| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Bond - dalje! Spiderman - stop! |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Bond - dalje! Spiderman - stop!Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2010 u 19:15 |
|
23. Bond ima oscarom nagrađenog redatelja, a 4. Spiderman nikako da pronađe adekvatne suparnike.
Mendes, Sam Mendes režirat će Bonda, Jamesa Bonda. Pregovori su u tijeku, a snimanje se planira već za lipanj ove godine, kako bi se premijera filma mogla održati 2011. Bonda će po treći puta utjeloviti Daniel Craig, a scenarist Peter Morgan najavljuje šokantnu radnju. Sam Mendes je 2000. osvojio Oscara za režiju 'Vrtloga života' i otada je snimio još četiri filma - 'Put do uništenja', 'Guštere', 'Put oslobođenja' i 'Away We Go'. Nakon niza drama ovo će mu biti prvi akcijski film. Franšiza Spidermana zapela je na četvrtom nastavku koji nikako da se pokrene s mrtve točke. Redatelj Sam Raimi i studio Sony ne mogu se složiti oko odabira negativaca. Raimi želi kao glavnog negativca kriminalca Vultura, dok studio inzistira na romantičnoj podradnji s zlikovkom Black Cat, kojoj bi se pridružio još jedan negativac. Niz scenarista već je pokušao pronaći kompromis između studija i redatelja, ali bez ikakvog uspjeha. Zbog toga se stalno odgađa početak snimanja i pomiče zakazani datum premijere koji je prvotno planiran za 11. svibnja 2011. filmski.net |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |