Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Čestitke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Drago Čudo moje, naš voljeni ALFA
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Drago Čudo moje, naš voljeni ALFA

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Drago Čudo moje, naš voljeni ALFA
    Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2009 u 00:11
Srećan ti rođendan kisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskiss

Pošto je ovo moj 2000 post Big smile  izvoli poklon od mene Wink

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2009 u 00:12
A od mene zilion poljubaca i lepih zelja i svega svega svega. happy birthday Alfa Hugfaithlessmary
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2009 u 00:14
oooo brate cudak nek je srećan rođendan, da se poživi dugo, zdravo, srećno i kvalitetno!!!!

bubba2happybirthday
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2009 u 00:14

brat moj sve najbolje i da imas gomilu brusica na bini a sisica u krevetu (naravno da te zena ne ufati )

da nam snimis album ,pa makar ja morao da prodam kravu  i da te klinci konacno ispiratizuju 

sve najbolje titlovibend

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2009 u 00:17

Srecan rodjendan !!!ruza

happybirthday 

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
MarkoZmaj View Drop Down
Uploader
Uploader
Kafana Staff

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MarkoZmaj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2009 u 00:18
Srecan rodjendan i sve najbolje, a ako treba doniram kokoske uz lukinu kravu LOL
"Postoji izvesna sumnja da sam te umislio takvu,da zapravo nikad nisi bila ni nalik ženi po kojoj sam izvajao svoje ludosti."
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2009 u 00:22

LOL Hvala ljudi! Aaaaa, kakve želje!!! Sve ono što mi stvarno treba insane LOLLOLLOLLOL

Najbolji ste...

Na vrh
MarkoZmaj View Drop Down
Uploader
Uploader
Kafana Staff

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MarkoZmaj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2009 u 00:29
Evo chudo od mene za rodjendan dobijes dva smajlica

"Postoji izvesna sumnja da sam te umislio takvu,da zapravo nikad nisi bila ni nalik ženi po kojoj sam izvajao svoje ludosti."
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2009 u 00:35
Ala si ti mator u pm!!! Ja tek sad vidim

Šta da ti kažem, u tom dobu ljudi više i ne slave rođendane ali ako ti insistiraš... nek ti je sa srećom

Šalim se. Srećan rođendan legendo i mnogo uspeha u predstojećem projektu: Osvajanje svetske scene!!!
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2009 u 01:35
Hello milo moje Čudnovato,ljubim te puno i želim sve želje da ti se ispune i naravno ona da sretnemo ubrzo...LJUBAC I SVE NAJ NAJ
♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2009 u 02:14
i sve najbolje.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2009 u 03:19
Brate, sve najbolje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Dao bog da ti puding naraste u nešto ozbiljnije! LOLLOLLOLLOL
LOL
happybirthdayhappybirthdayhappybirthdayhappybirthdayhappybirthdayhappybirthdayhappybirthdayhappybirthdayhappybirthdayhappybirthdayhappybirthdayhappybirthdayhappybirthdayhappybirthdayhappybirthdayhappybirthdayhappybirthdayhappybirthdayhappybirthdayhappybirthdayhappybirthdayhappybirthdayhappybirthdayhappybirthday

Ažurirao bubba ho-tep - 03.Studeni/Nov.2009 u 03:49
Na vrh
nosundayfear View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nosundayfear Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2009 u 07:53
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Srećan rođendan, lega.
Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2009 u 08:19
Hvala svima na lepim željama Tongue
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2009 u 08:29
Srecan rodjendan legendo!!!!!!!!!!!

happybirthday happybirthdayhappybirthdaytitloviekipafaithlessmary
cestitamo cestitamocestitamo
cestitamo

Ažurirao chlink - 03.Studeni/Nov.2009 u 08:29
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2009 u 09:33
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Ko bre mator, ja kao što vidim on tek postao punoletanLOLLOLLOLLOL
Srećan rođendan brate, sve najbolje ti želim!!!!bubba2
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2009 u 10:13
Srecan rodjendan brate i nek si ziv i zdrav i jos puno spam poruka ti zelim
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2009 u 10:18
Sretan ti rođendan lega,puno zdravlja,sreće,a i svega drugog dobrog!happybirthday
Ps:bome smo si blizu sa tim godinama,al leteeee,u PM...Big smilebubba2
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2009 u 11:13
oo legendo sretan ti rođendan i sve najbolje..
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2009 u 11:30

Više me raduju ove vaše čestitke, nego nekih ljudi sa kojima sam odrastao LOL

Hvala vam!!!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.