| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
sex-i trbušni ples |
Odgovori
|
| Korisnik | ||||
nikzilic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 7131 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: sex-i trbušni plesObjavljeno: 21.Prosinac/Dec.2009 u 00:19 |
|||
|
|
||||
![]() |
||||
slowrun
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Ožujak/Mar.2006 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 4967 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2009 u 00:36 |
|||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland. True Story
|
||||
![]() |
||||
nikzilic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2009 u 00:40 |
|||
|
Znam buraz i ja isto tako....
|
||||
![]() |
||||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2009 u 01:00 |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gde da je nadjem da je zenim ![]() |
||||
![]() |
||||
jecaDJ
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Dj Sexyglasić Pridružen: 29.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Zemun Status: Offline Points: 11583 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2009 u 01:02 |
|||
Ona ne zna da djuska uz Tiesta!!!
|
||||
|
♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
|
||||
![]() |
||||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2009 u 01:05 |
|||
![]() ![]() ![]() , sorry![]() |
||||
![]() |
||||
jecaDJ
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Dj Sexyglasić Pridružen: 29.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Zemun Status: Offline Points: 11583 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2009 u 01:24 |
|||
Khm,nemo ti meni sorry,ima oklagija da radi kada dodješ kući,znaš?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
|
♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
|
||||
![]() |
||||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2009 u 11:39 |
|||
|
Suzdržavala sam se koliko sam mogla...sad je dosta
![]() ![]() ![]() Meni se ovaj ples ne sviđa. Zato što u njemu ne vidim smisao trbušnog plesa. I za razliku od vas, mislim da bi ova fenomenalno igrala uz Tiesta...svi njeni pokreti mi deluju strogo naučeni i uvežbani,nekako kruti umesto gipki. Ja lično ne osećam ništa iz njenog plesa, tj nije mi prenela nikakvu emociju niti sam videla da postoji neka namera u njenom plesu. Mala školica :Trbušni ples datira iz prastarih vremena, pronalazi se i na slikama u pećinama i na zidovima svih starih civilizacija. trbušni ples je oduvek bio simbol plodnosti,rađanja, lepote i ženstvenosti. Veza između plodnosti žene i Majke zemlje. Prvobitno se izvodio u verskim ritualima, potom samo u ženskim društvima, da bi kasnije postao "oružje" u haremima i na dvorovima. Trbušni ples treba da istakne lepotu žene (ajde, to je ovde istaknuto), ali on treba da istakne njenu ženstvenost, zavodljivost i plodnost(to je poenta svih pokreta stomakom, kukovima i grudima) Trbušni ples treba da "začara" posmatrača, da mu "priča priču", da ga opčini, zavede, smuti ili mu pokaže ljubav i odanost ![]() Ovo je primer trbušnog plesa gde se vidi da poktere treba smekšati, osećati, a ne samo odigrati Ja lično volim kada plesačice imaju velove ili nešto drugo u rukama...jer pokreti rukama su bitni kod "opčinjavanja" posmatraoca Najpoznatiji trbušni ples je Salomin ples, odnosno Ples sedam velova. Smatra se najzavodljivijim i najmoćnijim plesom svih vremena, jer je mogao da pomiti glave i ljudima i bogovima. Vezuje se za dve istorijske/mitske priče: 1. Ples kralju Herodu koji je izvela njegova poćerka da bi joj dao šta god želi, a ona je tražila glavu Jovana Krstitelja 2. Mit o Ištar, boginji ljubavi, koja je išla u svet mrtvih da nađe svog mrtvog muža koga je mnogo volela. Trebalo je da prođe 7 vrata a pred svakim je izvodila ples i skidala po jedan veo primeri plesa Sedam velova... |
||||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||||
![]() |
||||
nikzilic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2009 u 23:22 |
|||
|
Pa sejo, po mom prvi video isti ko moj, a sve ostalo iz sapunica i starih filmova ( obožavam stare filmove ), ali ovo ne pali oprosti. Ne ljuti se draga, ali pokušala sam dočarati sasvim drugačiji efekat. Ha ha
|
||||
![]() |
||||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2009 u 01:15 |
|||
|
Ja se ne ljutim, ni što se nekima sviđa više prvi klip nego ostali. Ja jednostavno nisam mogla da ćutim
![]() ![]() Tebi su klipovi isti, meni ni blizu, ali to nema veze ja sam se nauživala gledajući dok sam pisala post ![]() ![]() a ostali klipovi su iz sapunica, jer nisam uspela naći dobre snimke na youtube da vam pokažem šta sam htela...
|
||||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||||
![]() |
||||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |