Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ukida se '24'?!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ukida se '24'?!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ukida se '24'?!
    Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2010 u 15:59
Zbog pada gledanosti ukida se serija "24"?

Razočarani novim epizodama, gledatelji su popularnu seriju prvo popljuvali, a potom i počeli bojkotirati

Planetarno popularna Foxova televizijska serija "24" koja je proslavila lik Jacka Bauera, a glavnom glumcu Kieferu Sutherlandu povratila slavu i izvukla iz privatnih problema, ukida se nakon osam sezona, tvrde ljudi bliski Fox studiju.

Razlog tome, kako navodi Variety, reakcije su razočarane publike koja je nove epizode serije prvo brutalno popljuvala, a onda i prestala gledati. Navodno postoji mogućnost da Fox seriju "24" proda drugom televizijskom kanalu, no visoki troškovi produkcije i sve veći pad gledanosti snižavaju cijenu proizvoda koja je prije nekoliko godina bila višestruko veća.

Unatoč tome, sve su češća nagađanja kako će se serija pretvoriti u filmsku franšizu. Twentieth Century Fox navodno je unajmio scenarista Billy Raya da napiše scenarij za kino verziju serije "24", a u (nadolazećem?) filmu Jack Bauer trebao bi posjetiti Europu gdje će se boriti protiv tvrdokornih kriminalaca koji predstavljaju prijetnju sigurnosti svijeta.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2010 u 16:13
Eto ja sam je pre nedelju-2 popljuvao i odma je ukidaju, kako me slusaju samojakiLOL
Sala na stranu, sto je dosta dosta je, ne verujem da vise imaju materijala i ideja da prave novu sezonu, mislim da se sve vise i vise ponavljaju. Prve 7 sezone su stvarno Ok, ali ova je vec suvisna, ne dao bog 9tu sezonu, usrali bi je skroz na skroz...
24 i Criminal Minds gledam kako ne bi nesto propustio zanimljivoConfused, ne ocekujem nista neocekivano nego eto tako kao razonoda.
Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2010 u 18:05
Pašće kašikara u "Foks" ako stvarno urade ovo...
Na vrh
Moviefan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Moviefan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2010 u 17:16
Slazem se vreme je da se pozdravimo sa 24,polagano su poceli da smaraju nova 9. sezona predstavljala bi silovanje serije na ustrb kvaliteta setite se samo sta se desilo prision breaku 3. i 4. sezona su bile takvo sranje da se to recima ne moze opisati.Po mom misljenju ne bi trebalo ni film raditi od serije bas me zanima kako ce 24 sata da spakuju u film od dva sata to ce tek da bude lakrdija.

Na vrh
roNNa_taproot View Drop Down
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2010 u 16:19
Originalno postovano od strane Moviefan Moviefan piše:

Slazem se vreme je da se pozdravimo sa 24,polagano su poceli da smaraju nova 9. sezona predstavljala bi silovanje serije na ustrb kvaliteta setite se samo sta se desilo prision breaku 3. i 4. sezona su bile takvo sranje da se to recima ne moze opisati.Po mom misljenju ne bi trebalo ni film raditi od serije bas me zanima kako ce 24 sata da spakuju u film od dva sata to ce tek da bude lakrdija.

Po mom mišljenju lakše je "skratit" priču nego ju produžit. Tj. lakše je od serije napraviti
film nego obrnuto. A film? E mislim da bi to moglo biti zanimljivo - bar tak ja mislim. Approve
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
AtoM-AnT View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AtoM-AnT Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2010 u 19:57
Jack Bauer je sve pobio, nema vise terorista na ovom svetu koji nije primio metak od Jacka, nisu to Mirko i Slavko da se spase Big smile
Let The Force Be With You
Na vrh
crnibaron View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crnibaron Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2010 u 21:56
Pa kad stalno vrte jedne te iste priče. Ova sezona donosi staru priču i ja sam prekinuo da gledam još od 10 epizode ove sezone.
Na vrh
SrEbRnI View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SrEbRnI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2010 u 22:34
Nije ni cudo. Serija je odlicna, gledao sam sve epizode, ali do sad je Dzek sve spasio. U desetoj moze jedino da spasava vanzemaljce ili nesto slicno. Slicno je i sa Lost-om. Da su napravili jos jednu sezonu serija bi se zvala Children Of Lost.
I know someday you'll have a beautiful life,
I know you'll be a star in somebody else's sky, but why
Why, why can't it be, why can't it be mine
Na vrh
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2010 u 10:54
neznam zasto tako govorite o ovoj seriji koja je jedna od najboljih ikad napravljena,pa dokle da gledam vamipre i vanzemaljce dajte bre,pa sta ocekujete od glavnog glumca da ga ubiju u 1 sezoni.mislim da ljudi koji rade scenario za seriju treba da nastave i 9 sezonu kad mogu neke glupave serije da imaju po 5-6 sezona koje nemogu ni da prismrde ovoj nevidim razloga da se 24 ne nastavi.sezona 8 sasvim korektno odradjena uz dosta iznenadjenja i mislim da sam kraj nagovestava nastavak.Clap
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2010 u 13:49
bravo care!Clap
Na vrh
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2010 u 18:29
superserb budes li sta cuo o filmu iliti o  nastavku odma da si me obavestioWink,normalno kao i sve ostale fanove
Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2010 u 21:25
Naravno.Smile
Na vrh
Donjande View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Donjande Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2010 u 22:49
ovo je jedna od boljih serija koju sam gledao,trebalo bi da je nastave
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.