Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Idiot (2003)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Idiot (2003)

Jericho

Jericho (2006)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Jericho

Godina:

2006

Žanr:

drama, misterij, akcija, znanstvena fantastika

Trajanje:

45 min

Autor:

Stephen Chbosky
, Jonathan E. Steinberg
, Josh Schaer

Glavne uloge:

Lennie James
  >  Robert Hawkins
Skeet Ulrich
  >  Jake Green
Ashley Scott
  >  Emily Sullivan
Kenneth Mitchell
  >  Eric Green
Alicia Coppola
  >  Mimi Clark
Brad Beyer
  >  Stanley Richmond
Gerald McRaney
  >  Johnston Green
Pamela Reed
  >  Gail Green
Clare Carey
  >  Mary Bailey
Michael Gaston
  >  Gray Anderson
Richard Speight Jr.
  >  Bill
Erik Knudsen
  >  Dale Turner
Bob Stephenson
  >  Jimmy
Sprague Grayden
  >  Heather Lisinski
Shoshannah Stern
  >  Bonnie Richmond

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Idiot (2003)
    Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2010 u 11:23

Yevgeni Mironov ... Prince Myshkin
Vladimir Mashkov ... Parfyon Rogozhin
Lidiya Velezheva ... Nastassya Filippovna
Olga Budina ... Aglaya Yepanchina

Ruska mini serija, ocjena na imdb-u 8.5/10. 10 epizoda.
Web Info:
IMDB

Plot:
Uzbudljiva drama, bazirana na poznatoj knjizi Fyodora Dostojevskog. Polu-ludi princ Myshkin se vraća iz Švicarske mentalne klinike u glamurozni svijet St Petersburga. Gdje vladaju poroci, novac iiznude.
Myshkin upadne u metež intriga. Naslijedi veliko bogatstvo, pa stječe privrženost od zloglasne Nastassye Filippovne i lijepe mlade Aglaye. Dešavaju se skandali, umorstva i zanimljive ljubavne veze.
Radnja je u 19.om stoljeću, sa autentičnim scenama i kostimaima. Najskuplji TV projekt u Rusiji.

prevod: Link

engleski titl: Link

Ažurirao LEMONZOO - 14.Svibanj/May.2012 u 18:28
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2010 u 12:14
Uh,sećam se da sam bila oduševljena "Idiotom" dok sam ga čitala.
Moraću da pogledam film, da se prisetim LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2010 u 12:43
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Uh,sećam se da sam bila oduševljena "Idiotom" dok sam ga čitala.
Moraću da pogledam film, da se prisetim LOL

I ja. Kad sam citala gdje Dostojevski opisuje kakav je trenutak prije nego ce dozivjeti epilepticni napad mi je bilo toliko jebeno da sam ga i ja pozelila dozivjeti LOL Morat cu ovo pogledati..
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2010 u 13:09
Dostojevski je legenda od piscaThumbs Up. Ovu verziju filma ni ja nisam odgledao,gledao sam samo iz mislim 1968 ali tamo nije obrađen ceo roman...
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2010 u 12:05
malo ste se svi zeznuli Smajli, ovo je mini serija od 10 epizoda. ne film

Ažurirao LEMONZOO - 23.Veljaca/Feb.2010 u 12:08
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2011 u 20:08
nakon dugo vremena, evo započeo sam Part V, ne znam kad ću uploadati, jer ne mogu odavde.
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2012 u 17:28
uploadana i zadnja (ne kronološki) epizoda (part 9). Vidim da je i silja1945 već uradio, nisam prije vidio. nema veze, birajte onda bolji.

tehnički podaci:

a) u nekim epizodama sam radio grešku, tako da sam ostavljao imena onako kako su napisana po engleski: Ferdishenko, Muishkin. Onda sam kasnije prebacivao onako kako zvuči na našem: Ferdišenko, Miškin. Mislim da je pravilnije ovo drugo.

b) u starijim epizodama sam prevodio Prince kao princ, dok sam kasnije shvatio da je pravilno knez.

c) pošto je serija na ruskom, a ovaj engleski titl nije savršen, ima nekih gramatičkih i ostalih gluposti, vjerojatno ima nekih nebuloza, ali ne mogu bolje-

d) moja verzija je za dvdrip divx 3 kvalitetu po 350 mb, ali nemojte to skidati jer je to zastarjeli codec, postoji čini mi se neka verzija od 450 mb, kao i neka od 1 gb. nisam siguran odgovara li titl za njih.
Na vrh
Bob! View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bob! Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2015 u 21:28
Evo, kog interesuje, postoji torent, zapravo magnet, epizode po 550 mb, prevod odgovara.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.