| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Anđelina varala Breda sa poznatom pevačicom? |
Odgovori
|
| Korisnik | |
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Anđelina varala Breda sa poznatom pevačicom?Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2010 u 15:20 |
|
Biograf Anđeline Džoli Ijan Halperin, tvrdi da je poznata glumica prevarila Breda Pita sa Stefani Đermanotom poznatijom kao Lady Gaga.
Iako zvuči kao vest koja bi se pre našla u žutoj štampi, a ne u biografiji "The untold story od Brad Pitt and Angelina Jolie", pisac Ijan Halperin poznat je kao neko ko je u svojoj knjizi "predvideo" raskid Branđelina para, kao i odlazak kod advokata, sporazumnu podelu imovine i zajedničko starateljstvo nad decom. Upravo on tvrdi da je Anđelina varala Breda sa drugom ženom. "Džolijeva je nekoliko puta priznala da je biseksualka, a Gaga to neprestano ističe. Njih dve su se tajno sastale u "Wilshire" hotelu na Beverli Hilsu i celu noć provele u sobi", piše Halperin. Ovo nije prvi trač o Anđelininoj "neveri" - ranije ove nedelje magazin "In Touch" objavio je intervju sa Anom Kovalski, sobaricom hotela "Waldorf Astoria" u Njujorku koja je radila za Breda Pita i Anđelinu Džoli kada bi odsedali u hotelu. Ona je izjavila da je Anđelina tokom snimanja filma "Salt" boravila u hotelu u Njujorku, gde je prevarila Breda sa kolegom sa snimanja. (MONDO) |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
JDs Revenge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća" Pridružen: 12.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Crossroads Status: Offline Points: 1407 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2010 u 15:22 |
|
hahahahaha 'siroti' Bred,sta je doziveo,aj da je neka druga...nego gaga i to jos lejdi
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2010 u 15:25 |
|
ma sta je siroti?
moze imat koju god hoce, a on se budala zapalio za ovu rospiju... zenska u glavi nikad nije bila dobra, jedino sto izgleda prehebozovno... trebo ju je opalit i ostavit a ne je zenit |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
JDs Revenge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća" Pridružen: 12.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Crossroads Status: Offline Points: 1407 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2010 u 15:28 |
|
zaljubio se veseli ma i to sto kazes.... |
|
![]() |
|
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2010 u 17:07 |
|
samo da kazem LOL.
inace jos kad se culo da su u vezi odmah se znalo da ce raskinuti-kad tad naj devojka i naj momak...mislim dosta su i izdrzali btw inace oni se nisu rastali-tako javljaju HR mediji gospodjica naduvana usta i gaga koja glupostpazite sta sam rekao jos malo pa javljaju da je Bred gay!!!!!! danas svaka slavna i uspesna licnos je GAY u svakom smislu.....tako kazu mediji! jos kada se sedim gluposti iz nekih novina npr skandal ili svet........mislim ko jos veruje glupostima iz novina,sa tv-a i interneta????
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2010 u 18:23 |
|
Slike i video materijal kao dokaz svega ... ili ne verujem.
|
|
|
|
![]() |
|
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2010 u 18:25 |
hmm.... slazem se!!! pogotovo ako ima video materijal hahahahahahhaja nisam normalan!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2010 u 18:27 |
|
Ima nas nenormalnih brate, ima...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2010 u 18:29 |
|
ja bih joj oprostio da sam na Bredovom mestu uz uslov da moram da sve to sledeci put ispratim makar ko posmatrarc
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2010 u 20:31 |
|
Za nju me briga(mislim super izgleda, ali mi nije interesantna), ali ima da zapalim novine koje objave da je Bred gay
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |