| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
"TITANI" preuzeli svetske bioskope |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: "TITANI" preuzeli svetske bioskopeObjavljeno: 06.Travanj/Apr.2010 u 22:20 |
|
"Borta Titana" je okončala mesec dana dugu dominaciju "Alise u Zemlji čuda" na bioskopskim blagajnama van Severne Amerike. Tako je ovaj film postao za Uskrs treći film ove godine koji nosi titulu najgledanijeg u svetu. Luis Leterijerov 3D film, nova verzija akcione fantazije iz 1981. godine koja je delimično bazirana na grčkoj mitologiji, je zaradila 44,2 miliona dolara iz 15 zemalja, i to osvojivši u svima prvo mesto (Španija 8,6 miliona dolara, Velika Britanija 7,8, Južna Koreja 6,8 i Australija 5,9). Na drugom mestu je "How to Train Your Dragon" sa 38,5 miliona iz 54 zemlje, od čega je 19 novih. Treća je "Alisa u Zemlji čuda" sa 34,2 miliona dolara iz 51 zemlje, a do sada je ukupno inkasirala 422,3 miliona van Severne Amerike. "Avatar", koji je bio na prvom mestu tokom osam nedelja, po prvi put nije među pet filmova sa najvećom zaradom. Proteklog vikenda on je zaradio 4,6 miliona dolara iz 37 zemalja. Ipak, njegova ukupna zarada od 1.959 miliona dolara van Severne Amerike teško da će u skorije vreme biti dostignuta. |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2010 u 22:21 |
|
KRITIČARI SLOŽNI - UŽASNI 3D EFEKTI U "BORBI TITANA"
Filmski kritičari drugačije su doživeli novo holivudsko ostvarenje - jedni ga hvale, drugi kažu da je priča "šuplja", ali svi se slažu u jednom - 3D efekti su užasni! "Los Anđeles Tajms" piše da je "Borba Titana" jedini film koji je uspeo pomoću 3D efekata da "postane gori nego što jeste". Džo Morgenstern iz "Vol Strit Džurnala" piše da će posle "još nekoliko 'spektakularnih' filmova poput 'Titana' biti dovoljni da bioskopska publika počne da vapi za 2D filmovima". Kritičar "Čikago San Tajmsa" dao je filmu tri od četiri zvezdice, a publici jedan savet - "Objasnite deci da nije planirano da film bude u 3D-u i da se prikazuje u 3D tehnologiji samo kako bi vlasnici bioskopa mogli da vam naplate dodatnih pet dolara". "Sudar Titana" je rimejk kultnog filma iz 1981. godine. Režirao ga je Luj Leteri i govori o obračunu bogova koji preti da uništi ceo svetu. Film nije trebalo da bude 3D, ali je onda "Avatar", u kojem glavnu ulogu takođe igra Sem Vortington", oborio sve rekorde u zaradi, pa su se čelnici studija "Vorner Bros" predomislili i upotrebili tehniku "up-conversation" kako bi od 2D filma napravili 3D. Problem sa "Borbom Titana" je u tome da nije sniman kao 3D film, za razliku od ostvarenja Džejmsa Kamerona koje je rađeno specijalnim kamerama. Mediji su ranije pitali Džejmsa Kamerona šta misli o tome što se svi filmovi "prebacuju" u 3D "svet", pogotovo "Titani". "To nikada neće izgledati kao što bi izgledalo da je snimano u 3D tehnologiji. Smatrajte da je to neki 2.8D. Što se tiče prebacivanja filma iz 2D u 3D, čuo sam da će 'Sudar Titana' završiti za osam nedelja. Trebalo bi bar pola godine, godinu dana raditi na tome da bi izgledalo dobro". |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2010 u 23:03 |
|
Ko u ove godinu dve ne napuni dzep od 3D veliku reklamu, nikad nece.
A pored suvo gori i sirovo. Njima bitno da oglase veliku 3D najavu i da ljudi inkasiraju u njihov prasic, ipak film je samo biznis koji ima musterije na globalnom planu. |
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2010 u 15:23 |
|
3D me ne zanima, gledati ću film ionako u normalnom izdanju.
Ne zanima me ništa osim priče, jer samo ona je upitna, nadam se da će i taj dio biti dobar, jer ostalo fenomenalno izgleda. ![]() |
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2010 u 15:35 |
Također... |
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2010 u 15:41 |
|
mene ovaj film nimalo ne zanima,i ne vjerujem da ću ga pogledati...počeli su mi ići na živce takvi filmovi,kad pogledaš par filmova koji su remek djelo,ovakvi filmovi djeluju smješno i kao gubitak vremena...
Ažurirao outside - 07.Travanj/Apr.2010 u 15:41 |
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2010 u 15:43 |
|
Vidjet ćemo... Nikad ne sudi knjigu po koricama.
|
|
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2010 u 15:50 |
|
a ne znam,po traileru mi izgleda loše,i da se sve zasniva na efektima,a takve filmove najviše mrzim,tipa transformers....ali kažem nadam se da ovaj film ima dobru priču(radnju),ako ima onda ću ga svakako pogledati...
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2010 u 15:52 |
|
Dobro, meni je grčka mitologija sama po sebi neiscrpno dobra priča, ali vidjet ćemo kako će je ovaj film ispričati...
|
|
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2010 u 16:09 |
|
istina,dobro si rekao,pitanje je kako će je ovaj film ispričati...npr film 300 mi je jedan od najboljih jer je radnja predobra,plus glazba,efekti i te stvari...ako uspiju ovdje tako ukombinirati onda će biti super film,mada sumnjam...
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2010 u 16:11 |
|
Možda s ena kraju tebi više svidi nego meni (ako ga pogledaš), jer ja očekujem dosta od njega, a ti ne, i ako bude onako solidan tebi će se možda više svidjeti nego meni jer nisi puno očekivao...
|
|
|
|
![]() |
|
xyd
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2010 u 16:11 |
+1 |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd |
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2010 u 16:15 |
istina,od dosta filmova sam jako puno očekivao,i onda se razočarao...ovaj oupće ne iščekujem,i kad dođe dvd rip skinut ću ga i pogledati...u zadnje vrijeme jedino što jako iščekujem je film frozen i shutter island(dvd rip),a ostalo ništa... Ažurirao outside - 07.Travanj/Apr.2010 u 16:16 |
|
![]() |
|
cenobit
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2010 u 04:48 |
|
3D efekti su uzasni,scene tuca su nezanimljive,ajde specijalni efekti i nisu bitni ali prica i grcka mitologija se uopste i ne pominje...ma film je ocajan
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |