| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
"NARNIJA 3" ide u 3d, "TRANSFORMERSI 3"ostaju u 2d |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: "NARNIJA 3" ide u 3d, "TRANSFORMERSI 3"ostaju u 2dObjavljeno: 29.Ožujak/Mar.2010 u 01:51 |
|
|
Studio Foks je potvrdio da će oba fantazijska blokbastera koja stižu u decembru biti u 3D - prvi je Majkl Aptejdov "Letopisi Narnije: Putovanje namesnika zore", treći u serijalu baziranom na romanima K.S. Luisa, koji stiže u bioskope 10. decembra, a drugi je Džek Blekova "Guliverova putovanja", bazirana na istoimenom klasiku Džonatana Svifta, koji počinje da se prikazje 22. decembra. Praznična sezona (novembar i decembar) u američkim bioskopimma će imati najmanje šest 3D filmova, a najverovatnije da će ih još biti najavljeno. Doduše, ovom trendu se nije predao i Majkl Bej. On je skeptičan po pitanju nove tehnologije, a naročito po pitanju transformacije 2D u 3D filmove (kao što je rađeno u slučaju "Alise u Zemlji čuda" i "Borbe titana"). "Snimam komplikovane stvari i imam stvarne stvari u akcionim sekvencama, tako da, iskreno, sada nisam sklon procesu konverzije. To sada izgleda kao lažni 3D. Ljudi mogu o mojim filmovima da govore šta hoće, ali oni su tehnički precizni", kaže Bej. On je, doduše, testirao 3D kamere za "Transformerse 3" ali se nisu pokazale po njegovom ukusu i zato je odustao od njih. |
||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||
![]() |
||
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2010 u 02:19 |
|
|
smorice sa ovim 3d ,posebno ak oto bude kao i do sad da odrade samo par scena i to je to meni je i dalje najbolja scena u avatru 3D reklama za kafu |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2010 u 02:20 |
|
|
A volim što transformersi ne idu u 3D, pa film će i ovako što se tiče efekata biti bomba.
|
||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||
![]() |
||
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2010 u 02:23 |
|
|
moze da ima 3D reklamu za kafu na pocetku i na kraju meni dovoljno
|
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2010 u 02:25 |
|
he he i meni ![]() |
||
|
- Armin van Buuren |
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2010 u 07:32 |
|
Neće, ako budemo išli zajedno da gledamo
e jesi navalio na reklamu
|
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2010 u 13:24 |
|
|
Ma pametan je taj Bay, svi sad misle Avatar 3D tako dobro prošao pa će i oni, dajte tko šljivi 3D, 2D je zakon, pogotovo jer kod mene blizu još uvijek nema 3D kino, ali bit će uskoro...
|
||
|
Nisam lud, mater me testirala! |
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |