| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Bad Lieutenant: Port of Call New OrleansObjavljeno: 05.Prosinac/Dec.2009 u 12:15 |
|
|
The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans (2009) IMDb: http://www.imdb.com/title/tt1095217/ Glumci: Nicolas Cage Eva Mendes Val Kilmer Fairuza Balk Jennifer Coolidge Vondie Curtis Hall Shawn Hatosy Denzel Whitaker Xzibit Shea Wigham Katie Chonacas Brad Dourif Režija: Werner Herzog Scenarij: William Finkelstein Vrijeme trajanja filma: 122 minute TRAILER: U novom filmu Wernera Herzoga Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans, Nicolas Cage je poštovani detektiv koji je posvećen svom poslu podjednako kao što je posvećen konzumiranju droge. Nakon uragana Katarina život Terencea McDonagha (Nic Cage) se u potpunosti mijenja. On postaje ovisnik koji mahnito sprovodi zakon u ruševinama New Orleansa. Njegov poremećen život dodatno opterećuje ljubav sa prostitutkom Frankie (Eva Mendes). Njih dvoje stvaraju svoj svijet strasti, neostvarenih želja, kompulsivnog ponašanja i poremećenog stanja svijesti. Abel Ferrara, režiser originalnog filma Bad Lieutenant je navodno bio
veoma ljut zbog ovog nastavka. Nakon što je film najavljen Ferrara je
izjavio: „Što se tiče rimejka... nadam se da će ti ljudi gorjeti u
paklu. Nadam se da će sjesti u isti auto koji će eksplodirati." Herzog
je ubrzo uzvratio sa izjavom da on uopće ne zna tko je taj Ferrara i da
nikad nije vidio ni jedan njegov film. Kritičar Guardiana Xan Brooks nazvao je Cageovu ulogu najboljom
izvedbom u posljednjih nekoliko godina. Još jedan renomirani kritičar
Roger Ebert izjavio je: „Nicolas Cage je toliko impresivan da sam
siguran da će proći dosta godina dok ne vidim toliko dobru filmsku
ulogu. Jednostavno, Cage će vas hipnotizirati." Također, svi se slažu da je film u potpunosti drugačiji od originala i da je svaka usporedba nepotrebna. Film ima nevjerovatno visoku ocjenu kritičara koji su vidjeli film - 9.4 /10. Očekivanja: Nicolas Cage za Oskara! Sudeći po
kritičarima i sretnicima koji su pogledali film na nekom od festivala, ovo je sigurno jedan od manjih filmova koji bi mogli biti među
osvajačima nagrada na kraju godine. Ako još niste uvjereni da film treba pogledati makar zbog Nica Cagea, njegova uloga u Leaving Las Vegas ostala je kao jedno od najboljih glumačkih ostvarenja ikada. Označite ovaj film kao apsolutni "must see" ove godine.
|
||
![]() |
||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2009 u 13:21 |
|
|
Da li je gledao neko?
|
||
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2009 u 13:35 |
|
|
Ja se kanim da večeras odgledam....da li je neko prijavio da radi prevod?
|
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2009 u 13:37 |
|
|
Čini se da ne, nema još kvalitetnog engleskog titla, ovi postojeći su loši.
Što se filma tiče, nisam još odgledao, ali očekujem puno, možda čak da bude i film godine. ![]() Glumci ne mogu biti bolji. ![]() |
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2009 u 13:41 |
|
|
Aj, pogledaću ga ja večeras pa javljam mogu li odraditi prevod i kakav je film
Ažurirao bojanadj - 05.Prosinac/Dec.2009 u 13:41 |
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2009 u 16:09 |
|
|
Da jednu stvar razjasnimo. Ovo je prvi film kojeg je zemo Stipetić snimio za kojeg sam siguran da mi se neće ni malo svidjeti... Zašto?
Jer je uz Ferrarin original potpuno nepotreban (čitaj: suvišan, redudantan) i nemam blage kako je Stipe uopće došao na tako glupu ideju. Plus Nicholas Cage, ajme majko. Bože, uzeo si mi još jednog idola. Šta ti je Job tvoj skrivio... ![]() ![]() Ažurirao bubba ho-tep - 05.Prosinac/Dec.2009 u 16:19 |
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2009 u 21:15 |
|
|
Mučila sam se do pola filma i odustala......
Eng titl je ne loš več očajan, a pošto nisaam u ovo fazonu ni pandurskog govora ni slenga, ne mogu da ga radim na sluh...sorry boys |
||
|
|
||
![]() |
||
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2009 u 08:34 |
|
|
Sad mi još reci da ti je novi Twilight bolji od ovog filma i odričem te se.
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2009 u 10:02 |
|
Dušo, ja sam već rekla da meni Twilight Saga nije u konkurenciji sa drugim filmovima Ne zato što su bolji/gori od drugih, već što je meni "bitna" i draga na drugačiji način (ne bih da ulazim u detalje, jer su lične prirode ).Nisam sklona poređenju filmova, ali ako poredim, Twilight bih poredila sa ljubavnim, tj romantičnim filmovima, a i tu nije na vrhu, a ne krimićima/dramama/akcionim filmovima. Ne se ljutiš , meni se ovaj film nije dopao jer mi je više smor gledati te njihove "propale" pandure/detektive, prljave značke pale na dno....Tematika me smara.I naravno, ako sam ja odustala na pola ne znači da drugima ovaj film neće biti super. Ja sam umorna u traženju dubine u filmovima koji slikaju njihova propala društva, pandure, kriminal i slično, na (po meni) manje više isti način. Edit: p.s. Zar bi mogao da me se odrekneš? ![]()
Ažurirao bojanadj - 06.Prosinac/Dec.2009 u 10:02 |
||
|
|
||
![]() |
||
BOOGIEMAN
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 08.Lipanj/Jun.2007 Lokacija: Cyberspace Status: Offline Points: 32 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2009 u 18:14 |
|
|
engleski titl "Uploaded by: emaremare" je vise nego dobar
a i film je fin, fina juznjacka atmosfera kao u Palmetu, fina pozadinska muzika ... jedino sto mi se ne svidja u ovom filmu (a vala i u svim ostalima) je Nidza Kejdz, mislim da bi recimo Rasel Krou mnogo bolje plivao u naslovnoj ulozi. Ali konacan utisak je definitivno plus ![]() |
||
![]() |
||
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2009 u 19:59 |
|
![]() |
||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2009 u 21:42 |
|
|
Film je za mene sranje, dosadniji film u zivotu nisam gledao. Jbm ti Cage-a narkomana,
![]() Nisam izdrzao ni pola sata, smucio mi se ![]() Ažurirao icemaher - 13.Prosinac/Dec.2009 u 21:43 |
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2009 u 22:08 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
||
![]() |
||
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2009 u 22:16 |
|
|
Napokon sam odgledao i ja ovaj film, i malo sam razočaran, očekivao sam više od samog filma.
Moram se složiti da je u određenim trenucima malo i dosadan. Osim fenomenalnog Cage-a koji će gotovo sigurno dobiti Oscara za ovu ulogu , sve ostalo je ispod očekivanja. Iako sam mislio da će ovaj film biti za čistu desetku, od toga ništa. Ocjena, navučenih 7/10. Ažurirao Buki - 13.Prosinac/Dec.2009 u 23:11 |
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |