Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - AccessRunner ADSL USB WAN adapter x64 driver
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

AccessRunner ADSL USB WAN adapter x64 driver

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
higuy View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj higuy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: AccessRunner ADSL USB WAN adapter x64 driver
    Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2010 u 14:35
Potreban mi je 64-bitni drajver za gore navedeni adsl modem. Imam bazni ISDN Telekom Srbija. Stari drajver iz windows xp-a savrseno radi na windows 7 32-bit, posto moj CPU q6600, i DFI p45 ploca sa 4gb RAM i 8800gt grafikom voze 32-bita bez problema. Jedino mi ovaj drajver fali da windows 7 64-bit krasi moj desktop. Linux na 64-bita provereno radi kod mene.
Anima Candida
Na vrh
GuRuGeoRge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj GuRuGeoRge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2010 u 17:33
Moraš baš preko USB-a da ga spojiš sa matičnom? Ako ga spojiš RJ-45 tj. Ethernet kablom, za to ti ne trebaju nikakvi drajveri...
"All that is necessary for evil to succeed is for good men to do nothing." - Edmund Burke, British Statesman and Philosopher
Na vrh
higuy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj higuy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2010 u 18:19
Pa kad imam samo usb prikljucak, izbor mi je suzen. 
Anima Candida
Na vrh
GuRuGeoRge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj GuRuGeoRge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2010 u 19:01
  Kako ti iz Lelekoma mogu biti takvi kreteni da daju modem sa SAMO JEDNIM priključkom...Moj Sagem Fast 1201 ima bar 2 USB i Ethernet, a neki imaju modeme sa 4 ethernet porta...Dobro to su ADSL modemi ali ipak glupost..  

Ažurirao GuRuGeoRge - 12.Sijecanj/Jan.2010 u 19:02
"All that is necessary for evil to succeed is for good men to do nothing." - Edmund Burke, British Statesman and Philosopher
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2010 u 19:05
^ da li znas kako se fowarduju portovi za emulu? Imam isti modem i stalno sam lowID Confused

Na vrh
higuy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj higuy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2010 u 19:42
Probaj ovde.
http://portforward.com/cportsnotes/emule/eMule
Jesi li sigurna da je i tvoj ISDN/ADSL modem.
Evo ti setup strane za modem:
http://www.bluepoint.net/promos/oemnet073.htm#3.3

Ažurirao higuy - 12.Sijecanj/Jan.2010 u 20:06
Anima Candida
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.