| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Razlika izmedu autorskih i dodanih titlova.... |
Odgovori
|
| Korisnik | |
roNNa_taproot
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Devojka iz sumraka.. Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2010 Status: Offline Points: 4070 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Razlika izmedu autorskih i dodanih titlova....Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2010 u 13:37 |
|
Relativno sam jos nova ovde, ali mi se sve vise svida i mislim da sam si nasla novi(stalni) hobi.
Ma odustajem i od policijske akademije i kriminalistike zbog vas. ![]() ![]() ![]() Salu na stranu. Jaaaaaaaako sam znatizeljna. Zasto ne napravite razliku izmedu autorskih titlova i onih dodanih? (neki znak na autorskim titlovima - ma bilo kaj) Hm, nadam se da pitanje stoji na mjestu... ![]() A ako ne sutnite ga u spam... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2010 u 13:42 |
![]() |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2010 u 13:45 |
|
ja sam ovdje već duže,ali mogu ti reći da ti je pitanje baš na mjestu
..iskreno sam i ja o tome razmišljao,,jer zna se nekad dogoditi da mislim da je prijevod npr od cudak-a,(ovo je slučajni odabir,bilo kakva sličnost je slučajna) i ja stavim da gledam film i očekujem odličan prijevod kad ono loš prijevod,i na kraju neko drugi preveo,recimo cat...bilo bi super kada bi bila opcija npr..preveo: cat,,dodao: cudak---i bravo na pitanju![]() Ažurirao outside - 13.Sijecanj/Jan.2010 u 13:46 |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2010 u 13:54 |
|
Već se više puta pričalo o tome da se vidi i uploader i prevodioc...koliko ja znam, još nam tehnički nije moguće, ali radi se na tome
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
roNNa_taproot
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Devojka iz sumraka.. Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2010 Status: Offline Points: 4070 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2010 u 13:59 |
|
Dobra zamisao :) Ili to ili neki znak da kad "dodes misom na njega" da pise "posiljatelj je autor titla"
ili samo da to pise ispod "movie name" ili "realase" ... ali big lajk i za ovo tvoje :) |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2010 u 14:03 |
|
Nije to moje...o tome se više puta pričalo(mnogo pre mene
) ali moraćete se strpiti da vam neko od voditelja da precizniji i tačniji odgovor
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2010 u 14:08 |
|
Prilikom samog uploada titla postoji opcija u kojoj korisnik oznaci da je on prevodilac, |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
roNNa_taproot
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2010 u 14:16 |
Ahm, to znam :) al u izradi je ![]() |
|
|
"Ona lepa, a ja mlad"
|
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2010 u 17:05 |
|
Kada se cijela baza sredi to će biti vidljivo.
Nažalost, biti će sigurno titlova koji neće biti označeni kao autorski, a to ustvari jesu (pogotovo oni stari titlovi, davno uploadani). E tada će nam vaša pomoć trebati da i to sredimo. ![]() |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2010 u 20:31 |
|
Naravno da ta opcija postoji ali...
|
|
|
|
![]() |
|
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
OZNA SVE DOZNA Pridružen: 01.Listopad/Oct.2005 Status: Offline Points: 2881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2010 u 23:46 |
|
Jel to bese Buki sredjuje bazu?
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2010 u 00:36 |
![]() |
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2010 u 14:31 |
Još najbolje da je sam sređujem, izludio bih. ![]() Kao što reče Ice, svi je sređujemo, netko više netko manje. ![]() |
|
![]() |
|
panmarko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 04.Prosinac/Dec.2007 Lokacija: srbija do tokia Status: Offline Points: 390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2010 u 16:06 |
|
evo da se javim posle desetak dana posto sam presao na drugi provajder ,nemam nista protiv da sredjujete bazu i da se zna ko prevodi a ko ne ,tako da imate moju punu podrsku javite mi na pm neko od admina dal da i dalje kacim prevode ili ne eto toliko ,pozdrav svima
|
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2010 u 16:15 |
|
Naravno da smijes da kacis prevode, dobrodosli su tako autorski kao i ne autorski titlovi. |
|
|
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2010 u 16:19 |
|
samo ti druze kaci prevode i ne brini brigu sve ostalo mi sredjujemo
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
BiTrAtE
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 29.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Montenegro Status: Offline Points: 35 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 01:54 |
|
Jedna sugestija, da ne otvaram novu temu zar nebi bilo bolje da uz svaki okaceni titl pise i za koju je scenu titl prilagodjen. Primijetio sam da se samo neki uploaderi drze tog pravila al fino bi bilo kad bi se svi tog pravila drzali, npr da se zna jel za axxo, diamond, domino ili neki drugi kapirate :)
X puta mi se desavalo da skinem neki rip (axxo obicno skidam) i pustim titl i vidim da ne odgovara, e sad skinuo bih opet film nije problem al jednostavno ne znam od koga je taj rip :) Nisam nezahvalan, ovo je samo dobronamjerna sugestija, cijenim svaciji trud ;)
Ažurirao BiTrAtE - 13.Veljaca/Feb.2010 u 01:55 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 02:02 |
Hvala na sugestiji, mislim da bi mi svi bili zadovoljniji kad bi uz svaki titl pisao release, ali neked taj podatak ne postoji, a nekad su neki krosinici mozda i lijeni da upisu. |
|
|
|
![]() |
|
ByShebo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Points: 400 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2010 u 03:27 |
Kod starijih filmova u barem 90% slučajeva ne postoji nikakav podatak o releasu, ripu, uploaderu... Tako da ja uvijek stavim oba fps-a (23,976 (koji vrijedi i za 29,97) i 25), pa nek se nađe. Možda nekog zbuni, ali mislim da većinom ipak pomogne ljudima. Ako jedan ne odgovara, vjerojatno drugi hoće. Pa makar ga i štelali u playerima po 2-3 sekunde naprijed, nazad. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |