| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
"Sherlock Holmes" prema zaradi potukao "Avatara" |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: "Sherlock Holmes" prema zaradi potukao "Avatara"Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2009 u 15:43 |
"Sherlock Holmes" prema zaradi potukao "Avatara" Prema podacima koji pokazuju prodaju kino ulaznica na sam Božić "Sherlock Holmes" bio je najgledaniji film Film "Sherlock Holmes" britanskog redatelja Guya Ritchieja koji je sa prikazivanjem u svjetskim kino dvoranama započeo na Badnjak po broju prodanih ulaznica prvog dana prikazivanja potukao je "Avatar" Jamesa Camerona. "Sherlock Holmes" kojeg je u ovom filmu utjelovio sjajni Robert Downey Jr., samo u petak zaradio je 24.9 milijuna dolara, čime je potučen prošlogodišnji rekord kada je film "Marley i Me" prošloga Božića zaradio 14-4 milijuna dolara. Usporedbe radi, "Avatar" je istoga petka zaradio 23.5 milijuna dolara, čime se zarađena svota popela na 160.8 milijuna u samo tjedan dana prikazivanja. Prema ukupnoj zaradi na kino blagajnama ovoga Božića film "Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel" zasjeo je na treće mjesto sa 14.5 milijuna dolara, dok se na četvrtom mjestu našao film "It's Complicated" redateljice Nancy Meyers sa Meryl Streep i Alecom Baldwinom u glavnim ulogama koji je zaradio 7.1 milijun dolara. http://mojtv.hr |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2009 u 16:55 |
|
Očekujem zaista mnogo od ovog filma...
|
|
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2009 u 17:24 |
|
me to,me to
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2009 u 17:30 |
|
Štaq se šlihtaš?! Ti i šef nemate isti ukus, koliko ja znam
![]() Šefe, JA jedva čekam da pogledam ovaj film ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2009 u 17:32 |
|
jel ima ikakav rls?
|
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2009 u 17:32 |
pa nadje se i po neki koji je dobar(obojici),a kontam da ce i ovaj biti takav
@Sentinel jos nista,jedino ako nije neki fake Ažurirao AcaN - 27.Prosinac/Dec.2009 u 17:34 |
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2009 u 18:11 |
|
Također mislim da će ovo biti odličan film, puno očekujem.
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2009 u 18:16 |
|
Strašno!!! Polako ali sigurno oduzimaju mi moju titulu šlihtera broj 1.
p.s. od sad samo o filmu ![]() Ažurirao bojanadj - 27.Prosinac/Dec.2009 u 18:17 |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
faithlessmary
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Neprikosnovena Mary Pridružen: 07.Listopad/Oct.2007 Status: Offline Points: 2742 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2009 u 19:24 |
|
Onoliko koliko videh na TV vezano za ovaj film, nimalo mi se ne mili da ga pogledam. Pa zar i Sherlock mora da bude ulltra akcioni heroj!?? Neka izmisle neke nove. Za one koji vole takve filmove ok, ali sto se mene tice morace da mi ga preporuci 4 od 5 ljudi cijem ukusu verujem da bih ga pogledala.
p.s. Neko je cini mi se u vezi sa ovim filmom spomenuo da mu se dopada jer je razbijen stereotip. Ja to ne bih tako nazvala, pre ce biti da je cela prica iskomercijalizovana do maksimuma da bi se dopala mladjoj generaciji. Razbijanje stereotipa bi bila James Bond bez Bond devojke ili bez akcije, nego neka drama-triler, njegova unutrasnja borba i smicalice bla bla, ali znam, to ne bi prodalo film. Ažurirao faithlessmary - 27.Prosinac/Dec.2009 u 19:27 |
|
|
Veži konja gde ti gazda kaže
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2009 u 02:49 |
|
Glupo mi je da pričam o filmu pre nego što sam ga i pogledao ali mi se nekako reč stereotip, bilo da se "razbija" ili ostavlja, uz Guy Ritchie-a i Robert Downey Jr.-a nikako ne uklapa. U svakom slučaju - videćemo.
Kao klinac sam bio oduševljen Jeremy Brett-om, i verujem da je on postavio standard koji će bilo ko teško prevazići ako bude išao "istim putem". Baš iz tog razloga očekujem nešto novo, nadam se i dobro. |
|
|
|
![]() |
|
crnibaron
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 77 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2009 u 09:43 |
|
Neće da je tako
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2009 u 10:46 |
|
wow.....ma sta mi rece.
Pa malo procitaj text,pa onda nesto reci.Ne volim kad ljudi pricaju napamet.Rec je o otvaranju filma i o zaradi koju je zaradio na dan otvaranaja u petak,a ne o ukupnoj zaradi. Sherlock Holmes" kojeg je u ovom filmu utjelovio sjajni Robert Downey Jr., samo u petak zaradio je 24.9 milijuna dolara, čime je potučen prošlogodišnji rekord kada je film "Marley i Me" prošloga Božića zaradio 14-4 milijuna dolara. Usporedbe radi, "Avatar" je istoga petka zaradio 23.5 milijuna dolara Ažurirao AcaN - 31.Prosinac/Dec.2009 u 10:50 |
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
crnibaron
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2009 u 13:22 |
Ma daj, ajmo sad da izaberemo jedan bioskop i neki dan i da vidimo koji film je naviše zaradio Mislim stvarno smešno. Završni skor je taj koji je bitan, a to koji je film nekog dana negde najviše zaradio nije ali stvarno nije bitno uopšte. Ovo je čista propagnada i ako ćemo ovako računati svaki fim je negde u nekom dani bio bolji od nečega nekad ranije, mislim ![]() Ažurirao crnibaron - 31.Prosinac/Dec.2009 u 13:27 |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2009 u 13:31 |
|
Pa, pazi, stoji sve što si rekao. Evo, u Novom Sadu ni jedan ni drugi ni paru nisu zaradili- ne radi nam bioskop
![]() ![]() ![]() Ali ovo je podforum o filmovima i filmskim novostima i moderatori i drugi članovi nam često prenose vesti, tekstove, obaveštenja iz sveta (da ne moramo svi da googlamo ). Niko ne tvrdi da je to naše mišljenje, samo prenosimo ![]() Čekaj tek da neko u svetu objavi ponovo neku listu top 10 filmova u 2009. E to su pravo zanimljive teme ![]() ![]() Na listi ako nađeš bar 1 da ti se sviđa, a ne da ga ubrajaš u top 10 onda si među retkim ![]() ![]()
Ažurirao bojanadj - 31.Prosinac/Dec.2009 u 13:32 |
|
|
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2009 u 16:02 |
|
Kao sto rece bojana,to su vesti i informacije koje je je neko objavio.
Ako si imalo upucen u Americi se sve gleda,pocevsi od prvog dana koliko je zaradio,pa do prve nedelje,druge,zarade petkom,zarade za bozic,zarade za vreme leta,zime,proleca,jeseni,zarade na globalnom nivou,ma sve i ako je u ovoj informaciji receno da je on tog petka oborio rekord,znaci da niko nikada nije imao bolje otvaranje na taj dan. |
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
crnibaron
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2009 u 16:33 |
Nije samo u Novom Sadu ![]() |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2009 u 18:14 |
|
Eto, vidiš! Možemo zajedno da plačemo ili se smejemo našoj tužnoj stvarnosti
(ja sam uvek za humor, pa makar i crni )Šta bi mi da nam nije ovih obaveštenja i net-a, ne bismo znali ni da se snimaju filmovi u svetu
|
|
|
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2009 u 18:34 |
Bas tako.
|
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
makspower
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2009 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 40 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2010 u 08:18 |
|
@faithlessmary
Pa neznam zasto mislis da je film lose uradjen pa Holms je u knjizi bio expert u boxu i macevanju i nije bio bas kao sto su ga prikazivali u proslim filmovima(npr sve njegove mane su izbacili), a cesto je koristio opium itd... Moje licno misljenje je da ce film biti odlican i da ce njegov lik biti pokazan onakav kakav je oduvek bio u originalu. spojio sam 2 poruke AcaN Ažurirao AcaN - 01.Sijecanj/Jan.2010 u 10:47 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |