| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
program |
Odgovori
|
| Korisnik | |
gamer2009
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 25.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Slavonski Brod Status: Offline Points: 17 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: programObjavljeno: 22.Ožujak/Mar.2010 u 22:27 |
|
e pozdrav svima pitanje za sve one koji znaju radit na PC ok imam System Mechanic Professional no isteko je novi nemogu nać ništ neće pa me zanima kako da ga ponovno aktiviram ili dali ima neki program sličan njemu treba mi pod hitno . HVALA
|
|
|
Ako imaš mogućnosti onda imaš i volje...Ako imaš volje onda imaš budućnost u šaci ;)
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2010 u 22:33 |
|
cim je program(software) to znaci da ide u podforum software, a ne u novi clanovi, nije system mechanic novi clan
|
|
![]() |
|
gamer2009
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 25.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Slavonski Brod Status: Offline Points: 17 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2010 u 15:34 |
|
sori nisam često na forumu tak da se malo izgubim
|
|
|
Ako imaš mogućnosti onda imaš i volje...Ako imaš volje onda imaš budućnost u šaci ;)
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2010 u 18:23 |
|
Pa nisi cesto, ali kad si vec otvorio ovu temu, sta ce ti nova???
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |