Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Wish me luck
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Wish me luck

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Wish me luck
    Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2010 u 22:44
E pa za koji dan bi trebalo da sa dvema koleginicama odrzim tri uzastopna casa, sa jednom glavnom temom.. pogodite.. FILM!!!

Imacemo asocijacije u power pointu vezane za film, filmsku ukrstenicu, kviz u power pointu, isecak iz crtanog za komentarisanje, pravljenje filmskog casopisa (od korica, preko film reviews, biografija glumaca, do ponekog traca), nesto vezano za gramatiku tj. poredjenje prideva, malo filmske muzike, povezivanje zanrova sa definicijama, gluma - izvodjenje trailera, a ostali da pogode koji je film (moji djaci rade Terminatora 2LOL Hasta la vista baby)  itd.

Nadam se da ce sve proteci kako treba. Ako neko ima neku dodatnu ideju vezano za gore spomenuto, moze da prilozi, pa cemo razmotriti Tongue
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2010 u 22:53
Ima na sajtu puno materijala za prezentacijuWink
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2010 u 00:13
Pogtovo ubaci Bubbinu novu sliku,pa neka pogadjaju koji je moderator u pitanju...100% ce znati...
♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2010 u 00:19
Hahahaha sorry Bubba vise mi se svidja Jecina ideja Big smile LOL
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2010 u 12:25
Treba mi vasa pomoc. Treba mi par screenshotova do veceras. Treba mi neka interesantna scena iz Charmed, nekog James Bonda, the Lord of the rings, i jos 5 filmova popularnih, koji su bili do sada na tv, da si ih klinci videli, kako bi mogli da ih prepoznaju. Ima li koga sa ovim stvarima u kompu?

Nadjoh:
1. James Bond -http://www.solarnavigator.net/films_movies_actors/actors_films_images/james_bond_pierce_brosnan_007.jpg

2. Gladiator

Ažurirao faithlessmary - 15.Ožujak/Mar.2010 u 12:47
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2010 u 14:17
Nasla sve. Hvala JDs Revenge ma trudu
Na vrh
JDs Revenge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JDs Revenge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2010 u 14:29

Nema na cemu!

LOL

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2010 u 12:31
Pa Mary, kako je bilo?

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2010 u 00:55
Jadna ta djeca s tobom. S time svime što si nabrojala sigurno si ih izmučila da nisu više htjeli se vratit na tvoj sat... ROFLROFLROFLROFLROFL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.