Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nominovani za Zlatne maline su...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nominovani za Zlatne maline su...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Nominovani za Zlatne maline su...
    Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2010 u 19:35
Nastavak "Transformersa" i "Zemlja izgubljenih" vode sa po sedam nominacija za najgora ostvarenja u 2009. godini.

Za najgori film u protekloj godini pored njih su nominovani "G.I. Joe", "Matori džukci" i "Sve o Stivu".

Sandra Bulok možda će ući u istoriju kao prva glumica koja je u istoj nedelji osvojila Zlatnu malinu i Oskara. Nominovana je za najgoru glumicu u "Sve o Stivu", a kritičari joj predviđaju nominaciju za najbolju u "The blind side".

Nominovani na najgoreg glumca 2009. su Vil Ferel, braća Džonas, Stiv Martin, Edi Marfi i Džon Travolta, a za glumice Sandra Bulok, Majli Sajrus, Megan Foks, Bijonse i Sara Džesika Parker.

U kategoriji najgoreg para na ekranu vodi Kristen Stjuart sa bilo kojim od dva partnera u filmu "Mlad mesec", Robertom Patinsonom ili Tejlorom Lautnerom. Šaja la Buf takođe ima dve nominacije, u paru sa Megan Foks ili "bilo kojim Transformersom", a tu su i "bilo koja dvojica braće Džonas", Vil Ferel i svi sporedni likovi iz "Land of the lost", kao i Sandra Bulok i Bredli Kuper ("Sve o Stivu").

Režiseri koji će se boriti za zvanje najgoreg u 2009. su Majkl Bej ("Transformersi 2"), Volt Beker ("Matori džukci"), Bred Silberling ("Land of the lost"), Stiven Somers ("G.I. Joe") i Fil Trejl ("Sve o Stivu").

Ove godine, kritičari će proglasiti i najgora ostvarenja u deceniji. Filmovi u ovoj konkurenciji su "Battlefield Earth", "Freddy got fingered", "Gigli", "I know who killed me" i "Swept away".

U konkurenciji za najgoreg glumca decenije su Edi Marfi, Ben Aflek, Džon Travolta, Majk Majers i Rob Šnajder. Za titulu najgore glumice boriće se holivudske "zlatne devojke" Lindzi Lohan, Dženifer Lopez, Paris Hilton, Maraja Keri i Madona.

Zlatne maline dodeljuju se već tri decenije, a imena "srećnih" dobitnika biće objavljena 6. marta, dan pre dodele Oskara.

(MONDO)

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2010 u 20:42
Ovo mi je omiljeno takmičenje, mada su ga malo upropastili ovim "pikom" na neke likove ali dobro. Manje više se slažem (premda je izbor bio ogroman) osim za film G.I. Joe. U svojoj kategoriji mislim da je i više nego dobar tako da ne znam zbog čega se nalazi na ovoj listi?
Na vrh
MakaAFC View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MakaAFC Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2010 u 23:36
Odlicne su im nominacije, sve samo smece, a posle onakvog prvog dijela Transformersa i velikih ocekivanja od drugog, nije ni cudo sto je nominovan. Nego mi cudno da nema na listi 2012, no za njega bi i zlatna malina bila previse.

Ažurirao MakaAFC - 01.Veljaca/Feb.2010 u 23:43
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2010 u 00:02
E vala baš.
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2010 u 00:46
Ne postoji kategorija u koju se može svrstati 2012. LOLOvo je baš dno dna. Klasično sranje, a nadam se (iskreno) da će Gigli dobiti onu za najgori decenije. Bena Afleka bi trebalo našamarati za taj film... pegla
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2010 u 01:32

ma gigli je za 2012 bre umetnicko delo 

ds nije isla onolika kampanja 2012 ljudi ne bi ni silom isli da gledaju 

u pojedinim trenucima sam prizeljkivao taj smak sveta samo da mi se prekrate muke 

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2010 u 07:27
Imam utisak da nisi gledao Gigli. LOL
Na vrh
wolverine View Drop Down
Translator
Translator
sex addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wolverine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2010 u 13:08
ej stvarno, shta je to toliko sa Giglijem te ga pljuju na sva usta?

sad mi moja radoznalost ne da mira i razmishljam da ga skinem

Wacko
rock'n'roll is about emotions,
punk rock is about attitude,
hardcore is a way of life!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2010 u 14:21
Najgora reklama je najbolja reklama.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2010 u 14:27

Nemoj samo mene posle da kuneš pupu

LOL

Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2010 u 21:36
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Ovo mi je omiljeno takmičenje, mada su ga malo upropastili ovim "pikom" na neke likove ali dobro. Manje više se slažem (premda je izbor bio ogroman) osim za film G.I. Joe. U svojoj kategoriji mislim da je i više nego dobar tako da ne znam zbog čega se nalazi na ovoj listi?

Složio bih se s ovim, G.I. Joe nije toliko loš film.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2010 u 22:00
Da, mnogi imaju samo jednu skalu ocenjivanja ali ja mislim da je nemoguće sve filmove ocenjivati na isti način. Zato stalno potenciram one moje ose x, y, z gde imamo filmove za svaku od njih.
Na svojoj osi ovaj film zaslužuje visoko mesto... Ipak, ne mogu se meriti istom "skalom" ili mernom jedinicom i babe i žabe.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.