| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Vladimir Smiljanić - Cvijet Podravine |
Odgovori
|
| Korisnik | |
fellix
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 29.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 12 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Vladimir Smiljanić - Cvijet PodravineObjavljeno: 04.Travanj/Apr.2010 u 13:05 |
|
Do sada sam uvijek dobio pomoć od članova sa titlova , pa se tako nadam i ovaj puta !!!!
Zanimam me , ima li tko , ili zna link ili.... kako bih došao do albuma Vladimir Smiljanić - Cvijet Podravine , ili barem do te pjesme. Barem mislim da se tako pjesma zove. Tekst ide otprilik ovako: Vrnul se bum makar v lesu ,
il nek Dravu sim donesu
Ovak , tu pjesmu bih želio imati ja , a i to mi je iznenađenje za jednog dedeka Podravca , siguran da bi se toj pjesmi jako veselio .
hvala unaprijed i pozz !!!!
|
|
![]() |
|
buja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
12.11.1954. - 31.10.2011. Pridružen: 16.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Samobor Status: Offline Points: 511 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2010 u 16:14 |
|
Stvar se zove "Podravska krv"... googlaj kao mp3... ima izvedbi Podravskih mužikaša, željka Sesvečana...
|
|
|
buja
Da je život ozbiljna stvar, ne bi bio tako masovna pojava! |
|
![]() |
|
fellix
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 29.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 12 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2010 u 05:14 |
|
Puno si mi učinio ..... , i znaš kako je Šovagović u filmu Sokol ga nije volio , rekao kad su mu oslobodili sina...... "hvala do neba" !!!
Pozz !!!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |