| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Malibus.Most.Wanted.DVDSCR.XViD-DVL |
Odgovori
|
| Korisnik | |
celik
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 03.Lipanj/Jun.2003 Lokacija: Sweden Status: Offline Points: 7 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Malibus.Most.Wanted.DVDSCR.XViD-DVLObjavljeno: 03.Lipanj/Jun.2003 u 01:20 |
|
Vidio sam da i ovo traze na jednom od topica i to je dvdscreener ....kvaliteta je super jedino sto je dvdscreener (sample izgleda super nisam film jos pogledao ali se nadam da nema crno-bijelih sekvenci), nadam se da ce ubrzo izaci i dvdrip i ima i svcd dvdscr isto pa da znate i DVL po obicaju opet uradio dobar posao. mali info od filma: ° ± ± ° |
|
![]() |
|
betmenx
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 16.Svibanj/May.2003 Lokacija: Burkina Faso Status: Offline Points: 33 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2003 u 01:47 |
|
koji je tebi vrag , što to izvodiš ??? . Malo si pretjerao priatelju sa tim svojm glupostima , daj se saberi , a kad to učiniš onda dođi na forum !!!!
|
|
![]() |
|
celik
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 03.Lipanj/Jun.2003 Lokacija: Sweden Status: Offline Points: 7 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2003 u 09:16 |
|
Neznam sta mislis sta je ovdje glupost sto sam napisao ...... Mozda ne znas uopste sta znaci ovo sve sto sam napisao i ovaj info o filmu i od koje je grupe ....... |
|
![]() |
|
Kristijan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 02.Prosinac/Dec.2002 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 605 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2003 u 22:27 |
|
CELIK razumio sam sve....znam što je dvd screener...lošija slika..odnosno nije lošija nego čudnije izgleda... |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |