Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - animirani
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Shrek Forever After (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Shrek Forever After (2010)

Shrek Forever After

Shrek Forever After (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Shrek uvijek i zauvijek

Godina:

2010

Žanr:

animirani, obiteljski, komedija, fantazija, avantura

Trajanje:

93 min

Režija:

Mike Mitchell

Scenarij:

Josh Klausner
, Darren Lemke
, William Steig

Glavne uloge:

John Cleese
  >  King
Antonio Banderas
  >  Puss in Boots
Cameron Diaz
  >  Princess Fiona
Mike Myers
  >  Shrek
Julie Andrews
  >  Queen
Eddie Murphy
  >  Donkey
Kathy Griffin
  >  Dancing Witch
Mary Kay Place
  >  Guard Witch
Walt Dohrn
  >  Krekraw Ogre
Walt Dohrn
  >  Priest
Walt Dohrn
  >  Rumpelstiltskin
Jon Hamm
  >  Brogan
Jane Lynch
  >  Gretched
Craig Robinson
  >  Cookie
Meredith Vieira
  >  Broomsy Witch
Kristen Schaal
  >  Palace Witch
Kristen Schaal
  >  Pumpkin Witch
Lake Bell
  >  Patrol Witch
Lake Bell
  >  Wagon Witch #2 (voice)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Shrek Forever After (2010)
    Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 19:24
Shrek Forever After

TITLOVI

IMDb

Official site

Relaese Date: 2 May 2010
Genre: Animation/Adventure/Comedy/Family/Fantasy

Director: Mike Mitchell
Writers: Josh Klausner & Darren Lemke

Cast: Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz, Antonio Banderas, Paul McCartney, Julie Andrews, Eric Idle, Kathy Griffin, Kristin Schaal

Bajka kao nijedna druga, u kojoj nema ni zgodnog princa ni zaljubljene princeze, već zeleni ogri i pričljivi magarac, dobiva svoj posljednji nastavak nazvan 'Shrek Forever After' i to u 3D tehnici.

Animirani film priprema stara ekipa: Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz i Antonio Banderas, glumci koji su posudili svoje glasove likovima i u prethodna tri filma, a pridružuju im se i Kathy Griffin i Kristin Schaal kao vještice koje proganjaju ogre, te Paul McCartney kao podli prevarant Rumpelstiltskin koji u potpunosti mijenja sve što smo dosad vidjeli.

Nakon izazivanja zlog zmaja, spašavanja prekrasne princeze i spašavanja kraljevstva svoje rodbine, što jednom ogri preostaje? Pa, ako ste Shrek, iznenada završite kao mirni i civilizirani obiteljski čovjek, popularan i cijenjen u svom mjestu. I dok je prije plašio seljake i uživao u slobodi, dani mu sada prolaze u igri s djecom i svakodnevnim poslovima. Čeznuvši za danima u kojima se osjećao kao 'pravi div', Shrek upoznaje Rumpelstiltskina, smutljivca vještog na riječima, s kojim potpisuje ugovor.

Kada shvati da je prevaren, Rumpelstiltsikina više nema, a Shrek se odjednom nađe u uvrnutoj alternativnoj verziji kraljevstva Far Far Away – ogri su lovina, Rumpelstiltsikin je kralj, a on i Fiona se nikad nisu ni upoznali. Sada je na Shreku da poništiti sve što je učinio u nadi da će spasiti svoje prijatelje, obnoviti svoj svijet i vratiti svoju jedinu pravu ljubav.

Ažurirao Titivillus - 07.Lipanj/Jun.2010 u 04:29
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2010 u 16:00
Obožavam Shreka, i sviđa mi se što nisu uništili priču nastavcima kao kod nekih serijala. Puno smijeha, zabave i u zadnjem dijelu toga sigurno neće faliti.

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2010 u 16:07
Pogledacemo i ovo...Tongue
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2010 u 22:35
Nisam se prevario. Magare i Mačak su svakom svojom rečenicom (koju sam uspio razaznati na šuštavom snimku) izmamili osmijeh. Priča, kao priča je tipična bajka, kao i sva dosadašnja tri dijela.
Za mlađe ovaj film je savršen. No, njima je i namijenjen. Ali to ne znači da i stariji se ne mogu vratiti u dane djetinjstva i jednostavno se opustiti uz simpatičnu pričicu o nevoljama Shreka u malo izvrnutoj priči o svom životu.

10/10

Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2010 u 22:50
Je li izašao DvDRip ili nešto slično - gledljivo?
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2010 u 22:52
Definitivno ide na listu, repertoaru za gledanje. Matori debeli shrek.
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2010 u 22:52
Originalno postovano od strane HeadBurn3r. HeadBurn3r. piše:

Je li izašao DvDRip ili nešto slično - gledljivo?

Jok, tek je prekjučer bio u Rusiji u kinima, jučer u Americi... Ima samo Cam rip i to užasan...

Ažurirao nebojsa66 - 22.Svibanj/May.2010 u 22:52

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2010 u 23:07
hm, nisam gledao ni jedan shrek, volim animirane ali da je bas ono komedija(ice age, madagascar), ovde mi kao animirana dramaConfused(valjda).
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2010 u 23:13
Pogledaj. Komedija je živa. Magare je ovdje kao Sid u Ice Ageu... Vjeruj mi, nećeš zažaliti. Ako zažališ dugujem ti gajbu piva... LOL

Doduše, ima ljubavnu priču u pozadini, ali je komedija.

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2010 u 00:28
Shrek je super crtac i to sva 3 dela ...ja sam ih gledao zajedno sa mojim klincima
smejao sam se do suza...hahahaha ..Shrek?ko je taj covek pitam se pitam se?????
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2010 u 12:07
Totalno drugacije nego sto sam ocekivao, prijatno iznenadjen. Nisam verovao da i dalje mogu da odrze pricu na zavidnom novou. Ipak je vec 4 deo, mnogi posle drugog idu u propast, ali shrek ne...

Mnogo dobrih fazona i fora, mnogo suza, ali najjaci deo mi je

You got so fa.. (srek kad kaze macku, kad ga prvi put vidi)

...fancy LOLLOLLOL

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2010 u 12:17
Meni su Magare i mačak kombinacija fenomenalni!
Baš mi drago što sam prevodio jer sam film odgledao ono 5-6 puta... LOLLOLLOL
Ali to kad prvi put vide Mačka je najjača scena. Sve, ono kad se spušta iz svoje "kućice", pa s onim mišem kad pije mlijeko... LOLLOL

Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2010 u 18:02
Shrek Forever After - Odličan nastavak Shreka. Divno mi je gledati magarca, uživancija.
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2010 u 00:45
Hteod da napisem komentar, ali kad procitah vase, sad mi je malo neprijatno. Ja obozavam Shreka, ali ovaj mi nije bio ni upola smesan kao prethodni. Nekako je imao vise akcije i drame, a manje humora. Jesam se nekoliko puta smejala kao luda, ali uglavnom u delovima sa mackom i jos koji put, mozda.. Tako da od mene 7/10. 
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.