Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - windovs 7 i č i ć kod playera
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

windovs 7 i č i ć kod playera

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
sean12 View Drop Down
Master translator
Master translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sean12 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: windovs 7 i č i ć kod playera
    Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2010 u 15:55
Treba mi pomoć....kupio novi komp....sin mi sve instalirao...sve radi normalno...jedino u playerima neće da očitava samo č i ć....probao instalirati i 5 raznih playera ali sa svima isto....ako ko zna nešto o tome nek pomogne...pozdrav
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2010 u 15:59
Treba samo staviti Eastern ili Central european kod podešavanja za FONT u okviru SUBTITLES kod svih player-a. U principu su ove oznake za podešavanja ali mi reci za koji player ti konkretno treba.
Na vrh
sean12 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sean12 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2010 u 16:05
Stavio sam KM player, gom player, zoom player i windows media player....kod svih isto...čita znakove š,đ i ž..al ove č i ć neće...inače najviše radim s gom playerom
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2010 u 16:07
Gom: Desni klik -> Preferences -> Subtitles -> Others -> i onda stavi Central European.
Na vrh
sean12 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sean12 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2010 u 16:15
Ok...darije...hvala...sad sam na lapu pa ću uključiti komp i probati...Wink
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2010 u 16:16
Ajde pa javi da li je OK.
Na vrh
sean12 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sean12 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2010 u 16:19
Pa od koga mogu očekivati pomoć ako ne od moje ekipe....Sve je sad u redu....hvala ti puno,puno....
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2010 u 16:19
Nema na čemu kolega. Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.