Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - From Paris With Love (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

From Paris With Love (2010)

From Paris with Love

From Paris with Love (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Iz Pariza s ljubavlju

Godina:

2010

Žanr:

akcija, triler

Trajanje:

92 min

Režija:

Pierre Morel

Scenarij:

Luc Besson
, Adi Hasak

Glavne uloge:

John Travolta
  >  Charlie Wax
Jonathan Rhys Meyers
  >  James Reese
Bing Yin
  >  M. Wong
Richard Durden
  >  Ambassador Bennington
Kasia Smutniak
  >  Caroline
Mostéfa Stiti
  >  Dir Yasin
Eric Godon
  >  Foreign Minister
Leila Navabi
  >  Rashid
Didier Constant
  >  Customs Official
Sami Darr
  >  The Pimp
Amber Rose Revah
  >  Nichole
François Bredon
  >  The Thug
Michaël Vander-Meiren
  >  Airport Security Official
Rebecca Dayan
  >  Foreign Minister's Aide
Julien Hagnery
  >  Chinese Punk

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: From Paris With Love (2010)
    Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2010 u 17:06

James Reese radi kao ataše u američkoj ambasadi u Parizu. Posao mu ponekad dozvoljava da bude u kontaktu sa tajnim službama njegove zemlje ali on bi želeo više od toga. Međunarodni samit i teroristička pretnja istom mu je dar sa neba: tajna služba mu šalje operativca Waxa da zajedno otklone opasnost po učesnike samita. Waxove metode će se pokazati ekspeditivnim…

Genre: Action, Crime, Thriller

Starring: John Travolta, Jonathan Rhys Meyers

Starring: John Travolta, Jonathan Rhys Meyers

Director: Pierre Morel

http://www.imdb.com/title/tt1179034/

Ažurirao icemaher - 03.Veljaca/Feb.2010 u 18:47
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
wolverine View Drop Down
Translator
Translator
sex addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wolverine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2010 u 17:58
kuuul, Travolta skinhed
rock'n'roll is about emotions,
punk rock is about attitude,
hardcore is a way of life!
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2010 u 18:32
LOL A ja gledam slike i pitam se gde je Džontra LOLLOLLOL  Hvala, lega LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2010 u 18:40
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

LOL A ja gledam slike i pitam se gde je Džontra LOLLOLLOL  Hvala, lega LOL

nećeš verovati,ali i ja sam se pitao gde je on,dok se nisam udubio i prepozno gaLOL
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2010 u 18:49
Jedva cekam, mora da je dobarWink Samo neka ima sto vise akcione/krimi filmove ove godineluka2, manje fantastike i hororaAngry

Ažurirao icemaher - 03.Veljaca/Feb.2010 u 18:50
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2010 u 23:34
Upravo odgledalaBig smile

E sad, prvo, dobro je što sam zaboravila šta je pisalo u najavi LOL i dobro je što nisam gledala trejler. Zašto? Zato što je film ipak imao par malih, ne baš obrta, ali ajde, preskoka kojima se nisam nadala.

Drugo, mogla bih reći zanimljiva akcija. Utisak nakon gledanja filma...pa sad...osećam se kao mirna pučina LOL niti sam u onom wow, niti u onom razočaranom fazonu. Drugim rečima, bilo je zanimljivo dok sam gledala (bilo nas je više u sobi pa smo komentarisali LOL) ali čim sam ugasila film, kao da ništa nisam ni gledala. Došla na forum i krenula da čitam teme, totalno zaboravivši da bih mogla i komentar o filmu da napišemEmbarrassed

Treće, film bi bio wooow da je Brus glumio LOL LOLLOL LOL LOL
Zašto? Čim se Đontra pojavio u kadru moja prva misao je bila "imitira Brusa" LOL i to me držalo do kraja filmaLOL (nisam im mogla oprostitiLOL). E sad, sam lik je dobro osmišljen, možda je i Đontra dobro to sve odglumeo(ne razumem se baš mnogo u to), ali džaba sve kada je meni samo Brus bio u glavi LOL Ma koliko da je dobro osmišljen lik i ma koliko je Đontra to dobro odglumio, falio mu je onaj Brusov šmek Wink

Oni koji vole akciju imaju dobru šansu da im se film svidi. Nema krvi kao u ninđiLOL jer je druga vrsta akcije, ali je ok.
Oni koji kao ja smatraju da u nekim filmovima mogu glumiti samo neki glumci će biti pomalo ravnodušni i razočarani LOL

Sve u svemu (začin CLOL), film uopšte nije loš, ali kao i većini filmova koje gledam u poslednje vreme i ovom fali ono "nešto" (Brus, verovatnoLOL)

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2010 u 23:04

ahahah  ovo za brusa sam ti ja reko  

e sad ko sto rece bojana ovo bi bila tako dobra akcija samo da je umesto ovog celavog debeljka sa ovom ponjavom oko varta glumio niko drugi do brus vilis

debeljko je iz silne pucacine izasao ne povredjen bez da ga je iko postenoo istukao i sve je pogadjao iz prve sa po dva metka 

malko dosadno i sterilno bez  onog crnog humora koji smo navikli  u finim akcijam

tokom celog filma na buckovom licu se primecuje zalost i patnja za dobrim socnim hamburgerima tako da su i u skladu sa tim akcije kratke i sterilne (da bi se zderonja sto pre vratio zdranju )

potrcko koji prati  bucka u stopu tokom filma jedino sto je cinio je tipkanje po mobilnom i sem jake zelje da nosa utoku nista od akcijanja. 

covek bi pomislio da ce taj ustogljeni i premrsavi francuscic na kraju filma izaci ozracen zbog konstantnog potezanja mobilnog ali to je izgleda bio samo trening za savrsen pucanj na kraju filma 

sve u svemu dobra pricica pogresan izbor glumaca (stanio i olio ) a takodje i ko god je reko travolti da obrije glavu i stavi ono ponjavce oko vrata gadno ga zeznuo

Na vrh
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2010 u 23:03
brus vilis slobodno moze da ide u penziju, tu je jon travolta koji je u ovom filmu ubio sigurno preko pedeset coveka a njega niko nije ni ogrebao :)))) a sad o filmu, nerealan, predvidljiv, samo na momente zanimljiv ali oni su kratki i retki!
http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2010 u 23:07
Originalno postovano od strane xyd xyd piše:

brus vilis slobodno moze da ide u penziju

never LOLLOLLOL

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2010 u 23:12
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Originalno postovano od strane xyd xyd piše:

brus vilis slobodno moze da ide u penziju

never LOLLOLLOL

moze.... samnom LOLWink

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2010 u 23:15
e, sad..mislim,šta sad ja da kažem kad mi šefica uze Brusa....

Čudo, darling, samo si mi ti ostao LOL

(pliz, nemoj da se besiš bar prvih 15 minuta LOLLOLLOL)

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2010 u 23:46
Jesam glup, umesto ovde da napisem da mi se ne svidja film, ja pogresim pa u losers napisem da mi se ne svidja LOL
Ovaj film je nula, jbt Travolta kao N.Cage prihvata svastaConfused
Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2010 u 08:45
Gledao sam film...nije los..(vredi ga pogledati, ne smara kao neki)
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2010 u 00:54
prvih sat vremena filma, a ono, baš saks. Sve neke džamp, ran i šut fore, kao da gledam, laru kroft, a ne podebelog Džontru koji sa svojih 100kg, samo što špagu nije napravio, sve ostalo jeste. Prkosi svim zakonima fizike i gravitacije..... LOL

Onda se desio preokret, koji me je zalepio za krevet i baš sam uživao do kraja filma, i dalje je bilo onih fora, ali je priča krenula drugim tokom i zato sam  ostao uz film.

Sve u svemu, film, koji nije ništa spektakularno, srećom u njemu igra Džontra, inače bi bio neviđeni krš!

Ažurirao AcaNDr - 31.Svibanj/May.2010 u 00:56

- Armin van Buuren

Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2010 u 20:09
Još jedna nova francuska akcija iz produkcije (i pera) Luc Bessona. Očekivao sam više od Pierre Morela (s obzirom da mu je Taken bio do yaya), ali eto. Da nema Džontre film bi bio totalni promašaj. Mislim, nije loš za pogledati, ali nije ništa ni spektakularno. Prosječna akcija mada moram priznati da mi se svidjela ona zayebancija na Džontrin račun (Royale with cheese LOL).
What can change the nature of a man?

Na vrh
Donjande View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Donjande Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2010 u 23:00
Pokusaj da od Travolte naprave James Bond ali nikaKO 3/10
Na vrh
ivanpanic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivanpanic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2017 u 17:57
Odlican!
Na vrh
sanjaciga View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sanjaciga Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2017 u 20:18
Super akcijski film; za svaku preporuku. Travolta odličan i smiješan.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.