| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Stiven Sigal optužen za seksualno uznemiravanje |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Stiven Sigal optužen za seksualno uznemiravanjeObjavljeno: 13.Travanj/Apr.2010 u 15:49 |
|
Zvezdu američkih akcionih filmova tužila bivša asistentkinja
Kajden Ngujen za seksualno uznemiravanje.
Ngujen (23) je u tužbi navela da ju je Sigal tretirao kao "seksualni objekat", i traži milion dolara odštete. Stiven Sigal (58) je bivšu manekenku zaposlio ranije ove godine kao ličnog asistenta, koja je trebalo i da se pojavi u glumčevom rijalitiju "Stiven Sigal - čovek od zakona". Međutim, ona tvrdi da ju je već prve večeri na poslu fizički i seksualno napastvovao, kao i da je to pokušao narednog dana, ali je uspela da pobegne. U tužbi koja je protiv Sigala podnesena pred Višim sudom u Los Anđelesu, Ngujen (23) tvrdi da da se od nje očekivalo da uvek bude spremna za seks i u tužbi navodi da je "Sigal tretirao kao seksualnu igračku". U sudskim dokumentima navodi se da je Sigal u svom osoblju imao dve Ruskinje "koje su neprestano morale biti dostupne za njegove seksualne potrebe". Kada je jedna od njih odlučila da napusti taj posao, Sigal je, navodno, želeo da je zameni Kajden. Advokat Stivena Sigala odbacio je ove optužbe i rekao da su svi navodi u optužnici "trabunjanje otpuštene radnice". "Optužbe su lažne i to će biti dokazano na sudu". Američki mediji objavili su da je Sigal tužen za seksualno uznemiravanje, nelegalan šverc žena za seksualne usluge, neuspeh da spreči seksualno uznemiravanje, odmazdu, pogrešne zaključke i lažne prijave o nezaposlenosti. (MONDO) |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2010 u 16:03 |
|
Treba mu poslati Čak Norisa, da mu malo zube prošeta
![]()
|
|
|
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2010 u 16:05 |
|
ma kakav Čak Noris,bolji izbor je Jack Bauer...
![]() Ažurirao outside - 13.Travanj/Apr.2010 u 16:07 |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2010 u 16:21 |
|
To joj se navodno desilo prve večeri, pokušao drugi dan ona pobjegla...ali je svejedno nastavila da radi za njega? ŠTa je ona mislila, da će je kasnije poštovai i neće opet isto tražiti?!?!
Kako volim takve pametnice ![]() Ažurirao bojanadj - 13.Travanj/Apr.2010 u 16:21 |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2010 u 16:23 |
|
kako bi neko rekao "Kobile"
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Nameless One
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Sigil Status: Offline Points: 1881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2010 u 18:05 |
|
Ja majmuna lika, a ja mu fino rekoh na kafi neki dan: "Stivi, lafe, mojne tako. Doći će ti to glave. Bar ih prijavi na penziono i daj im veću platu kad već tražiš od njih điđimiđi.", a on meni: "Ma sve je udure, brate. Nema problema. Dosta im i minimalac." Ccccc
|
|
![]() |
|
xyd
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2010 u 18:54 |
|
ja joj ne verujem ni rec, pravda za stivena!
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd |
|
![]() |
|
rade.c
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 29.Kolovoz/Aug.2009 Lokacija: italija Status: Offline Points: 364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2010 u 19:35 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Johhny Q
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...) Pridružen: 30.Rujan/Sep.2006 Status: Offline Points: 1800 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2010 u 19:37 |
|
Ja bih njoj rekao: "Životinjo jedna! Ovakvog si čoveka naš'o da falsifikuješ!!!"
Pogledajte mu okice... Vidi se da se čovek potresao zbog tih lažnih optužbi... Ažurirao Johhny Q - 13.Travanj/Apr.2010 u 19:37 |
|
|
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 13:39 |
'Steven Seagal me prisiljavao da se skinem'Glumica, bivša Playboyeva zečica Jenny McCarthy i odnedavno bivša djevojka glumca Jim Carreya izjavila je kako je i ona bila žrtva pohotnog glumca akcijskih filmova. Navodno ju je Seagal na castingu za film Pod opsadom 2 seksualno ponižavao i prisiljavao na skidanje.Davne 1998. godine Playboyeva zečica Jenny McCarthy došla je na casting za film Pod opsadom 2, odakle i nije ponijela baš najbolje uspomene. Jenny tvrdi da ju je glumac Steven Seagal ponižavao i prisiljavao da se skine, što je tada i izjavila za medije, ali nitko nikada nije reagirao. 'Ušla sam u njegov ured i bio je sam, rekao mi je da sjednem na kauč. Nakon toga naredio mi je da skinem haljinu i ja sam počela plakati. Rekla sam mu neka nabavi moju Playboy snimku i istrčala van', rekla je nakon ekscesa Jenny. Da stvar bude gora, iste godine još devet žena izjavilo je za časopis Penthouse da ih je Seagal seksualno zlostavljao. Nitko nikada nije reagirao na optužbe, a do danas, Steven je smatran akcijskim junakom kojem izvrsno pristaju filmske uloge zaštitnika žena. U utorak je McCarthy dala kratku izjavu za magazin Extra: 'Da, u to vrijeme dala sam te izjave i ne želim ih više komentirati'. |
|
![]() |
|
xyd
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 17:20 |
|
ma i dalje ne verujem... pravda za stivena!
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd |
|
![]() |
|
Nameless One
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Sigil Status: Offline Points: 1881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2010 u 12:11 |
|
Čuj tjer'o je da se skine. Izgleda da je problem u tome što joj nije platio. Mislim, Playboy je platio za njenu golotinju, a ona mi baš onako liči na finu djevojku koja se ne voli skidati (osim u mraku kad je niko ne vidi)
Pravda za Stevia
|
|
![]() |
|
cenobit
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2010 u 04:26 |
|
Ma to neko od novinara bacio kosku,kao setila se posle toliko godina...nego samo da privuce medijsku paznju
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |