Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem s divixom.
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem s divixom.

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
kika View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem s divixom.
    Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2004 u 18:38

Prije par dana sam nabavila par novih divix-a i kada sam htjela otvoriti onaj koji je bio na 2 cd-a, preko bilo kojeg playera (bsp,microDVD,WMP) automatski mi gta je ugasio (player), a i isto mi se dešava i sa starim filmovima koje sam več gledala i sve je bilo ok, a takodjer se nalaze na 2 cd-a. Na onima rađenim na 1 je sve ok. Ne kužim u čemu je problem, ništa mi se nikad slično nije desilo.

Molim pomoć, hvala unaprijed!

In my next life I'm going to have more memory installed!!!
Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2004 u 19:22
http://dvd.box.sk/index.php?pid=soft&prj=info&pol=0&rid=7939

http://dvd.box.sk/index.php?pid=soft&prj=info&pol=0&rid=7937

Skini ova dva codeca i sve ?e radit.
Na vrh
kika View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2004 u 20:43

Probat ću, ali mislim da to nije stvar u codecu. Koristim ffdshow i AC3Filter i još nikad nisam imala nikakvih problema. Napominjem da sam neke filmove već gledala i da je sve bilo ok a sada kada hoću pokrenuti  film automatski gasi player.

Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2004 u 22:51
Onda neznam kako da ti pomognem. Nego jedino pokušaj pobrisati sve codece i onda instaliraj samo najnoviji ffdshow i AC3Filter.
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2004 u 23:28
I trebao bi ti biti dovoljan samo bsplayer od playera. I nadovezao bi se na Juru: i još naravno divx 5,1 Pro.
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
kika View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2004 u 01:01

Skinula sam novi ffdshow i AC3Filter i sve radi.

Hvala puno!!!!  

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,162 sekundi.