Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ...azijski filmovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

...azijski filmovi

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: ...azijski filmovi
    Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2004 u 00:50
Znima me da li tko na forumu voli gledati azijske filmove, koji su mu dobri i sto moze preporuciti...

Ažurirao apocalypse
Na vrh
Cocconut Joe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cocconut Joe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2004 u 19:22

Kroz zadnje 2-3 godine san pogleda tek ovo:

HERO (2002)
CROUCHING TIGER, HIDDEN DRAGON (2000)
DERSU UZALA (1975)
THE KILLER (1989)
ONCE UPON A TIME IN CHINA (1991)
BLACK MASK (1996)
ONE-ARMED SWORDSMAN (1995)
RETURN OF THE CHINESE BOXER (1975)
MASTER OF THE FLYING GUILLOTINE (1975)
SNAKE IN THE EAGLE'S SHADOW (1978)
POLICE STORY 1/2/3 (1985/1988/1992)
ARMOUR OF GOD 1/2 (1987/1991)
DRUNKEN MASTER 1/2(1978/1994)
SHAOLIN SOCCER (2001)

i ako se računaju:
ENTER THE DRAGON (1973)
GAME OF DEATH (1978)

Ažurirao Cocconut Joe
Na vrh
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2004 u 00:07

Od tih san filmova pogledao samo: C Tiger, H Dragon, Dersu Uzala, Enter the Dragon i čini mi se kao klinac Police Story ako je prijevod bilo Gusarska Patrola. Inače mi je Dersu Uzala jedan od boljih filmova.

Nego kakav je Shaolin Boxer? Čini mi se da na imdb nisam vidio nista o njemu ili neznam koji je.

Odoh ja pogledat 36th Chamber of Shaolin

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cocconut Joe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2004 u 17:47

Evo malo san čačka po webu i ne zove se SHAOLIN BOXER, nego RETURN OF THE CHINESE BOXER. Inače film je Jimmya Wang Yu-ov i stvarno je zabavan (mindless fun, sa ubačenin scenama japanskih borilačkih turnira), ali je malo otiša u fantastiku (nešto sa zombijima). Bijo san ga gleda na satelitu, pa nisan odma uvatijo kako se zove.

GUSARSKA POTROLA, Smileyes yes Jackie Chan.

DERSU UZALA je meni stvarno lip i izniman film i to mi je bijo 1. Kurosawin film kojeg san gleda i razumijoPinch, ne računajuci SEVEN SAMURAI i DREAMS koje san gleda u osnovnoj, i iz koji se sićan samo da san ih gleda i da je slika bila oku ugodna. Inače nisan neki obožavatelj japanskih filmova.

Ovi, vidin po MASTER KILLER-u da ti stvarno znaš your movies, pa koji su ti najbolji kung fu-eri, jer san bacijo oko na neke i triba bi u nabavu. Gimme some more!

Ažurirao Cocconut Joe
Na vrh
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2004 u 00:02
Iskreno baš i nevolim kung-fu filmove, ovog sam isao pogledati jer sam ga neki dan dobio i čuo sam da je jedan od najbolji. Tako da neznam baš neke filmove, gledao sam neki dan 5 Deadly Venoms, nije neko remekdjelo ali se da pogledat. Više volim samuraje i stare crno bijele filmove, ali najviše volim japanske, hong koške, korejske, kineske,... trasheve. Obožavam te azijce jer imaju nešo u sebi što nikada nebi mogao vidjeti u hollywoodskim komercijalama.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cocconut Joe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2004 u 15:54

Mala packa što nevoliš kung fu-ere,Smile  zezan se, ali ti stvarno znaš your movies. Thumbs Up
Možda i mene jednog dana baci na japanske flickove. Wink

Ažurirao Cocconut Joe
Na vrh
SonGoku View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SonGoku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2004 u 23:11

CROUCHING TIGER, HIDDEN DRAGON (2000)
ONCE UPON A TIME IN CHINA (1991)
BLACK MASK (1996)
ONE-ARMED SWORDSMAN (1995)
DRUNKEN MASTER 1/2(1978/1994)
SHAOLIN SOCCER (2001)
i ako se racunaju
ENTER THE DRAGON (1973)
GAME OF DEATH (1978).

e ovo sam i ja pogledao =PPPPP

inace zanima me dali itko ima Battle Royale <--- taj film me uzasno zanima ........

i love anime !
Na vrh
Zombie View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zombie Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2004 u 23:47
Prvi Battle Royale je fenomenalan i definitivno ga se isplati pogledati. Medjutim drugi dio mi se ne svidja. Previse je iskomercijaliziran.

Ažurirao Zombie
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2004 u 00:01
The Flying Gilluitine ili tako nekako sjecam se dobar je
Fission Maild
Na vrh
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2004 u 00:15

Battle Royale... odličan film, drugi dio je meni njesra, čini mi se da im je najbitnije u filmu bilo da su im kosice čiste i da izgledaju cool. A što se i može očekivati od filma na kojemu je prvi dan snimanja umro redatelj!?

Originalno postovano od strane SonGoku SonGoku piše:

inace zanima me dali itko ima Battle Royale <--- taj film me uzasno zanima .......

Ja ti ga imam, ali sam bas sada malo kratak sa vremenom i novcima, mislim da ga ima dosta ljudi, barem imaju oni sa kojima sa se mijenjao  pa ako ti se nitko ne javi za par dana javi...

Na vrh
SonGoku View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SonGoku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2004 u 19:05

oke-- dali u oba nastavka glumi chiaki ?_?

inace tko ima azijske filmove da nabacimo koji trejd--- imam vise animea nego moviea ^^;;

i love anime !
Na vrh
Zombie View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zombie Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2004 u 20:59
Jok, glumi samo u prvom nastavku
Na vrh
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2004 u 20:45
...iman ti nekih 150 azijskih filmova... pa javi
Na vrh
SonGoku View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SonGoku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2004 u 20:46

ąteta a tako rula ta chiaki

i love anime !
Na vrh
Zombie View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zombie Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2004 u 01:24
Ljudi a sta kazete na Audition?
Na vrh
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2004 u 12:19
Audition je stvarno ok film, i za razliku od puuno filmova zadnjih 30min mi se stvarno svidilo uz prethodnih 1.30h , i čak, film traje oko 2h i dok sam ga gledao nisam imao osječaj vremena, i bilo mi je žao što je završio, u svakom slučaju  za Audition.
Na vrh
Jonnzy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2004 u 16:16

moja je preporuka od novijih Zatoichi, House of Flying Dagger, Oldboy (engl. nazivi)

member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2004 u 14:48
Zatoichi i nije nesto meni!!!
...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2004 u 11:34
Gledam ja tako jucer dokumentarac o Kurosawi, i ispada da su Lucas i Spielberg pomagali Kurosawi u snimanju Kagemushe... ovo stvarno nisam znao!
Na vrh
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2004 u 22:56
Pogledao sam danas Zatoichi meets Yojimbo, puno mi je bolji od novog Zatoichija... a još glumi i Mifune, pss
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.