Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Remember Me (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Remember Me (2010)

Remember Me

Remember Me (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Hvala ti za ljubav

Godina:

2010

Žanr:

drama, ljubavni

Trajanje:

113 min

Režija:

Allen Coulter

Scenarij:

Will Fetters

Glavne uloge:

Pierce Brosnan
  >  Charles Hawkins
Lena Olin
  >  Diane Hirsch
Chris Cooper
  >  Sgt. Neil Craig
Emilie de Ravin
  >  Ally Craig
David Deblinger
  >  NYU Professor
Gregory Jbara
  >  Les Hirsch
Angela Pietropinto
  >  Diner Waitress
Noel Rodriguez
  >  Mugger
Athena Currey
  >  Toothbrush Girl
Robert Pattinson
  >  Tyler Hawkins
Tate Ellington
  >  Aidan Hall
Kevin P. McCarthy
  >  Police Chief
Ruby Jerins
  >  Caroline Hawkins
Moisés Acevedo
  >  Mugger
Caitlyn Rund
  >  Alyssa Craig (11 yrs)

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Remember Me (2010)
    Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2010 u 22:29
Remember Me

TITLOVI

IMDb

Official site

Release Date: 12 March 2010
Genre: Drama/Romance

Director: Allen Coulter
Writers: Will Fetters

Cast: Robert Pattinson, Emilie de Ravin, Pierce Brosnan, Chris Cooper, Martha Plimpton

U romantičnoj drami "Hvala ti za ljubav“, tinejdžerska superzvijezda Robert Pattinson glumi Tylera, buntovnog mladića iz New Yorka koji ima težak odnos sa svojim ocem (Pierce Brosnan) nakon obiteljske tragedije. Tyler misli da nitko ne može razumjeti osjećaje kroz koje prolazi sve dok nevjerojatnim spletom okolnosti i sudbine ne upozna Ally (Emilie de Ravin).

Premda je ljubav bila posljednja stvar u njegovim preokupiranim mislima, Ally će ga polagano početi privlačiti sve dok se ne zaljubi u nju. Kroz njihovu ljubav, on počinje pronalaziti sreću i svrhu svog života…

Ažurirao Titivillus - 07.Lipanj/Jun.2010 u 03:40
Na vrh
asset View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asset Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2010 u 01:01
nesto mi zvuci previse sefepostovanje obicno
Na vrh
roNNa_taproot View Drop Down
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 13:28
jedva čekam ovaj film, imam cam verziju, nije toliko loša ali nećem je gledati... čekam dalje... =)
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2010 u 02:33
ronna izašao ti je bd rip..Wink
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2010 u 02:34
Idi u kaVanče i sve će ti biti jasno! Wink

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2010 u 02:41
hehe,,skužio sam....ali kad se vrati,cekat ce je ova porukaLOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2010 u 02:42
Da, i sigurno će se obradovati... LOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2010 u 02:45
naravno,skakat će od srece....Big smile
Na vrh
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2010 u 11:43
Remember Me - BluRay 

Napokon!!!
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2010 u 11:43
hehe,tako sam i zamišljao da ćeš se veselitiSmile
Na vrh
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2010 u 13:26
hvala vanjski Hug
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2010 u 02:50

aaaaaaaaaaaaa kolko me iznervirao kraj!!!! ne razumem da li su mogli da nadju neku goru verziju da zavrsetak filma od ove!

SPOLER ALERT

razumem ja da je on morao da umre, to se videlo od pocetka a i po imenu filma ali zasto je ona morala da prezivi? ako su vec pravili dramu-tragediju zasto nisu isli do kraja, a ne ona posle njegove smrti kao videla da je zivot kratak i sela u jos tranvaj! ebani 11 septembar, to su morali da ubace u filmu koji do zadnjih 5 minuta nema veze sa tim nego o decku koji ima problema sa svojim zivotom! ozbiljno sam se gadno iznervirao na kraju, toliko je glupo da ja nemam reci! 

Ažurirao xyd - 10.Lipanj/Jun.2010 u 02:50
http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd
Na vrh
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2010 u 04:00
Nisam imala još vremena da na miru pogledam film... Cry A toliko sam ga dugo čekala... Cry

Dođem u temu - vidim spoiler... Uf, moram se suzdržat da ga ne pročitam... LOL
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
dragedragica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragedragica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2010 u 19:15
neocekivan kraj kakav obicno biva u americkim pricama

Na vrh
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2010 u 19:45
ala za boga milog, zar netko umire na kraju? LOL
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2010 u 20:19

Originalno postovano od strane roNNa_taproot roNNa_taproot piše:

ala za boga milog, zar netko umire na kraju? LOL

daj odgledaj film vec jednom LOL

http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2010 u 02:04
Pogledao..oduševio sam se filmom...predobar je....A kraj me šokirao, i jako je  tužan...ali odlično je to redatelj napravio....stvarno sam ostao bez riječi i što je najgore prikazan je samo jedan život koji je završio, a koliko je još roditelja ostalo bez sina, kćeri, bez svoje djece, djeca bez roditelja....pretužno........FILMČINA....preporuka svima....ocjena naravno 10/10

Ažurirao outside - 31.Listopad/Oct.2010 u 02:22
Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2010 u 13:53
I da dodam.... film za pamćenje.
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2010 u 14:15
Originalno postovano od strane bagzi94 bagzi94 piše:

I da dodam.... film za pamćenje.

+1
Na vrh
bole4s View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bole4s Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2013 u 23:36
Koliko sam bio zadovoljan glumcima i samim filmom do samog njegovog kraja, toliko sam zazalio sto sam isti i odgledao. Moj utisak je da je kraj upropastio sve ono lepo sto ga je krasilo. Posle svega nije mi jasna ni poruka filma. Cini mi se da je reziser zeleo da gledaoce, bez ikakve potrebe, sokira neocekivanim, efektnim i tuznim krajem. Mogao je ideju da ostavi za neko sledece ostvarenje gde bi to mnogo bolje i prirodnije leglo...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.