju je Sigal tretirao kao "seksualni objekat", i traži milion dolara odštete.

Stiven Sigal (58) je bivšu manekenku zaposlio ranije ove godine kao ličnog asistenta, koja je trebalo i da se pojavi u glumčevom rijalitiju "Stiven Sigal - čovek od zakona". Međutim, ona tvrdi da ju je već prve večeri na poslu fizički i seksualno napastvovao, kao i da je to pokušao narednog dana, ali je uspela da pobegne.

U tužbi koja je protiv Sigala podnesena pred Višim sudom u Los Anđelesu, Ngujen (23) tvrdi da da se od nje očekivalo da uvek bude spremna za seks i u tužbi navodi da je "Sigal tretirao kao seksualnu igračku".

U sudskim dokumentima navodi se da je Sigal u svom osoblju imao dve Ruskinje "koje su neprestano morale biti dostupne za njegove seksualne potrebe". Kada je jedna od njih odlučila da napusti taj posao, Sigal je, navodno, želeo da je zameni Kajden.

Advokat Stivena Sigala odbacio je ove optužbe i rekao da su svi navodi u optužnici "trabunjanje otpuštene radnice". "Optužbe su lažne i to će biti dokazano na sudu".

Američki mediji objavili su da je Sigal tužen za seksualno uznemiravanje, nelegalan šverc žena za seksualne usluge, neuspeh da spreči seksualno uznemiravanje, odmazdu, pogrešne zaključke i lažne prijave o nezaposlenosti.

(MONDO)
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2010 u 16:03
Treba mu poslati Čak Norisa, da mu malo zube prošeta Joyaspici
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2010 u 16:05
ma kakav Čak Noris,bolji izbor je Jack Bauer...LOL

Ažurirao outside - 13.Travanj/Apr.2010 u 16:07
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2010 u 16:21
To joj se navodno desilo prve večeri, pokušao drugi dan ona pobjegla...ali je svejedno nastavila da radi za njega? ŠTa je ona mislila, da će je kasnije poštovai i neće opet isto tražiti?!?!
Kako volim takve pametnice Confused

Ažurirao bojanadj - 13.Travanj/Apr.2010 u 16:21
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2010 u 16:23
kako bi neko rekao "Kobile" LOL
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2010 u 18:05
Ja majmuna lika, a ja mu fino rekoh na kafi neki dan: "Stivi, lafe, mojne tako. Doći će ti to glave. Bar ih prijavi na penziono i daj im veću platu kad već tražiš od njih điđimiđi.", a on meni: "Ma sve je udure, brate. Nema problema. Dosta im i minimalac." Ccccc
Na vrh
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2010 u 18:54
ja joj ne verujem ni rec, pravda za stivena!
http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd
Na vrh
rade.c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rade.c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2010 u 19:35
Originalno postovano od strane xyd xyd piše:

ja joj ne verujem ni rec, pravda za stivena!
ja sam za to da pokaže kako ju je uznemiravao   TongueTongueTongue
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2010 u 19:37
Ja bih njoj rekao: "Životinjo jedna! Ovakvog si čoveka naš'o da falsifikuješ!!!"
Pogledajte mu okice... Vidi se da se čovek potresao zbog tih lažnih optužbi...

Ažurirao Johhny Q - 13.Travanj/Apr.2010 u 19:37
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 13:39
Jim Carreyjeva bivša:

'Steven Seagal me prisiljavao da se skinem'

Glumica, bivša Playboyeva zečica Jenny McCarthy i odnedavno bivša djevojka glumca Jim Carreya izjavila je kako je i ona bila žrtva pohotnog glumca akcijskih filmova. Navodno ju je Seagal na castingu za film Pod opsadom 2 seksualno ponižavao i prisiljavao na skidanje.

Davne 1998. godine Playboyeva zečica Jenny McCarthy došla je na casting za film Pod opsadom 2, odakle i nije ponijela baš najbolje uspomene.

Jenny tvrdi da ju je glumac Steven Seagal ponižavao i prisiljavao da se skine, što je tada i izjavila za medije, ali nitko nikada nije reagirao.

'Ušla sam u njegov ured i bio je sam, rekao mi je da sjednem na kauč. Nakon toga naredio mi je da skinem haljinu i ja sam počela plakati. Rekla sam mu neka nabavi moju Playboy snimku i istrčala van', rekla je nakon ekscesa Jenny.

Da stvar bude gora, iste godine još devet žena izjavilo je za časopis Penthouse da ih je Seagal seksualno zlostavljao.

Nitko nikada nije reagirao na optužbe, a do danas, Steven je smatran akcijskim junakom kojem izvrsno pristaju filmske uloge zaštitnika žena.

U utorak je McCarthy dala kratku izjavu za magazin Extra: 'Da, u to vrijeme dala sam te izjave i ne želim ih više komentirati'.

Na vrh
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 17:20
ma i dalje ne verujem... pravda za stivena!
http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2010 u 12:11
Čuj tjer'o je da se skine. Izgleda da je problem u tome što joj nije platio. Mislim, Playboy je platio za njenu golotinju, a ona mi baš onako liči na finu djevojku koja se ne voli skidati (osim u mraku kad je niko ne vidi) LOL Pravda za Stevia Big smile
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2010 u 04:26
Ma to neko od novinara bacio kosku,kao setila se posle toliko godina...nego samo da privuce medijsku paznju
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.