Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware > Satelitska i zemaljska televizija
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - EURO 2004 program
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

EURO 2004 program

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
fLiP View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: EURO 2004 program
    Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2004 u 23:03

kako vam se čini ponuda triju domicilnih televizija što se tiče eura.na stranu prijenosi utakmica,osvrnite se na program u studiju,reportaže i slično.

za mene nema do hrt2! željko vela se pokazao odličnim voditeljem,imaju stvarno kvalitetan program,odlične reportaže( aludiram na genijalnog gorana milića), osvrnuli su se na sve važne stvari na ovom prvenstvu,i naravno moram spomenuti oko sokolovo matea beusana...

moram priznati da sam rijetko pogledao karlovačko korner(nova) i javljanja bobana u vijestima rtl-a ( veliki + za roberrta matteonia), jer pored hrt-a stvarno i nisam imao razloga.

jedina zamjerka hrt-u: kuhinja! u redu je upoznavanje s sudionicima,ali kuhinja im zaista nije trebala u ovom nogometnom programu.

jedino što s nestrpljenjem očekujem na rtl-u jesu emisije knjaza koje su uvijek bile genijalne!

evo ja se raspisao,pišite i vi kako vidite ponuđeni nam program

....
Na vrh
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2004 u 01:17
Meni je svejedno ionako sam gledao samo utakmice, a uz to me iritiraju svi komentatori, sukomentatori i gosti, osim mozda onog sto vodi emisiju, zna se covjek tu i tako nasalit. Što se nove tiče ionako ju negledam, nekoliko sam puta okrenuo na nju prije utakmice i u poluvremenu... a ciri treba zabranit pokazivanje u svim obilcima medija... a pogotovo pijanom ciri...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,157 sekundi.